گوگل درحال اعمال تغییراتی در فروشگاه پلی است تا افرادی که از دستگاههایی با نمایشگر بزرگ استفاده میکنند، راحتتر به اپلیکیشنها و بازیهای موردنظر خود دسترسی یابند و از مزایای صفحهنمایش بزرگ بیشترین بهره را ببرند. براساس پستی که در وبلاگ توسعهدهندگان گوگل منتشر شده، این شرکت تغییراتی را برای نحوهی رتبهبندی و ارتقای اپلیکیشنها، نحوهی نمایش نظرها و پیامهای هشداری که ممکن است در صورت اجرای اپلیکیشنها روی تبلت، گوشیهای تاشو یا کرومبوک مشاهده کنید، برنامهریزی کرده است.
به گزارش ورج، گوگل در پست وبلاگی خود اعلام کرده است که نحوهی رتبهبندی و ویژگیهای پلیاستور، اپلیکیشنها را در دستگاههایی که از نمایشگر بزرگ بهره میبرند با منطق فاکتورهایی مثل پشتیبانی از جهتگیریهای مختلف دستگاه، پشتیبانی از صفحهکلید و موارد دیگر بهروزرسانی خواهد کرد. این شرکت همچنین اشاره کرده است که این تغییرات با هدف اولویتبندی برنامهها و بازیهای باکیفیت، طی ماههای آینده اعمال خواهد شد تا اطمینان حاصل شود اولین آیتمهایی که کاربران پیدا میکنند، همان مواردی باشد که روی دستگاه آنها در بهترین حالت اجرا میشود.
در پست وبلاگی گوگل همچنین گفته شده که پلیاستور نمایش نظرها و رتبهبندیهای افرادی از دستگاههای همرده را آغاز خواهد کرد؛ بهعنوان مثال دیدگاه و رتبهبندی کاربرانی که اپلیکیشنها و بازیها را روی گوشی هوشمند خود دانلود و نصب کردهاند، برای سایر کاربران گوشیهای هوشمند نمایش داده خواهد شد و دیدگاهها و رتبهبندی کاربران تبلت نیز برای سایر کاربرانی که از تبلت استفاده میکنند بهنمایش درمیآید.. غول جستوجوی اینترنت تابستان سال گذشته اعلام کرد که این تغییر انجام خواهد شد و حالا شنیدن این خبر که گوگل همچنان درحال کار روی تغییرات مذکور است، جای خوشحالی دارد. گوگل اعلام کرده توسعهدهندگان قادر خواهند بود نظرها و رتبههای ارائهشده از جانب کاربرانی را که از یک دستگاه خاص استفاده میکنند، در کنسول پلیاستور مشاهده کنند.
گوگل اخیراً توجه زیادی به تبلتها و گوشیهایی که از نمایشگر بزرگ بهره میبرند، داشته است. بهروزرسانی اندروید 12L نیز شامل تغییراتی بود که تجربهی کاربری روی نمایشگرهای بزرگ را بهبود میبخشد. علاوهبراین پیشرفتهای درخورتوجهی در تیم پلتفرمها و اکوسیستمهای این شرکت انجام شده است.
توجه گوگل به دستگاههایی که به نمایشگرهای بزرگ مجهز شدهاند بسیار جالب است؛ زیرا این شرکت خود هیچ تبلت، گوشی هوشمند تاشو یا کرومبوکی تولید نمیکند. البته شرکای تجاری زیادی دارد که چنین محصولاتی را تولید میکنند.همچنین از مدتی قبل شایعاتی درمورد اینکه گوگل درحال ساخت یک گوشی تاشو تحت برند پیکسل است منتشر شده، ولی هنوز هیچ خبری بهطور رسمی درمورد این دستگاه از طرف گوگل مطرح نشده است.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.
همزمان با اعلام تعرفههای دولت ترامپ، اپل نیز نرخهای مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.
در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست دادهاند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.