تلگرام بهطور رسمی اعلام کرده که قصد دارد یک پلتفرم حراجی برای نامهای کاربری در شبکه بلاکچین TON یا همان The Open Network ایجاد کند تا کاربران بتوانند مالکیت آنها را به دست بیاورند. تراکنشهای این پلتفرم ظاهرا از رمزارز بومی آن یعنی Toncoin استفاده میکنند.
در ماه آگوست «پاول دورف»، بنیانگذار تلگرام در کانال شخصیاش از علاقهاش به ایجاد چنین پلتفرم حراجی صحبت کرده بود. دورف آن زمان در کانال شخصی خود نوشته بود:
«اگر TON توانسته به این نتایج دست پیدا کند، تصور کنید تلگرام با 700 میلیون کاربر خود چقدر میتواند موفق باشد اگر نامهای کاربری، لینکهای رزرو شده گروهها و کانالها را به حراج بگذاریم.»
او همچنین اشاره کرده بود که مالکیت این نامهای کاربری، درست مانند NFTها، روی شبکه بلاکچین «تضمین شده» خواهد بود. علاوه بر این، دورف اعلام کرد که عناصر دیگری از تلگرام مانند استیکرها، کانالها یا حتی ایموجیها نیز میتوانند به حراج گذاشته شوند.
پلتفرم حراج تلگرام بهزودی راهاندازی میشود
اکنون تلگرام در پست جدیدی از کانال Telegram Usernames نوشته است:
«مرحله توسعه تقریبا به پایان رسیده است و پلتفرم حراجی به زودی راهاندازی خواهد شد. اطمینان پیدا کنید که شانس خود را برای دریافت با ارزشترین نامهای کاربری و تضمین مالکیت آنها در دفتر کل غیرقابل تغییر بلاکچین TON از دست ندهید.»
شاید برای بسیاری از کاربران، فروش نامهای کاربری آن هم توسط یک پلتفرم پیامرسان محبوب مانند تلگرام، کمی گیجکننده به نظر برسد، اما این کار قبلا نیز توسط پلتفرمهای دیگری انجام شده است. همانطور که The Block در گزارش خود اشاره میکند، نامهای کاربری در بلاکچین اتریوم مدتهاست که از طریق Ethereum Name Service به فروش میرسند.
طبق گزارش BusinessofApps، تلگرام 500 میلیون کاربر فعال ماهانه دارد و به لطف قابلیت رمزگذاری سرتاسری که امکان ارسال پیامهای ناشناس را فراهم میکند، در کشورهایی از جمله ایران بهطور گسترده مورد استفاده قرار میگیرد.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیتهای مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.
فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتمهای ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.
همزمان با اعلام تعرفههای دولت ترامپ، اپل نیز نرخهای مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.
در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست دادهاند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.