یک گروه آلمانی با ماشین ساخت خود که نیروی محرکه آن توسط کایت، توربین بادی و موتور الکتریکی تامین میشد، بخش وسیعی از ناحیه جنوب استرالیا را با صرف تنها 15 دلار هزینه انرژی طی کردند. بر اساس ادعاهای آنها، این گروه رکوردهای مختلفی را با استفاده از این خودرو کلاس ویژه ثبت کردهاند. با توجه به اینکه این ماشین که سازندگانش نام Wind Explorer را برای آن انتخاب کردهاند، در نوع خود بینظیر است، خیلی سخت است که بتوان ادعای آنها را رد کرد.
به گزارش پاپ ساینس، مانند بسیاری دیگر از مخترعان طرفدار محیطزیست، دریک گیون و استفان زایمیرر قصد داشتند تا یک وسیله نقلیه شخصی بدون آلایندگی بسازند. وسیلهای که نه خودش مستقیما کربن تولید کند و نه به واسطه مصرف سوختهای فسیلی برای تولید الکتریسیته، کربن ثانویه ایجاد کند. به همین دلیل آنها ویند اکسپلورر را ساختند، خودرویی 210 کیلوگرمی که توربین بادی مخصوص به خود را حمل میکند. این توربین دارای یک دکل 7 متری از چوب بامبو است که با وصل کردن یک پره 3 متری به آن، انرژی لازم برای شارژ باتریهای 8 کیلوواتی آن را در طول شب فراهم میکند.
اما تنها دلیل بادی بودن این خودرو، توربین بادی آن نیست. در صورت وزش باد مناسب، راننده میتواند از یک کایت برای تولید نیروی پشرانش بیشتر استفاده کند.
نکته قابل توجه این است که در این سفر، از شهر آلبانی در جنوبغربی استرالیا به شهر سیدنی در شرق این کشور، ویند اکسپلورر صرفا از نیروی باد استفاده نکرده است. در اوایل تنظیم تجهیزات، و همچنین هنگام وزش بادهای موسمی که نمیشد از توربین بادی به دلیل شرایط بد آب و هوایی استفاده کرد، گروه از شبکه برق سراسری برای شارژ باتریهای خودروی خود استفاده میکرد.
هدف گروه این نبود که ثابت کند میتوان تمام طول کشوری پهناور را بدون تولید ذرهای کربن طی کرد. بلکه آنها میخواستند نشان دهند راههای مختلفی برای به راه انداختن یک خوردو وجود دارد که باید خارج از چارچوبهای موجود به آنها پرداخته شود. مسلما آنها در چنین کاری موفق بودهاند. اصولا شما تا کنون ماشینی دیدهاید که با کایت این طرف و آنطرف برود؟
این باتری میتواند انقلابی در بازار خودروهای الکتریکی ایجاد کند.
ظاهراً مشکل برخی از خودروهای هیوندای فراتر از تصورات این شرکت بوده و فراخوان جدیدی برای بیش از ۱۴۵ هزار خودرو صادر شده است.
راندمان ستارهزایی در این کهکشانها از کهکشانهای امروزی بیشتر است که نشان از حاکمبودن شرایطی متفاوت در کیهان اولیه دارد.
تمامی مشوقها از جمله رانندگی خودران تسلا، برای خریدارانی در نظر گرفته شدهاند که اتومبیل خود را قبل از سال 2025 تحویل میگیرند.
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
رئیس مایکروسافت میگوید که چین در حال رسیدن به فناوری آمریکا و اروپا است و نباید آنها را دست کم گرفت.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
ظاهرا OpenAI برای این کار هوش مصنوعی مستقلی با نام رمز «Operator» را در دست ساخت دارد.
همچنین در این تحقیقات راز خانوادگی بتهوون برملا شده است.