پیکسل ۹ پرو نسبتبه پیکسل ۸ بهبودهای مهمی دریافت کرد که یکی از آنها، نمایشگر LTPO است و درنتیجه از نرخ نوسازی متغیر بهره میبرد. اکنون بهنظر میرسد این مدل از گوشی گوگل در همهی کشورهای جهان با چنین صفحهنمایشی عرضه نخواهد شد.
پیکسل ۹ پرو و حتی پیکسل ۹ پرو XL احتمالاً در هند، مالزی و سنگاپور بدون نمایشگر LTPO عرضه خواهند شد. این گوشیها در کشورهای اشارهشده بهجای صفحهنمایش Super Actua از نمایشگرهای Actua بهره میبرند. اگرچه مهمترین تفاوت فناوری Super Actua و Actua به روشنایی آنها ارتباط دارد، اما ازنظر نرخ نوسازی نیز متفاوت هستند. این موضوع عجیب بهنظر میرسد زیرا پیکسل ۸ پرو با پنل LTPO روانهی بازار شد.
احتمال دارد خبر استفاده از نمایشگر متفاوت در نسخهی هندی پیکسل ۹ پرو بهطور ۱۰۰ درصد واقعیت نداشته باشد زیرا صفحهنمایش این گوشی از وضوح ۲۸۵۶ در ۱۲۸۰ پیکسل LTPO OLED بهره میبرد و تراکم پیکسلی آن ۴۹۵ پیکسلبراینچ است. ازطرفی پیکسل ۹ پرو XL از نمایشگر LTPO OLED با وضوح ۲۹۹۲ در ۱۳۴۴ پیکسل و تراکم پیکسلی ۴۸۶ پیکسلبراینچ بهره میبرد. حتی فروشگاههای آنلاین نیز عبارت «نمایشگر Super Actua» را در فهرست مشخصات این گوشیها ذکر میکنند. بههر حال، گوگل باید در این زمینه شفافسازی کند و پاسخ قطعی ارائه دهد.
نکتهی دیگر اینکه ظاهراً نسخهی هندی گوشیهای سری پیکسل ۹ از وایفای ۷ پشتیبانی نمیکنند، اما در سایر کشورها از ویژگی مذکور بهره میبرند.
پیکسل ۹ پرو فولد در همهی کشورهای جهان با نمایشگر داخلی LTPO و نمایشگر بیرونی معمولی Actua عرضه خواهد. در مشخصات مدل هندی این دستگاه به پشتیبانی از وایفای ۷ (802.11ax) اشاره شده است. این فناوری با شناسهی 802.11be نیز شناخته میشود اما ax نشاندهندهی وایفای ۶ است، بنابراین بهنظر میرسد این مورد اشتباه تایپی باشد. البته اشتباه مورد بحث علاوهبر صفحهی مشخصات پیکسل ۹ پرو فولد در فروشگاه آنلاین، در صفحهی پشتیبانی گوگل نیز وجود دارد. اکنون باید دید عدد ۷ اشتباه تایپی است یا عبارت ax؟
باتوجهبه اینکه سایر مدلهای پیکسل ۹ در هند از وایفای ۷ پشتیبانی نمیکنند، احتمال دارد گوشی تاشدنی جدید گوگل نیز در این کشور بدون پشتیبانی از وایفای ۷ عرضه شود.
باید توجه داشته باشیم که آژانس بیسیم هند هنوز استفاده از باند ۶ گیگاهرتز را تأیید نکرده است. بههرحال، وایفای ۷ از ویژگیهایی بهره میبرد که در باندهای ۲٫۴ گیگاهرتز و ۵ گیگاهرتز نیز کار میکند، بنابراین دلیلی برای حذف پشتیبانی از فناوری وایفای ۷ وجود ندارد.
مورد دیگر اینکه Google VPN که بهطور رایگان دردسترس کاربران پیکسل ۹ قرار خواهد گرفت، در کشورهای جمهوری چک، استونی، مجارستان، هند، لتونی، لیتوانی، مالزی، لهستان، پرتغال، رومانی، سنگاپور، اسلواکی و اسلوونی ارائه نخواهد شد.
گوشی گلکسی S25 اسلیم احتمالاً در بازار ایالات متحده عرضه نمیشود.
این گوشی احتمالاً در بازارهای جهانی با نام وان پلاس اوپن 2 عرضه خواهد شد.
بهنظر میرسد که فقط قاب گوشی گلکسی S25 از استاندارد Qi2 پشتیبانی خواهد کرد و خود گوشی فاقد چنین استانداردی است.
بیکسبی پیشرفته قبلاً در چین عرضه شده بود، اما احتمالاً با سری گلکسی S25 به بازارهای جهانی میآید.
دستگاههای بیشتری از اپل در سالهای آینده قرار است نمایشگر اولد را دریافت کنند.
فروشگاه های اینترنتی بهترین جا برای خرید قاب گوشی هستند. زیرا خریداران به جای سر زدن به فروشگاه ها و مغازه های متعدد، می توانند در منزل خود بنشینند، محصولات متنوع چندین فروشگاه را در عرض 10 دقیقه ببینند و ...
وان پلاس قصد دارد برای رقابت مؤثر با پرچمدار آیندهی سامسونگ، وان پلاس ۱۳ را وارد بازارهای جهانی کند.
ظاهراً سامسونگ قصد دارد مدل اسلیم گلکسی S25 را بهعنوان عضو جدید سری گلکسی S25 در سرتاسر جهان عرضه کند.
هواوی روش انتقال فایل با استفاده از حرکت دست را به نمایش گذاشت.
زبان طراحی سامسونگ برای گوشیهای جدید سری گلکسی A تغییر کرده است.