در بین تمام کانسپتهای وسایل نقلیه عمودپرواز برقی، تعداد بسیار کمی برای استفاده شخصی طراحی شدهاند. برخی از تولیدکنندگان آنها را مانند جتسون وان بهعنوان جتهای شخصی برقی معرفی میکنند، درحالیکه برخی دیگر این وسایل نقلیه هوایی را خودروهای پرنده مینامند. حالا یکی از انواع این خودروهای پرنده ساخت میامی قرار است وارد بازار کانادا شود.
نقطه اشتراک جتهای شخصی برقی و انواع خودرو پرنده، فراهمکردن امکان دسترسی همه مردم به پرواز شخصی است. اکثر وسایل نقلیه عمودپرواز برقی بهعنوان جایگزینی برای حملونقل عمومی و اشتراکی معرفی میشوند. این نسخههای خاص میتوانند برای رفتوآمد و حملونقل تفریحی جایگزین خودروهای شخصی شوند. هدف این است که مالکان در آینده برای پرواز با این خودروهای ایمن و کاربرپسند نیازی به گواهینامه خلبانی نداشته باشند.
شرکت دورونی ایرواسپیس که دفتر مرکزی آن در میامی قرار دارد، از سال ۲۰۱۶ روی این وسایل نقلیه کار میکند و معتقد است که اکنون بهلطف پیشرفتهای فناوری پهپادها و رانندگی خودکار، زمان مناسبی برای این انقلاب در حملونقل است.
سال گذشته، این برند رسماً اولین خودروی پرنده خود را معرفی کرد که برای پروازهای شخصی ساخته شده بود. خودروی پرنده H1 یک خودروی پرنده دونفره با دو جفت بال است که هر کدام ملخک مخصوص به خود را دارند. دورونی این کانسپت را بهعنوان یک خودروی پرنده و هواپیمای چندموتوره توصیف میکند.
خودروی پرنده دورونیH1 بهلطف سیستم کنترل هواپیمای اختصاصی قرار است بهاندازه کافی ایمن باشد تا حتی توسط افرادی که خلبان حرفهای نیستند، قابل کنترل باشد. این عمودپرواز را میتوان همانند خودروها در یک گاراژ، پارک و همزمان آن را شارژ کرد.
۲۰ دقیقه زمان برای رساندن شارژ باتری آن از ۲۰ به ۸۰ درصد کافی خواهد بود. این خودروی پرنده با یک بار شارژ کامل محدوده پیمایش ۹۶ کیلومتری را فراهم میکند. دورونی H1 همچنین میتواند با سرعت ۲۲۵ کیلومتر بر ساعت پرواز کند و حداکثر گنجایش بار آن ۲۲۶ کیلوگرم است.
اگرچه این خودروی پرنده در آینده میتواند توسط هر کسی بهصورت آنلاین سفارش داده شود، اما این برند از طریق یک مشارکت تجاری در حال آمادهسازی برای ورود رسمی به بازار کانادا است. یک اپراتور کانادایی متخصص در سیستمهای هواپیمایی قابل کنترل از راهدور برای خرید و سپس فروش ۲۵ نسخه از خودرو پرنده دورونی H1 ابراز تمایل کرده است.
تحویل اولین نسخههای دورونیH1 به مشتریان شخصی در سهماهه اول ۲۰۲۴ انجام خواهد شد. قیمت این خودروی پرنده ۱۵۰ هزار دلار اعلام شده است.
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
به گفته کاخ سفید، اطلاعات جمعآوری شده توسط سیستم خودران خودروهای چینی و روسی، میتواند برا مختل کردن زیرساختها مورد استفاده قرار گیرد.
سختگیریهای بیش از حد، قیمت بالای انرژی و کاهش فروش، باعث شده است تا صنعت خودروسازی اروپا در معرض نابودی قرار گیرد.
تسلا قصد دارد در سال ۲۰۲۵، نسخهی ششنفره از مدل Y خود را در چین تولید کند.
روابط عمومی پارسخودرو از آغاز تولید ال 90 ایرانیزه با کد P90 در این شرکت خبر داد. این خودرو که در ابتدا با نام کادیلا معرفی شده بود، نسخه ایرانیزه از رنو تندر 90 یا ...
فروش خودروهای برقی در جهان ۲۱ درصد افزایش یافته است که یکی از دلایل مهم این امر، جهش فروش خودروهای برقی در کشور چین است.
مدیرانخودرو شرایط فروش ام وی ام را با سه محصول و روشهای فروش نقدی و اقساطی برای مرداد 1403 اعلام کرد.
گروه صنعتی ایران خودرو، با انتشار اطلاعیهای جدید شرایط فروش و نحوه ثبت درخواست ریرا و دیگر محصولات این شرکت را اعلام کرد.
ترامپ میگوید با کمکهای ایلان ماسک، چارهای جز حمایت از صنعت خودروهای برقی ندارد.
میتسوبیشی پاجرو یکی از سه آفرودر محبوب و البته بدشانس ژاپنی در کنار نیسان پاترول و تویوتا لندکروزر به شمار میرود.