پیگیری خبرنگار از شهروندان نیز نشان می دهد که اغلب آنها در موارد متعددی با تماس های بین المللی و مشکوک روی تلفن های همراه خود مواجه شده اند اما برخی از آنان از بیم مسایل امنیتی و احتمال شنود، نه تنها از پاسخگویی خودداری کرده بلکه مراتب را به نهادهای ذی ربط گزارش داده اند.
آنطور که هموطنان می گویند، این تماس ها از مبداء کشورهایی چون صربستان، آلبانی، مونته نگرو، آفریقای جنوبی و حتی کشورهای آسیای میانه چون ازبکستان انجام شده است.
البته برخی از هموطنان نه تنها به این تماس ها پاسخ داده، بلکه پیگیر تماس های ناموفق هم بوده اند و طی تماس با شماره تلفنی که روی گوشی آنها ثبت شده بود، اکنون با مشکل تحمیل هزینه های هنگفت ناشی از تماس بین المللی روبرو هستند.
در این پیوند سخنگوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات روز دوشنبه با اشاره به انجام کلاهبرداری جدید از روش برقراری تماس بین المللی و قطع سریع آن گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت ایران پیگیر شناسایی اپراتورهای واسطی است که این کلاهبرداری از طریق آنها انجام می شود.
«سیدجمال هادیان طبایی زواره» افزود: برخی اپراتورهای واسط بین المللی خواسته یا ناخواسته در فرآیند «تماس با شهروندان ایرانی و قطع سریع آن» همکاری دارند که منجر به افزایش هزینه های مشترکان می شود و بر همین اساس شرکت ارتباطات زیرساخت با ورود به این موضوع قصد شناسایی این اپراتورها را دارد.
وی ادامه داد: همزمان با شناسایی این اپراتورها، اقدام های لازم برای قطع ارتباط آنها انجام خواهد شد.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان ساخت: کلاهبرداران ابتدا یک تماس کوتاه با مشترک برقرار کرده و به سرعت قطع می کنند اما تعداد زیادی از مشترکان تلفن همراه عادت دارند پس از هر تماس ناموفق اقدام به برقراری تماس با فرد تماس گیرنده کنند؛ به دلیل آنکه این تماس ها از سرشماره های بین المللی برقرار می شود، به محض تماس هزینه های سنگینی به مشترک ایرانی تحمیل می شود.
به گفته هادیان طبایی زواره، ممکن است منشاء این تماس ها داخلی و یا خارجی باشد که شرکت ارتباطات زیرساخت به جد پیگیر این موضوع است.
هادیان طبایی زواره به همه مشترکان تلفن همراه توصیه کرد: پس از برقراری هر تماس ناآشنا و بین المللی و قطع آن از پاسخگویی مجدد به جد خودداری کنند تا متحمل هزینه های سنگین نشوند.
«محمدجواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به تازگی در صفحه توئیتر تماس ناموفق(Missed Call) را روش جدید کلاهبرداری از مشترکان تلفن همراه اعلام کرده و نوشته است: «قانون بقای کلاهبردار و قاچاقچی، از بین نمی روند بلکه از شکلی به شکل دیگر تغییر ابزار میدهند. یک روز پیامک کلاهبرداری، این روزها Missed Call و انتظار تماس و شارژ مشترک تلفن همراه؛ روابط عمومی امروز بیشتر توضیح میدهد. با به اشتراک گذاری، مانع ضرر مردم شویم.»
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.
ممکن است اپل همزمان با جدیدترین مدل آیفون SE از مدلهای جدید آیپد و مکبوک نیز پردهبرداری کند.
در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست دادهاند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.
گوشی گلکسی S25 اسلیم احتمالاً در بازار ایالات متحده عرضه نمیشود.