به این ترتیب مهمترین ارتقاء نسخه بعدی مایکروسافت ویندوز، قابلیت پشتیبانی از پردازنده های ARM خواهد بود. فعلا هم قرار است ویندوز های قابل اجرا روی CPU های ARM را ویندوز 8 بنامیم!
مایکروسافت کمی هم به System on Chip یا همان SoC ها ابراز علاقه کرد. یعنی مایکروسافت از آن ها هم پشتیبانی خواهد کرد. این کار مایکروسافت، نه تنها امکان قرار دادن ویندوز بعدی بر پلتفرم های ARM را فراهم می آورد، بلکه مفهوم PC یا کامپیوتر های شخصی را هم به پلتفرم های مبتنی بر ARM اضافه خواهد کرد.
اگر با SoC آشنایی ندارید، کافی است Tegra 2 را به یاد بیاورید. این چیپ متشکل از دو هسته پردازنده Cortex A9 ، کدگذار و گدگشای ویدئویی، پردازنده گرافیکی دو بعدی و سه بعدی و همچنین کارت صدا بود. اگر به این ترکیب نگاه کنید می بینید حیاتی ترین قطعات پردازشی درون آن جاسازی شده است. پس به این گونه چیپ ها SoC یا System on Chip می گویند.
حال باید با گسترش بیش از پیش ARM روی دستگاه هایی مانند موبایل ها و تبلت ها منتظر این بود که ویندوز هم بیش از پیش به آن ها راه یابد. باید منتظر باشیم تا ببینیم این سیستم عامل چقدر در گجت ها طرفدار پیدا خواهد کرد. شما چه فکر می کنید؟
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.