هفته گذشته بر اثر یك حمله سایبری، سامانه دبیرخانه الكترونیك وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هك و بیش از یكصد هزار سند دولتی این وزارتخانه مورد حمله قرار گرفته است. با این وجود تلاش عوامل این حمله برای اجرای فاز دوم این حمله خرابكارانه و از بین بردن كامل اطلاعات ناكام مانده است.
بر اساس این گزارش، هفته گذشته سامانه دبیرخانه الكترونیك وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به طور كامل از كار افتاده و صدور نامهها به شیوه سنتی و دستی انجام میشد.
* نامههای از بین رفته در وزارت علوم را میتوان با روشهایی برگرداند
در همین زمینه یكی از مسئولان شركت تولید كننده نرمافزار دبیرخانه الكترونیك وزارت علوم گفت: نامههای از بین رفته در وزارت علوم را میتوان با روشهایی برگرداند.
یكی از مسئولان شركت تولید كننده نرمافزار دبیرخانه الكترونیك وزارت علوم ضمن آنكه از بین رفتن نامههای دبیرخانه وزارت علوم را رد نكرد، درباره از بین رفتن بیش از 100 هزار نامه در وزارت علوم گفت: مشكلی كه در وزارت علوم به وجود آمده است، یك مشكل خاص است و تمام موارد و ابعاد این مسئله را شركت در قالب یك گزارش به مدیركل دفتر مدیریت سامانههای اطلاعاتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام كرده است.
این مسئول درباره امكان بازگشت نامههای از بین رفته گفت: دیتاها را میتوان با روشهایی برگرداند.
* اختلال داخلی بوده است
همچنین فرهنگی، مدیر دفتر رایانه وزارت علوم در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس درباره از بین رفتن بیش از 100 هزار نامه در سامانه دبیرخانه الكترونیك وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: نامهها از بین نرفته است و فقط خللی در كار ایجاد شده است، بحث اصلی تغییر سیستم است.
وی گفت: شركت تولیدكننده سامانه نظر داده بود كه دیتاها باید ریكاوری شود و بكآپ(Backup) برای مدتی قبل است اما وزارت علوم این شركت را توجیه كرده است.
مدیر دفتر رایانه وزارت علوم ادامه داد: اختلالی نیز به وجود آمده است كه این اختلال داخلی بوده و یك فرد خاصی اختلال را به وجود آورده بود كه حل شد.
وی با بیان اینكه دیتاها در حال انتقال به سیستم جدید است، گفت: حجم دیتاها بسیار زیاد است و تا پایان تیرماه تمام آنها منتقل میشود.
فرهنگی درباره آمار بیش از 100 هزار نامه گفت: حجم اطلاعات بسیار بیشتر از این حرفهاست و این آمار غلط شایعه است.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.
گروهی از هکرهای چینی موفق شدند با چندین حملات گسترده به زیرساختهای اپراتور آمریکایی تیموبایل، به آن نفوذ کنند.
بزرگترین پروژه خورشیدی دریایی جهان با توان 1 گیگاواتی در چین راهاندازی شد. این پروژه در آینده میتواند برق 2.67 میلیون خانه را تأمین کند.
ارزش سهام سامسونگ در پی افزایش نگرانی مبنیبر تعرفههای احتمالی دولت جدید آمریکا، افت کمسابقهای تجربه کرد.
ردموندیها از کاربران ویندوز خواستهاند تا بهجای Mail از برنامه Outlook در ویندوز 11 استفاده کنند.
بهنظر میرسد اپل قصد دارد برای نخستینبار در بیش از یک دهه، تمام مکهایش را با تراشهی M4 بهروز کند.