خدمات سایت


متن کامل خبر

مایکروسافت اطلاعات آیفون متصل به دستگاه را به منوی استارت ویندوز خواهد آورد

اکنون با اتصال آیفون از طریق برنامه فون لینک، امکانات بیشتری در اختیار دارندگان کامپیوترها و لپ‌تاپ‌های ویندوزی قرار می‌گیرد.
1403/11/12 07:14:38 ب.ظ

ظاهراً مایکروسافت قصد دارد اطلاعات آیفون متصل به دستگاه‌های ویندوزی مثل میزان شارژ یا نوتیفیکیشن‌ها را به پنل استارت ویندوز اضافه نماید. این قابلیت در سال گذشته میلادی در اختیار دارندگان دستگاه‌های اندرویدی قرار گرفته بود.

یکی از قابلیت‌های کاربردی ویندوز ۱۱ که در به‌‌روزرسانی‌های اخیر به آن اضافه شده است، نمایش اطلاعات گوشی‌های هوشمند متصل به کامپیوتر از طریق منوی استارت است. نمایش وضعیت باتری، نوتیفیکیشن‌ها،‌ پیام‌ها، تماس‌ها و عکس‌ها از جمله مواردی هستند که کاربران می‌توانند از طریق ویندوز و بدون مراجعه به گوشی خود، به آنها دسترسی داشته باشند. اکنون مایکروسافت در وبلاگ خود اعلام کرده است که قابلیت مذکور به‌زودی پذیرای آیفون‌های اپل هم خواهد بود و روی لپ‌تاپ‌ها و کامپیوترهای مبتنی‌بر ویندوز ۱۱ می‌توان از آن بهره برد.


آیا ویندوز و آیفون یکپارچه‌تر خواهند شد؟

کاربران ویندوز اینسایدر که طرح آزمایشی مایکروسافت برای ارائه اولیه قابلیت‌ها و امکانات جدید محسوب می‌شود، اکنون می‌توانند آیفون خود را برای نمایش اطلاعات آن روی استارت منو، به کامپیوتر یا لپ‌تاپ خود وصل کنند. یکپارچه شدن محیط کامپیوتر و گوشی می‌تواند تجربه کاربری بهتری را برای دارندگان آیفون به‌دنبال داشته باشد و فاصله ایجاد شده میان محصولات اپل و دستگاه‌های مبتنی‌بر ویندوز را کمتر از گذشته کند.


البته برای بهره‌مندی از قابلیت جدید روی آیفون‌ها، باید از اپلیکیشن Phone Link مایکروسافت استفاده نمود که به‌شکل رایگان در اختیار تمامی کاربران قرار گرفته است. این برنامه در سال ۲۰۲۳ هم با دریافت یک به‌روزرسانی به امکان نمایش پیام‌های آی‌مسیج و ارسال پاسخ به آنها از طریق اتصال بلوتوث مجهز شده بود و پیوسته درحال دریافت امکانات و ویژگی‌های مثبت جدید است. همچنین اکنون به‌ اشتراک‌گذاری فایل میان ویندوز به آیفون و اندروید به آیفون بسیار آسان‌تر از گذشته شده است و تنها با زدن یک کلید می‌توان آن را انجام داد.

قابلیت ارسال فایل به آیفون برای اولین بار در ماه دسامبر ۲۰۲۴ نمایش داده شد و اکنون به‌شکل تدریجی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. البته برای بهره‌مندی از آن باید ویندوز ۱۱ بیلد 4805 روی کانال بتا یا نسخه 26120.3000 در کانال دولوپر را روی کامپیوتر یا لپ‌تاپ خود داشته باشید. همچنین اپلیکیشن فون لینک باید به نسخه 1.24121.30.0 یا جدیدتر آپدیت شده باشد. در نهایت حساب کاربری مایکروسافت باید به دستگاه‌ها متصل شده باشد و امکان استفاده از آن روی نسخه‌های Education ویندوز ۱۱ وجود نخواهد داشت.

