توییتر در خبری اعلام کرد از این پس نشان میدهد که کدام توییتها بهخاطر نقض قوانین نفرتپراکنی در این شبکه اجتماعی با محدودیت در نمایش روبهرو شدهاند. این محدودیت موجب میشود که این دسته از توییتها در بخشهایی مثل Search نشان داده نشوند و درمجموع مشاهدهپذیری کمتری داشته باشند.
توییتر میگوید از این به بعد روی توییتهایی که ناقض قوانین نفرتپراکنی باشند، برچسب میگذارد. کاربران عادی در گذشته نمیتوانستند متوجه شوند که چه توییتهایی مشمول «فیلترینگ مشاهدهپذیری» شدهاند. اما حالا این برچسب نشان میدهد که چه پستهایی عامدانه فیلتر شدهاند تا کمتر در معرض دید کاربران قرار بگیرند.
هنوز مشخص نیست که این ویژگی چه زمانی عرضه عمومی خواهد شد. از سوی دیگر، توییتر میگوید همه توییتهایی که مشاهدهپذیری آنها کاهش پیدا کرده است، برچسبگذاری نمیشوند و این برچسب فعلاً مختص پستهایی خواهد بود که ناقض قوانین مقابله با نفرتپراکنی هستند. البته در آینده قرار است انواع بیشتری از نقض سیاستها این شرکت با این برچسبها به اطلاع کاربران برسند.
نمونهای از توییت برچسبگذاریشده بهخاطر نقض قوانین نفرتپراکنی
توییتر با برچسبگذاری روی توییتها، شفافیت را افزایش میدهد
این سیستم افزون بر افزایش شفافیت درباره مدیریت محتواها در توییتر، به کاربران کمک خواهد کرد تا در صورت بروز اشتباه امکان اعتراض به تصمیمات مدیران این شبکه اجتماعی را داشته باشند. این شرکت همچنین تأکید کرده است که این برچسبها و محدودیتهای ناشی از آن فقط برای توییت یا رشتهتوییتها اعمال میشود و برای کل یک اکانت در نظر گرفته نخواهد شد.
این سازوکار احتمالاً اقدامی در راستای فلسفه «آزادی بیان، نه آزادی دستیابی به مخاطبان» ایلان ماسک است که باور دارد همه باید بتوانند تقریباً هر حرفی را بزنند، اما تضمینی وجود ندارد که حرف آنها به گوش همه کاربران برسد. در نتیجه، افرادی که حرفهای نفرتآمیز را منتشر میکنند، پستهایشان در دسترس افراد کمتری قرار خواهد گرفت و تقریباً فقط کسانی که به پروفایل آنها سر میزنند، میتوانند این مطالب را ببینند.
این اقدام جدید از طرفی میتواند متضمن خودکارشدن بخشی از فرایند تعدیل محتوا در توییتر باشد. این شرکت احتمالاً به دلیل کمبود نیرو بخش زیادی از این سازوکار را خودکار کرده است و حالا نمایش برچسب روی پستها میتواند روش مناسبتری برای برخورد با کاربران خاطی باشد، روشی که میتواند جبران اشتباه را هم ممکن کند.
گلکسی AI شاید بهزودی برخی قابلیتهای جدید مبتنی بر ChatGPT را دریافت کند.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.
گروهی از هکرهای چینی موفق شدند با چندین حملات گسترده به زیرساختهای اپراتور آمریکایی تیموبایل، به آن نفوذ کنند.
بزرگترین پروژه خورشیدی دریایی جهان با توان 1 گیگاواتی در چین راهاندازی شد. این پروژه در آینده میتواند برق 2.67 میلیون خانه را تأمین کند.
ردموندیها از کاربران ویندوز خواستهاند تا بهجای Mail از برنامه Outlook در ویندوز 11 استفاده کنند.
بهنظر میرسد اپل قصد دارد برای نخستینبار در بیش از یک دهه، تمام مکهایش را با تراشهی M4 بهروز کند.
شواهد جدیدی از پروندهی قتل باب لی، مدیر اجرایی استارتاپ Cash App، فاش شده است.