محققان کالج سلطنتی لندن اخیراً از وجود اشتباهات گستردهای در آمارهای سازمان بهداشت ملی انگلیس خبر دادند که بر اساس آن 20 هزار مرد باردار در این کشور وجود دارد که از خدمات پزشکی دوره بارداری استفاده میکنند.
آمارهای ﺳﺎزﻣﺎن ﺑﻬﺪاﺷﺖ و درﻣﺎن ﻣﻠﯽ انگلیس نشان میدهد که حدود 20 هزار مرد در این کشور در وضعیت بارداری هستند و همه آنها از خدمات پزشکی ویژه زنان بادرار بهرهمند هستند.
جالب توجه است که بر اساس این آمار، 17 هزار نفر از این مردان به طور صریح و علنی خواستار دریافت خدمات بارداری شدهاند و برخی از آنها نیز به متخصصان زنان و زایمان رجوع کردهاند.
به نوشته دیلی میل، علت وجود این گونه آمارها به اشتباههایی باز میگردد که در ثبت پروندههای خدمات بهداشت ملی صورت گرفته است.
این اشتباهها را یک تیم از محققان پزشکی کالج سلطنتی لندن (Imperial College London) کشف کرده و مسئول بازبینی آمار مرکز خدمات بهداشت و درمان ملی انگلیس شدهاند.
بر پایه این گزارش، این سری اشتباه ها در ثبت رایانهای دادهها امری معمولی و شایع است که بر اثر اشتباه در فشار دادن کلید کیبورد یا گذاشتن اشتباه ممیز در بین اعداد روی میدهد.
همین وضعیت باعث شده است که محققان پزشکی کالج سلطنتی لندن در بررسی اطلاعات دریابند که اسامی سه هزار کودک و نوجوان در بخش بیماری های سالمندان در بیمارستانها و اسامی 1600 زن و مرد در بخش بیماریهای ویژه کودکان ثبت شده است.
اولین شیوع آنفلوانزای پرندگان H5N9 در یک مزرعه اردک در کالیفرنیا تأیید شد.
محققان ارتباط مصرف داروی دیابت اوزمپیک که باعث کاهش وزن میشود را با یک بیماری نادر بینایی بررسی کردند.
محققان ارتباط مصرف داروی دیابت اوزمپیک که باعث کاهش وزن میشود را با یک بیماری نادر بینایی بررسی کردند.
تحقیق جدیدی نشان میدهد دریافت ناکافی نور در طول روز و قرار گرفتن در معرض نور زیاد در شب با افزایش خطر مرگومیر ارتباط دارد.
تحقیقات جدید نشان میدهد که تنها پنج دقیقه ورزش در روز در کنار فعالیت معمول ممکن است فشار خون را بهحد محسوسی کاهش دهد.
همچنین در این تحقیقات راز خانوادگی بتهوون برملا شده است.
طبق این مطالعه، گوشکردن به موسیقی با صدای بلند (با هدفون) و حضور بدون محافظ گوش در کنسرتها دو عامل اصلی کاهش شنوایی هستند.
به گفته محققان برخی از افراد مبتلا به اختلال ADHD در دورههای پراسترس، علائم کمتری از این اختلال را نشان میدهند.
نمودار تغییرات میانگین دمای سطح زمین نشان میدهد که تغییرات دما در دوره فانروزوئیک بیشتر از چیزی بود که پیشتر تصور میشد.
دانشمندان نمیدانند که در محیط بسیار شلوغ و متراکم این سیاهچاله، چگونه جتهایش کاملاً صاف و پایدار هستند.