منبع : دیجیاتو
به این خبر امتیاز بدهید :
برچسب های خبر:
کلمات کلیدی :
  • مایکروسافت,
  • ویندوز,
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است! اولین نفری باشید که نظری را ارسال می کند!
Captcha




مدیران سابق شیائومی برند جدید Lumio را معرفی کردند image مدیران سابق شیائومی برند جدید Lumio را معرفی کردند 1403/12/10

Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 117

عینک هوشمند تکنو با پشتیبانی از AI رونمایی شد image عینک هوشمند تکنو با پشتیبانی از AI رونمایی شد 1403/12/10

عینک‌های هوشمند جدید تکنو در دو نسخه‌ی استاندارد و پرو با ویژگی‌های هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 136

مارک گرمن: مدل‌های جدید مک‌بوک ایر با تراشه M4 تا فروردین معرفی می‌شوند image مارک گرمن: مدل‌های جدید مک‌بوک ایر با تراشه M4 تا فروردین معرفی می‌شوند 1403/11/29

مدل‌های جدید مک‌بوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی می‌شوند و قرار است ویژگی‌های تازه‌ای ارائه دهند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 202

بنیان‌گذار Alibaba در جلسه‌ای با رئیس جمهور چین حاضر شد؛ نشانه‌ای برای تغییر سیاست‌ها؟ image بنیان‌گذار Alibaba در جلسه‌ای با رئیس جمهور چین حاضر شد؛ نشانه‌ای برای تغییر سیاست‌ها؟ 1403/11/29

«جک ما»، بنیان‌گذار علی‌بابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 199

مایکروسافت پشتیبانی از پردازنده‌های نسل ۱۰ اینتل را در ویندوز Windows 11 24H2 کنار گذاشت؛ پایانی بر عصر کامت‌لیک image مایکروسافت پشتیبانی از پردازنده‌های نسل ۱۰ اینتل را در ویندوز Windows 11 24H2 کنار گذاشت؛ پایانی بر عصر کامت‌لیک 1403/11/28

مایکروسافت به‌منظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازنده‌های نسل‌های ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 197

پلیس فتا: انتشار آگهی وام در دیوار و شیپور ممنوع است image پلیس فتا: انتشار آگهی وام در دیوار و شیپور ممنوع است 1403/11/28

بر اساس قوانین و مقررات بانکی، تبلیغات و فعالیت‌های مرتبط با خرید و فروش تسهیلات بانکی ممنوع است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 207

فرانسه درباره دستکاری الگوریتم محتوا در شبکه اجتماعی ایکس تحقیق می‌کند image فرانسه درباره دستکاری الگوریتم محتوا در شبکه اجتماعی ایکس تحقیق می‌کند 1403/11/20

فرانسه تحقیقاتی درباره دستکاری الگوریتم‌های ایکس آغاز کرده است تا احتمال سوگیری در ترویج محتوا را بررسی کند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 266

اپل برای تراکنش‌های اپ استور در چند کشور نرخ‌های مالیاتی جدیدی اعلام کرد image اپل برای تراکنش‌های اپ استور در چند کشور نرخ‌های مالیاتی جدیدی اعلام کرد 1403/11/19

همزمان با اعلام تعرفه‌های دولت ترامپ، اپل نیز نرخ‌های مالیاتی اپ استور را در چند کشور افزایش داده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 248

شکایت والدین بریتانیایی از تیک‌تاک به‌خاطر چالشی که منجر به مرگ فرزندان آنها شده است image شکایت والدین بریتانیایی از تیک‌تاک به‌خاطر چالشی که منجر به مرگ فرزندان آنها شده است 1403/11/19

در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست داده‌اند.

امتیاز:
تعداد بازدید: 248

نرم‌افزار Invites اپل اولین آپدیتش را دریافت کرد image نرم‌افزار Invites اپل اولین آپدیتش را دریافت کرد 1403/11/18

اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 102