مدیاتک اعلام کرده که درحال برنامهریزی برای رونمایی از وایفای ۷ (Wi-Fi 7) است. هماکنون روترهایی که از وایفای ۶ (که با نام 802.11ax نیز شناخته میشود) پشتیبانی میکنند در بسیاری از خانهها مورد استفاده قرار میگیرد و روترهای جدیدتر وایفای 6E نیز بهطور محدود وارد بازار شده است. با اینحال، مدیاتک درحال آماده شدن برای معرفی استاندارد وایفای ۷ است.
به گزارش دیجیتال ترندز، مدیاتک اعلام کرده که در نمایشگاه CES ۲۰۲۲ که اوایل ژانویه برگزار خواهد شد، از وایفای ۷ رونمایی خواهد کرد. استاندارد این فناوریِ هیجانانگیز، سرعت بیشتری نسبت به وایفای ۶ و وایفای ۵ ارائه خواهد داد.
وایفای ۷ همچنین با نام 802.11be نیز شناخته میشود و براساس اسناد شرکتی منتشر شده از این فناوری در پیسیمگ، مدیاتک انتظار دارد سرعت آن ۲٫۴ برابر بیشتر شده و نرخ تأخیر نیز نسبت به قبل کاهش یابد.
هنگامیکه وایفای ۶ معرفی شد، از این فناوری بهعنوان بزرگترین بهروزرسانی اعمال شده در وایفای در یک دههی گذشته یاد شد. استاندارد این فناوری همچنین زیربنای اصلی وایفای 6E است که با وعدهی سرعت بیشتر، نرخ تأخیر کمتر و البته امنیت بالاتر رونمایی شد. در این تکنولوژی اگر اتصال باندپهن شما اجازه دهد، امکان ارائهی سرعت استاندارد در حدود ۱۰ گیگابیت برثانیه وجود دارد.
بهعنوان مثال، نتگیِر (NetGear) مدعی شده که سرعت واحد شبکهی Orbi Mesh با قدرت وایفای ۶، نسبت به استاندارد وایفای ۵ حدود پنج برابر سریعتر است. با استفاده از محاسبات نتگیر، سرعت یک روتر وایفای ۷ باید حدود ۱۲ برابر یک روتر وایفای ۵ باشد.
اگرچه افزایش سرعت و کاهش نرخ تأخیر برای کاربرانی که در محیط خانه ویدئوهای 4K استریم میکنند یا بازیهای رایانهای یا کنسولی پراکنده اجرا میکنند جذاب خواهد بود، اما استفاده از این پروتکل احتمالا هزینههای زیادی برای این افراد خواهد داشت. در حالحاضر شبکههای Mesh که از وایفای ۶ پشتیبانی میکنند، قیمت بالایی دارند و قیمت مودمهای وایفای 6E نیز نسبت به موردمهای وایفای ۶ بیشتر است. برای نمونه باید اشاره کنیم شبکهی Orbi Mesh خانگی با وایفای 6E حدود ۱۵۰۰ دلار هزینه خواهد داشت.
در مقابل، میزان هزینه در روترهای مجهز به وایفای ۵ مثل سیستم Vilo Mesh شامل یک مودم حدودا ۲۰ دلاری و یک شبکهی خانگی ۶۰ دلاری خواهد بود. استفاده از روترهای وایفای ۷ و شبکههای Mesh حتی ممکن است هزینهی بیشتری به کاربران تحمیل کند. بدین ترتیب بهنظر نمیرسد بیشتر خانهها در ایالات متحده بهاین زودی قادر باشند از سرعت بالای این استاندارد جدید بهطور کامل استفاده کنند.
طبق اعلام Ookla، شرکت سازندهی برنامهی محبوب SpeedTest.net که سرعت اتصال به اینترنت را اندازهگیری میکند، سرعت متوسط خانههای آمریکایی در طول سال کمی بیشتر از ۲۰۰ مگابیت برثانیه است. از سوی دیگر وایفای ۷ میتواند از نظر تئوری حتی به سرعت ۳۰ گیگابیت برثانیه هم برسد.
اگرچه احتمال دارد پیشنمایش اولیهی نسل بعدی وایفای در اوایل سال ۲۰۲۲ رونمایی شود، اما برای استفادهی همگانی از این فناوری، احتمالا به چند سال زمان نیاز خواهد بود تا کاربران خانگی، رایانههای شخصی، تبلتها و گوشیهای هوشمند با این استاندارد هماهنگ شوند. طبق گفتهی IEEE، که نهاد حاکم بر استانداردهای وایفای است، اصلاحیهی 802.11be در سال ۲۰۲۴ منتشر خواهد شد.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.
همزمان با اعلام تعرفههای دولت ترامپ، اپل نیز نرخهای مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.