هیوندای را باید یکی از شرکتهای پیشگام در فناوریهای پاک و به خصوص خودروهای سلول سوختی دانست. حال این خودروساز به فکر استفاده از پیشرانههای هیدروژنی در خودروهای تجاری و صنعتی است. روز گذشته، در نمایشگاه صنعتی IAA هانوفور آلمان، تصاویر اولیه از یک کشندهی سلول سوختی به نمایش گذاشته شد. این کامیون در صورتی که به تولید برسد پس از هیوندای توسان هیدروژنی (IX 35 Fuel Cell) و هیوندای NEXO سومین محصول سلول سوختی هیوندای خواهد بود.
رونمایی رسمی از این محصول در سال ۲۰۱۹ انجام خواهد شد و متاسفانه هیوندای اطلاعات و جزئیات دقیق را محرمانه نگهداشته است. با این وجود اما شاهد طراحی یکپارچه و سیال این کامیون هستیم که نشان میدهد هیوندای روی راندمان آیرودینامیکی توجه ویژهای داشته است.
این کامیون کشنده به بخشهایی مثل اسپویلر، رکاب جانبی آیرودینامیک و حتی آینههای آیرودینامیک مخصوصی مجهز شده است. بجز طراحی آیرودینامیک دیگر موردی که در کامیون سلول سوختی هیوندای جلب توجه میکند، طراحی جلو پنجره است که همانند نمای کراساورهای نکسو و سانتافهی جدید، به خوبی المانهای طراحی هیوندای را نشان میدهد. به گفتهی هیوندای این طرح جلو پنجره به طور ویژه برای خودروهای سلول سوختی تولید شده و به این کامیون نیز نگاهی قدرتمند و خاص بخشیده است.
در کنار این طراحی، هیوندای سعی کرده است با استفاده از نورپردازی LED و خطوط آبی رنگ روی بدنه، دوستدار محیط زیست بودن این خودرو را بارزتر کند. هیوندای به زودی مشخصات فنی کامیون هیدروژنی خود را اعلام خواهد کرد تا در بازار خودروهای تجاری دوستدار محیط زیست اروپا رقابت کند.
هیوندای تنها خودروسازی نیست که به طراحی و ساخت کامیون کشندهی سلول سوختی روی آورده است. اوایل امسال نیز تویوتا از خودروی Project Portal 2.0 رونمایی کرد که یک کشندهی هیدروژنی کلاس ۸ بود و مشابهتهای با تویوتای میرای داشت. کامیون سلول سوختی تویوتا میتواند قدرتی بیش از ۶۷۰ اسب بخار با گشتاور ۱۷۹۴ نیوتون متر تولید کند و شعاع حرکتی ۴۸۰ کیلومتر با یک سوختگیری داشته باشد.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.
شرکت مدیاتک احتمالاً در اسفند و فروردین پیش رو تراشهی قدرتمند دیمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس را رونمایی میکند.
همچنین کمیسیون اروپا بخشی از تحقیقات ضدانحصار خود علیه اپل را منتشر کرده است.
عرضهی وانت برقی Ram برای بار دوم بهتعویق افتاد و تا سال ۲۰۲۶ خبری از این خودرو نیست.
در شرایطی که بازار خودرو از هر زمان دیگری بیشتر در رکود فرورفته است، آمار عجیبی از احتکار خودرو در کشور ارائه میشود.