دربازار داغ سیستم عامل های موبایل، چند سالی هست که رقیبان نمی توانند به اندروید و آی او اس برسند. اگرچه در این اواخر ویندوز فون هم نام خود را مطرح ساخته است. تفاوت اصلی این سیستم عامل ها بر سر دو چیز است. اول رابط کاربر شان و دیگری اپلیکیشن های آن ها. اندروید به طور مداوم سعی می کند اینترفیس خود را تغییر داده و آن را جذاب تر کند. در حالی که آی او اس سعی کرده تم اصلی اش را حفظ کند و بیشتر روی توانایی های فنی مانور دهد.
در این میان به تازگی نام سیستم عاملی مطرح شده که سعی می کند همه این مشخصات را با هم داشته باشد. نامش گرید او اس و اهل سرزمین متن باز است. گرید او اس سیستم عاملی است که سعی کرده رابط کاربری لمسی را دوباره طراحی کند. همین باعث شده که شکل و شمایلش شبیه هیچ یک از سیستم عامل های موجود نباشد. رابط کاربری این سیستم عامل زیبا، هوشمند، انعطاف پذیر و تا سطح بالایی اجتماعی است. متحرک و انیمیشنی بودن این رابط و سادگی استفاده از آن را می توان دیگر مزایای گرید او اس بر شمرد.
اما یک ویژگی باعث شده که Grid هنوز نیامده، هزاران اپلیکیشن داشته باشد و آن استفاده از هسته اندروید است. شرکت فیوژن گاراژ معتقد است که با استفاده از هسته اندروید انعطاف پذیری و امنیت سیستم عاملش را تامین کرده است. البته وقتی به سایت این شرکت مراجعه می کنیم، می بینیم که اطلاعات در مورد این سیستم عامل به همین دو پاراگراف ختم می شود. فعلا چیزی درباره توسعه و ویژگی های دیگر گرید او اس در دسترس نیست.
- دستگاه هایی که گرید او اس را اجرا می کنند
در این مورد اول از همه باید به اسمارتفون Grid 4 اشاره کرد. این اسمارتفون 4 اینچ صفحه نمایش، 9.6 میلیمتر ضخامت و 137 گرم وزن دارد. حافظه داخلی آن 16 گیگابایت است و از پردازنده ای تک هسته ای یک گیگاهرتزی استفاده می کند. رم آن هم 512 مگابایت می باشد. باتری 1300 میلی آمپر، دوربین 5 مگاپیکسلی، ضبط ویدئو با کیفیت 720p و ژیروسکوپ و سایر سنسور های متداول، دیگر امکانات سخت افزاری این تلفن را تشکیل می دهند. و این بود گرید 4 در یک بند!
Grid 10 هم دومین دستگاه مبتنی بر گرید او اس است. این تبلت آمده تا توانایی های اینترفیس این سیستم عامل را روی صفحات بزرگ به نمایش بگذارد. صفحه نمایش 10.1 اینچی، 14 میلیمتر ضخامت و 689 گرم وزن باعث شده تا با یک تبلت همه رقم حجیم مواجه باشیم. البته پردازنده 2 هسته ای تگرا 2 با فرکانس 1 گیگاهرتز و 512 مگابایت رم، می توانند کمی شما را امیدوار کنند. رزولوشن مانیتور در حد کاملا مناسبی است و برابر 1366 در 768 پیکسل می باشد. اما همین مانیتور ما را با یک سوال بزرگ مواجه می کند. آیا ردیابی فقط چهار انگشت تمامی انتظارات را از این صفحه لمسی بر آورده می کند؟
- سخن آخر:
اگر موفق به دیدن ویدئو هایی از نحوه کار این سیستم عامل شده باشید، در می یابید که رابط کاربری گاهی نرم تر و روان تر از خود هانی کام اجرا می شود! این نکته ای است که کاملا قابل تشخیص است و پتانسیل بالای این سیستم عامل در مدیریت اینترفیس را نشان می دهد. اگر همین نکته را با زیبایی و سادگی رابط کاربری مخلوط کنیم به این نتیجه می رسیم که حتما باید منتظر اجرای گرید او اس روی سایر دستگاه ها هم باشیم.
در حال حاضر اطلاعات کم و ناقصی در مورد این سیستم عامل موجود است. اما انتظار می رود طی چند ماه آینده خبر های برجسته تری در مورد گرید او اس بشنویم. اگر این او اس بتواند در دنیای واقعی هم به خوبی عمل کند، آن وقت شاید تا چند سال آینده، شاهد پدید آمدن نسل های جدیدی از اندروید باشیم. اگر چه رقابت با هانی کام مشکل به نظر می رسد و برای قضاوت نهایی باید منتظر ماند.
پیشبینی زمان رونمایی از محبوبترین گوشی میانردهی سامسونگ و عدم فروش آن در بازار آمریکا مطرح شده است.
راندمان ستارهزایی در این کهکشانها از کهکشانهای امروزی بیشتر است که نشان از حاکمبودن شرایطی متفاوت در کیهان اولیه دارد.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
جدیدترین آمارها از فروش مدلهای مختلف آیفون نشان میدهد مدلهای پایهی گوشیهای هوشمند اپل همچنان محبوبیت زیادی دارند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
سازندهی اولین گوشی تاشدنی دنیا که نوآوریهای زیادی انجام داده بود، اعلام ورشکستگی کرد.
براساس اطلاعات بهدستآمده، شیائومی قصد دارد بهزودی یکی از ارزانقیمتترین گوشیهای هوشمند 5G جهان را بهطور گسترده عرضه کند.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.
گروهی از هکرهای چینی موفق شدند با چندین حملات گسترده به زیرساختهای اپراتور آمریکایی تیموبایل، به آن نفوذ کنند.