این در حالی است که پرچم ملی هر کشور نماد فرهنگ، تمدن، هویت و شخصیت یک ملت به شمار می رود و هرگونه دستکاری آن به منزله توهین به هویت و شخصیت یک ملت است و به همین دلیل هم هست که در هیچ کجای دنیا، دیده نمی شود که پرچم رسمی کشور، دستکاری شده و مطابق سلیقه افراد مورد بهره برداری قرار گیرد.
به گزارش «تابناک»، در تازه ترین دستکاری پرچم رسمی کشور، شهرداری شهر سرخرود در استان مازندران، پرچم هایی را در سرتاسر شهر نصب کرده که این پرچم ها به شکل بی سابقه ای دستکاری شده است، به گونه ای که در تصویر دیده می شود، تکه پارچه ای آبی رنگ، به انتهای پرچم اضافه شده و لفظ الله اکبر که در امتداد هر سه رنگ پرچم نوشته شده است، به شکل بد سلیقه ای با حاشیه های گلدوزی شده قطع شده است؛ عملی که مصداق تام و تمام دستکاری در پرچم رسمی کشور است و به این ترتیب، اگر در آینده هم هر کسی بخواهد پرچم کشور را هر گونه که تمایل داشت بیاراید، عملا دیگر هیچ نشانی از پرچم ملی باقی نمی ماند.
این در حالی است که شهروندان کشور های خارجی حتی به قرار گرفتن پرچمشان در حالتی نامناسب، به گونه ای که رنگ های آن جابجا شود، هم بسیار حساس هستند؛ برای نمونه، چندین سال پیش، یکی از اتباع کشور سوئد در مراسم سالگرد حضرت امام(ره)، هنگامی که متوجه شد برخی از مسئولان برگزاری مراسم پرچم کشورش را برعکس گذاشته اند، آنقدر اعتراض کرد تا مسئولان پرچم سوئد را در حالت مناسب و درست آن قرار دادند اما در کشور ما نهادهای قانونی خود به دستکاری پرچم می پردازند.
افزون بر آنچه گفته شد، پرچم نصب شده در شهر سرخرود، نه تنها دستکاری شده، بلکه لفظ جلاله «الله» نیز برعکس قرار گرفته و رنگ سبز که در بالای پرچم قرار دارد، در پایین آن قرار گرفته است.
باید گفت، برای این رخداد دو حالت بیشتر متصور نیست: یا مسئولان ناآگاهانه این کار را انجام داده اند که خود این ناآگاهی هم توجیه ناشدنی است و یا این که مسئولان آگاهانه و با علم به اینکه این کار توهین به نماد ملی کشور است، این کار را به غرض ها و نیات گوناگون انجام داده اند که در این صورت قابل پیگرد نیز هست.
ذکر این مهم لازم است، چندی پیش نیز در چندین همایش دولتی نیز، در پوستر مراسم رنگ سبز پرچم به صورت آبی درآمده بود که در آن زمان نیز حساسیت هایی را به وجود آورد و با وجود فریاد رسانه ها در این مورد، به راحتی با توجیهی ساده از کنار آن گذشتند و همان باعث شد تا امروز در یک شهر کوچک در شمال کشور، چنین کاری انجام شود.
در واقع، اگر تاکنون بخشنامه یا آیین نامه ای به نهادهای دولتی و حکومتی برای دستکاری نکردن پرچم رسمی کشور ابلاغ نشده، ضروری به نظر می رسد که چنین قانونی رسما ابلاغ شود تا در صورت تخطی با خاطیان برخورد شود و اگر هم ابلاغ شده است، چرا تاکنون با خاطیان برخورد نشده است؟
اگر خود ما مردم ایران، حرمت نماد هویت و شخصیت خود را نگاه نداریم، از دیگران چه انتظاری در این باره می توان داشت؟
در پایان باید گفت، هرچند خود راضی به انتشار تصویری از این اهانت به نماد کشور نیستیم، ولی به این امید که شاید کسی پیدا شده و بدون تهمت و افترا به رسانه، مردانه با این مسأله برخورد کند، آن را نمایش می دهیم:
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
قدیمی ترین تقویم جهان در یک معبد ۱۳ هزار ساله در ترکیه کشف شد. این کشف نشاندهنده سطح اطلاعات بالای انسانهای اولیه از علوم نجوم خواهد بود.
اولین باستان شناس تاریخ، یکی از پادشاهان بزرگ بابلی به نام نابونیدوس بوده که علاقه زیاد او به کاوش منجربه اولین حفاریها و تحقیقات شده است.
باستانشناسان با گزارش یک مرد محلی و خیلی اتفاقی، یک تمدن ٧ هزار ساله را در نقاط دور افتاده صربستان متعلق به عصر نوسنگی کشف کردند.
در حالی که چند روز تا ایجاد محدودیتهای جدید برای سوختگیری در پمپ بنزینها زمان داریم، ثبت درخواست کارت سوخت با اختلال مواجه شده است.
اپل و نتفلیکس بودجهی سنگینی به فیلمهای جدیدشان اختصاص دادند اما در مراسم اسکار ۲۰۲۴ عملکرد ناامیدکنندهای داشتند.
رییس پلیس فتا تهران: بر اساس قانون خرید، فروش و آموزش ساخت مواد محترقه و منفجره در فضای مجازی ممنوع است و پلیس با افراد متخلف قاطعانه برخورد میکند.
طبق مصوبه مجلس، ارائهدهندگان خدمات حمل و نقل بار و مسافر که از طریق سکوهای مجازی به فعالیت مشغول بوده و بیمه بازنشستگی ندارند، مجاز به بیمه کردن خود نزد سازمان تأمین اجتماعی هستند.
با تصویب مجلس، احراز هویت اشخاصی که امضای آنها برای دریافت تمامی خدمات ثبتی لازم است، منوط به اخذ گواهی امضای الکترونیکی میشود.
معاون مرکز ملی فضای مجازی میگوید این مرکز طرحی برای ضابطهمند کردن حضور و فعالیت مسئولان و دستگاههای اجرایی در رسانههای اجتماعی تدوین کرده است.