گوگل کروم، محبوب ترین و پرکاربرترین مرورگر سیستم عامل اندروید است که به طور پیشفرض بر روی دستگاه های مجهز به اندروید، نصب است و اخیرا هم گوگل تغییرات محسوسی را بر روی آن انجام داده است. به نظر میرسد تمرکز گوگل برای تغییرات کروم ادامه دارد اما شاید برخی از این تغییرات برای همه کاربران خوشآیند نباشد. در گزارشی جدید آمده است که چیزی حدود 32 میلیون دستگاه اندرویدی، به زودی سازگاری خود را مرورگر کروم را از دست میدهند و این برنامه دیگر بر روی این تعداد انبوه از دستگاه ها، کار نخواهد کرد.
به گزارش XDA، حداقل سطح API مورد نیاز گوگل کروم، از اندروید 4.1 به 4.4 افزایش پیدا کرده است. این بدین معناست که آن دسته از دستگاه های اندرویدی که مجهز به اندروید Jelly Bean هستند، دیگر نمیتوانند از محبوب ترین مرورگر اندرویدی دنیا که بر روی بیش از 1 میلیارد دستگاه نصب شده، استفاده کنند.بر اساس جدیدترین گزارش توزیع نسخه های مختلف اندروید، اندروید Jelly Bean (نسخه 4.1 تا 4.3) هنوز بر روی 3.2 درصد از دستگاه های اندرویدی سراسر جهان در حال اجرا است.
از آنجایی که اندروید در حال حاضر بر روی تقریبا 1 میلیارد دستگاه (گوشی و تبلت) فعال است، تقریبا 32 میلیون دستگاه دستخوش این تغییرات جدید خواهند شد. این که چه زمانی گوگل این اقدام را عملی میکند هنوز مشخص نیست. گوگل اندروید 4.1 لوبیا ژله ای را به طور عمومی در تاریخ 10 جولای 2012 منتشر کرد و اولین نسخه پایدار از مروگر کروم نیز 27 ژوئن 2012 عرضه شد.
جدیدترین آمارها از فروش مدلهای مختلف آیفون نشان میدهد مدلهای پایهی گوشیهای هوشمند اپل همچنان محبوبیت زیادی دارند.
سازندهی اولین گوشی تاشدنی دنیا که نوآوریهای زیادی انجام داده بود، اعلام ورشکستگی کرد.
براساس اطلاعات بهدستآمده، شیائومی قصد دارد بهزودی یکی از ارزانقیمتترین گوشیهای هوشمند 5G جهان را بهطور گسترده عرضه کند.
وای فای ۸ ویژگیهایی دارد که به افزایش قابلیت اطمینان و ثبات اتصال و کارایی شبکه منجر میشود.
ارزش سهام سامسونگ در پی افزایش نگرانی مبنیبر تعرفههای احتمالی دولت جدید آمریکا، افت کمسابقهای تجربه کرد.
شایعات نشان میدهند که آیفون SE 4 تا پایان زمستان عرضه خواهد شد.
این گوشی به حالت مخصوص فیلمبرداری در زیر آب هم مجهز است.
هیئت دولت بالاخره درباره حقوق ورودی گوشیهای آیفون تصمیم گرفت.
اپل قصد دارد با سرمایهگذاری قابلتوجه ۱٫۵ میلیارد دلاری، ظرفیت خدمات ماهوارهای خود را افزایش دهد.