مجری برنامه «در جمع ما» در یكی از سوالات خود از یك خانم آلمانی پرسید كه «آیا مردان ایرانی را دوست دارد؟!» سوالی كه حتی با تعجب این زن آلمانی همراه بود و وی در پاسخ گفت كه «فقط میداند كه همسر خود را دوست دارد.»
صدا و سیما این روزها شاید با تغییر و تحولاتی روبرو شده باشد و شاهد این تغییر و تحولات هم برنامههایی هستند كه به سوژههای نسبتا خاص میپردازند؛ گفتوگو با كودك كار، مردی كه دارای سه همسر است و زنی كه روابط نامشروع با جنس مخالف داشته است از جمله سوژههایی هستند كه این روزها تلویزیون با آنها مردم را سرگرم می كند.
نمایش این روزهای رسانه ملی با توجه به اینكه دایره خط قرمزها در آن فراختر شده است، مورد استقبال برخی از رسانهها قرار گرفته و این رسانه ها نیز رویكرد مثبتی به این تغییر و تحولات داشته اند، اما مسئلهای كه در این میان مطرح می شود برآیند و نتیجهای است كه این گونه برنامه ها در جامعه خواهند داشت.
نكتهای كه در این برنامهها مشهود است، استفاده از چهرههای جوان و مشهور است كه در نگاه اول به جذاب شدن برنامهها كمك میكند، اما بعضا همین موضوع منجر می شود كه موارد نامطلوبی در گفتار و رفتار آنها پدیدار شود؛ به عنوان مثال دیروز در برنامه «در جمع ما» كه با اجرای مجری جوانی همراه است، از یك زن آلمانی دعوت به عمل آمده بود و در خصوص زندگی خصوصی وی سوالات قابل توجهی مطرح شد.
مجری این برنامه در یكی از سوالات خود از این خانم آلمانی پرسید كه «آیا مردان ایرانی را دوست دارد؟!» سوالی كه حتی با تعجب این زن آلمانی همراه بود و وی در پاسخ گفت كه « فقط میداند كه همسر خود را دوست دارد.»
البته این موضوع مختص به این برنامه نمی شود؛ چرا كه در اكثر برنامههای این چنینی شاهد اجرای جوانانی هستیم كه به مسائل مختلف اخلاقی و خانوادگی و غیره ورود پیدا می كنند و در همه این موارد صاحب نظر هستند.
به نظر می رسد اگر چه این گونه برنامهها در كوتاه مدت باعث جلب توجه مخاطبان رسانه ملی می شود، اما در بلند مدت اثرات نامطلوبی در سطح جامعه به جای خواهد گذاشت، خصوصا اینكه رسانه ملی امروز دست روی موضوعات حساس گذاشته است و با ارائه نظرات غیركارشناسانه و غیرتخصصی نسخه غلط به دست مخاطبان خود میدهد.
جنسن هوانگ، مدیرعامل شرکت انویدیا، با اشاره به نگرانیهای مرتبط با تشدید تنشها در جهان، خواستار حفظ همکاری جهانی شد.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
قدیمی ترین تقویم جهان در یک معبد ۱۳ هزار ساله در ترکیه کشف شد. این کشف نشاندهنده سطح اطلاعات بالای انسانهای اولیه از علوم نجوم خواهد بود.
اولین باستان شناس تاریخ، یکی از پادشاهان بزرگ بابلی به نام نابونیدوس بوده که علاقه زیاد او به کاوش منجربه اولین حفاریها و تحقیقات شده است.
باستانشناسان با گزارش یک مرد محلی و خیلی اتفاقی، یک تمدن ٧ هزار ساله را در نقاط دور افتاده صربستان متعلق به عصر نوسنگی کشف کردند.
در حالی که چند روز تا ایجاد محدودیتهای جدید برای سوختگیری در پمپ بنزینها زمان داریم، ثبت درخواست کارت سوخت با اختلال مواجه شده است.
اپل و نتفلیکس بودجهی سنگینی به فیلمهای جدیدشان اختصاص دادند اما در مراسم اسکار ۲۰۲۴ عملکرد ناامیدکنندهای داشتند.
رییس پلیس فتا تهران: بر اساس قانون خرید، فروش و آموزش ساخت مواد محترقه و منفجره در فضای مجازی ممنوع است و پلیس با افراد متخلف قاطعانه برخورد میکند.
طبق مصوبه مجلس، ارائهدهندگان خدمات حمل و نقل بار و مسافر که از طریق سکوهای مجازی به فعالیت مشغول بوده و بیمه بازنشستگی ندارند، مجاز به بیمه کردن خود نزد سازمان تأمین اجتماعی هستند.
با تصویب مجلس، احراز هویت اشخاصی که امضای آنها برای دریافت تمامی خدمات ثبتی لازم است، منوط به اخذ گواهی امضای الکترونیکی میشود.