«تا ثریا» این شب ها به خوبی روی اعصاب خسته مردم راه می رود تا ساز ناکوک تلویزیون برای شب های مردم به خوبی سوهان روح باشد و در دو مجموعه پشت سرهم از شبکه سوم و اول، حجم وحشتناکی از «آه و اشک و غم و رنج» را هل بدهد در خانه های مردمی که خسته از یک روز کاری و البته در شهرهای بزرگ خسته از یک روز ملال آور آلوده و پرترافیک، به منزل آمده اند و هنوز آنتن تلویزیون شان را با «جام جم» هماهنگ می کنند.
سکانسی از سریال در کتابخانه ای در بالای شهر _ محل کار دختر ثریا خانم! _ فیلمبرداری شده بود که نگین و حمید در گوشه ای از کتابخانه ناهار میل می کردند و در پس زمینه تصاویر کتاب های چیده شده در قفسه های کتاب وجود داشت اما با یک تفاوت؛ آن هم اینکه دو کتاب با قطع خشتی شطرنجی شده بودند!
اینکه بخش بازرگانی رسانه ملی پیش خود بگوید: «تبلیغ رایگان دو عنوان کتاب آن هم در بهترین ساعت پخش در شبکه ملی...وا مصیبتا!» زیاد دور از ذهن نیست؛ اما اینکه مدیران ارشد رسانه ملی دائم دم از حمایت از کتاب و تبلیغ کتاب و رفع مظلومیت کتاب می دهند اصلا با این رفتارهای بچه گانه و خنده دار همخوانی ندارد... فرض بگیرید که مردم تصویر و نام آن دو کتاب را از آن فاصله ببینند... چه اتفاقی می افتد؟ در خوش بینانه ترین حالت 100 جلد از آن کتاب به فروش می رود و نه بیشتر چرا که اصولا شمارگان کتاب در کشور ما در مرز فاجعه قرار دارد و اصلا در شهرستان ها کتابی وجود ندارد، پس شاید در بهترین شرایط؛ تاکید می کنم؛ شاید؛ 100 نفر بروند دنبال آن کتاب و ناشرش را پیدا کنند و بعد تماس بگیرند و 100 نسخه از آن کتاب فروش برود!
این حسادت بچه گانه و بی مبنا چیست که به این دلیل یک کتاب شطرنجی بشود.
البته یک نکته دیگر هم قابل حدس است؛ اینکه شاید آن دو کتاب، از لحاظ عرف یا شرع، مشکل ممیزی داشته اند! با فرض پذیرفتن چنین توجیهی، آیا رسانه ملی قوانین جمهوری اسلامی ایران در وزارت ارشاد و اداره کتاب را قبول ندارد؟ یا اینکه علاوه بر آن قوانین، قوانین خودساخته ای هم برای ممیزی دارد؟ یا اینکه آن کتابخانه عمومی، کتاب غیر شرعی و غیر قانونی را به معرض تماشای مردم گذاشته است؟!
چقدر تلخ است که در سریال های تلویزیونی، همانطور که آرم ماشین بنز و تویوتا شطرنجی می شود _ و لابد دوستان فکر می کنند هیچکس نمی فهمد آن ماشین بنز یا تویوتاست! _ تصویر طرح جلد دو کتاب هم شطرنجی می شود تا نکند خدای نکرده مردم دو کتاب را در تلویزیون ببینند و بروند کتاب بخرند و کتاب بخوانند و...
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
قدیمی ترین تقویم جهان در یک معبد ۱۳ هزار ساله در ترکیه کشف شد. این کشف نشاندهنده سطح اطلاعات بالای انسانهای اولیه از علوم نجوم خواهد بود.
اولین باستان شناس تاریخ، یکی از پادشاهان بزرگ بابلی به نام نابونیدوس بوده که علاقه زیاد او به کاوش منجربه اولین حفاریها و تحقیقات شده است.
باستانشناسان با گزارش یک مرد محلی و خیلی اتفاقی، یک تمدن ٧ هزار ساله را در نقاط دور افتاده صربستان متعلق به عصر نوسنگی کشف کردند.
در حالی که چند روز تا ایجاد محدودیتهای جدید برای سوختگیری در پمپ بنزینها زمان داریم، ثبت درخواست کارت سوخت با اختلال مواجه شده است.
اپل و نتفلیکس بودجهی سنگینی به فیلمهای جدیدشان اختصاص دادند اما در مراسم اسکار ۲۰۲۴ عملکرد ناامیدکنندهای داشتند.
رییس پلیس فتا تهران: بر اساس قانون خرید، فروش و آموزش ساخت مواد محترقه و منفجره در فضای مجازی ممنوع است و پلیس با افراد متخلف قاطعانه برخورد میکند.
طبق مصوبه مجلس، ارائهدهندگان خدمات حمل و نقل بار و مسافر که از طریق سکوهای مجازی به فعالیت مشغول بوده و بیمه بازنشستگی ندارند، مجاز به بیمه کردن خود نزد سازمان تأمین اجتماعی هستند.
با تصویب مجلس، احراز هویت اشخاصی که امضای آنها برای دریافت تمامی خدمات ثبتی لازم است، منوط به اخذ گواهی امضای الکترونیکی میشود.
معاون مرکز ملی فضای مجازی میگوید این مرکز طرحی برای ضابطهمند کردن حضور و فعالیت مسئولان و دستگاههای اجرایی در رسانههای اجتماعی تدوین کرده است.