تا به حال به این موضوع فکر کرده بودید که کاش دوچرخه به جای ترمزهایی که از سیم استفاده می کنند از یک سیستم وایرلس استفاده می کرد!؟ قاعدتا این چیزی نیست که هر کسی به آن فکر کند اما شاید اگر شما یک محقق علوم کامپیوتر آلمانی باشید، آن وقت بخواهید قدرت مهندسی آلمانی را با ایده های کامپیوتری ترکیب کنید و یک سیستم ترمز بی سیم برای دوچرخه ها بسازید.
این سیستم ترمز بیسیم در دانشگاه سارلند آلمان تولید شده و مدل اولیه اش کمی حجیم و بدشکل به نظر می رسد. اما سازندگان می گوید در صورت تولید تجاری اش کوچک و زیبا خواهد شد. ضمن اینکه حذف تمام سیم کشی های قدیمی، دوچرخه را بسیار زیبا و شکیل می کند.
آنها می گویند الگوریتم به کار رفته برای کنترل سیستم ترمز این دوچرخه بسیار دقیق عمل می کند و شبیه چیزی است که در هواپیماها استفاده می شود و میزان دقت آن 99.999999999997 درصد است. به این معنی که در هر یک تریلیون بار ترمز، فقط سه بار احتمال خطا وجود دارد.
پروفسور هرمن که سرپرست تیم تحقیقاتی را به عهده دارد می گوید این ترمز همین الان هم بسیار خوب و سریع عمل می کند اما ما مشغول بهتر کردن آن و افزودن عملکردهایی مانند سیستم ضد قفل و ارتعاش به آن هستیم. او معتقد است حتی اگر این سیستم هیچ وقت به صورت تجاری وارد بازار نشود تجربه های حاصل از این پروژه، اطلاعاتی را در اختیار آنها قرار می دهد که در پروژه های حساس و بزرگ برای کنترل بی سیم سیستم های حیاتی با ضریب خطای بسیار، کم مفید واقع خواهد شد.
این باتری میتواند انقلابی در بازار خودروهای الکتریکی ایجاد کند.
ظاهراً مشکل برخی از خودروهای هیوندای فراتر از تصورات این شرکت بوده و فراخوان جدیدی برای بیش از ۱۴۵ هزار خودرو صادر شده است.
راندمان ستارهزایی در این کهکشانها از کهکشانهای امروزی بیشتر است که نشان از حاکمبودن شرایطی متفاوت در کیهان اولیه دارد.
تمامی مشوقها از جمله رانندگی خودران تسلا، برای خریدارانی در نظر گرفته شدهاند که اتومبیل خود را قبل از سال 2025 تحویل میگیرند.
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
رئیس مایکروسافت میگوید که چین در حال رسیدن به فناوری آمریکا و اروپا است و نباید آنها را دست کم گرفت.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
ظاهرا OpenAI برای این کار هوش مصنوعی مستقلی با نام رمز «Operator» را در دست ساخت دارد.
همچنین در این تحقیقات راز خانوادگی بتهوون برملا شده است.