«لی جون»، مدیرعامل شیائومی، میگوید اقدام دولت ترامپ برای تحریم شرکت شیائومی در اوایل 2021، کاتالیزور تصمیم این شرکت برای ساخت اولین خودروی الکتریکی خود بود. پس از حدود 3 سال، اکنون این شرکت چینی از خودروی فوقالعاده پرشتاب، شیائومی SU7 اولترا، رونمایی کرد که در برخی جنبهها با بوگاتی شیرون قابلمقایسه است.
براساس گزارش رویترز، لی جون در سخنرانی خود در رویدادی سالانه در پکن گفت شیائومی پس از رخدادی مهم شروع به بررسی ساخت خودرویی الکتریکی کرد. آن رخداد در واقع اعلامیهای بود که در روزهای پایانی دولت ترامپ این شرکت چینی را در لیست تحریمهای ایالات متحده قرار داد.
تأثیر تحریمهای ترامپ بر شیائومی
لی جون در سخنرانی خود که در ویچت 1.5 میلیون نفر آن را مشاهده میکردند، گفت:
«یکی از دوستانم در تماسی تلفنی گفت تحریم شدهایم. این خبر بسیار غیرمنتظره بود اما اگر تأثیر عظیم تحریمهای ایالات متحده نبود، ما بهسرعت وارد صنعت پیچیده خودروسازی نمیشدیم.»
بااینحال او میگوید: «باید از حادثه 3 سال پیش تشکر کنم.» چراکه باعث شد این شرکت تنوع محصولاتش را به دنیای بزرگ خودروها گسترش دهد.
شیائومی تحریمهای 2021 آمریکا را به دادگاه فدرال برد و ماه مه همان سال موفق شد اقدامی را لغو کند که سرمایهگذاری شرکتهای آمریکایی را محدود میکرد. به گفته لی جون، این شرکت در همان زمان توسعه خودروی الکتریکی SU7 را آغاز کرد.
شیائومی قصد دارد حداقل 100 هزار دستگاه SU7 را سال 2024 تحویل دهد. این رقم نشاندهنده افزایشی قابلتوجه نسبت به گفتههای شیائومی در اوایل سال جاری میلادی است؛ ابتدای سال 2024 این شرکت میزان فروش این خودرو را 76 هزار دستگاه تعیین کرده بود.
لی جون گفت این شرکت تا پایان ژوئن (اوایل تیرماه) بیش از 25 هزار خودروی برقی تحویل داده است و انتظار میرود تا نوامبر (آبانماه) به هدف تحویل 100 هزار دستگاه برسد. باآنکه SU7 فقط در چین به فروش میرسد، لی جون میگوید هدفش تبدیل شیائومی به یکی از پنج خودروساز برتر جهان است.
این باتری میتواند انقلابی در بازار خودروهای الکتریکی ایجاد کند.
ظاهراً مشکل برخی از خودروهای هیوندای فراتر از تصورات این شرکت بوده و فراخوان جدیدی برای بیش از ۱۴۵ هزار خودرو صادر شده است.
تمامی مشوقها از جمله رانندگی خودران تسلا، برای خریدارانی در نظر گرفته شدهاند که اتومبیل خود را قبل از سال 2025 تحویل میگیرند.
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
به گفته کاخ سفید، اطلاعات جمعآوری شده توسط سیستم خودران خودروهای چینی و روسی، میتواند برا مختل کردن زیرساختها مورد استفاده قرار گیرد.
سختگیریهای بیش از حد، قیمت بالای انرژی و کاهش فروش، باعث شده است تا صنعت خودروسازی اروپا در معرض نابودی قرار گیرد.
تسلا قصد دارد در سال ۲۰۲۵، نسخهی ششنفره از مدل Y خود را در چین تولید کند.
روابط عمومی پارسخودرو از آغاز تولید ال 90 ایرانیزه با کد P90 در این شرکت خبر داد. این خودرو که در ابتدا با نام کادیلا معرفی شده بود، نسخه ایرانیزه از رنو تندر 90 یا ...
فروش خودروهای برقی در جهان ۲۱ درصد افزایش یافته است که یکی از دلایل مهم این امر، جهش فروش خودروهای برقی در کشور چین است.
مدیرانخودرو شرایط فروش ام وی ام را با سه محصول و روشهای فروش نقدی و اقساطی برای مرداد 1403 اعلام کرد.