موسسه تحقیقاتی کانالایز در گزارش مربوط به سهماهه چهارم سال 2010 نشان داد که در سال گذشته برای اولین بار سیستمعامل سیمبیان که در یک دهه گذشته پرفروشترین سیستمعامل موبایل در دنیا بود، جای خود را به آندروید گوگل واگذار کرد و در سکوی دوم قرار گرفت.
نتایج این بررسیها حاکی از آن است که در پی افزایش 88.6 درصدی نسبت به سال 2009، 102.2 میلیون دستگاه تلفن همراه هوشمند در سال 2010 به فروش رفت که 32.9 درصد از این تعداد به سیستمعامل آندروید گوگل مجهز بودند. مشروح رتبهبندی سیستمهای عامل گوشیهای همراه به ترتیب جدول نمایش داده شده در تصویر است.
موفقیت آندروید در بازار گوشیهای هوشمند تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد. در حقیقت ماهیت متنباز این سیستمعامل موجب شده که تعداد زیادی از تولیدکنندگان تلفنهای همراه از آن استفاده کنند. این درحالی است که سیستمعاملهای سیمبیان، آیفون، ویندوزموبایل و بلکبری از این امتیاز برخوردار نیستند.
آخرین آمارها نیز نشان میدهد دو شرکت اچ.تی.سی و سامسونگ تقریبا 45 درصد از فروش تلفنهای همراه مجهز به سیستمعامل آندروید را در اختیار دارند.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.