حال که پروژکتورها روز به روز کوچکتر می شوند، سونی هم تصمیم گرفته که بر روی برخی دوربین های فیلم برداری اش، از پروژکتور استفاده کند. در اولین قدم، قرار است هندی کم HDR-PJ50 که یکی از مدل های معمولی و عامه پسند این شرکت است به پروژکتوری در پشت ال سی دی مجهز شود. سونی می گوید که این پروژکتور می تواند یک تصویر ۶۰ اینچی روی دیوار برای تان به نمایش بگذارد
حال این امکان به چه دردی می خورد؟ اگر زیاد از هندی کم استفاده می کنید، دیده اید که معمولا بعد از هر فیلم برداری در اردو یا جمع دوستانه، افراد می خواهند ببیند که چه چیزی ضبط شده. خب، به جای اینکه هندی کم بیچاره دست به دست بچرخد و همه فیلم را روی صفحه ۳ یا ۴ اینچی ببینند، بهتر است که یک سینمای کوچک راه انداخته و تصویربرداری هنرمندانه تان را به همه نشان دهید.
اما تماشای فیلم بدون صدا که مزه ای ندارد! سونی برای این مشکل هم فکری کرده و این هندی کم را به اسپیکرهای استریوی خوش صدا و یک آمپلی فایر دیجیتال مجهز نموده است.
البته سونی اولین شرکتی نیست که دوربین-پروژکتور را ارائه می دهد. نیکون اولین شرکتی بود که در سال ۲۰۰۹ Coolpix S1000 PJ را به بازار عرضه کرد. این حرکت بعدها توسط 3M Shoot 'n Share و دوربین پروژکتور DVP5 ویو سونیک دنبال شد.
اما چیز که سونی به عنوان برگ برنده رو کرده، افزایش قابل توجه کیفیت این پروژکتور است. اولین سری فروش آن هم توسط سونی آسیا-اقیانوسیه در کشور هند با قیمت ۱۳۵۰ دلار شروع شده است.
نظر شما درباره این محصول چیست؟ فکر می کنید یک پروژکتور معمولی کارایی بیشتری دارد یا ابزارهایی چون این دوربین-پروژکتور و پیکوپروژکتور ؟
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
این دستاورد در توسعه کامپیوترهای کوانتومی و دستگاههای الکترونیکی و مغناطیسی پیشرفته کاربرد دارد.
سازمانهای مختلف برای مواجهه با خطرات احتمالی برخورد این سیارک آماده میشوند.
چتبات چینی دیپسیک در لحظه خود را سانسور میکند.