ما همیشه هشدارهایی درباره خطرات ویروسها میشنویم و به ما گفته میشود که کامپیوترمان حتما باید یک آنتی ویروس خیلی قوی داشته باشد. اما ویروس دقیقا چیست؟ آیا واقعا جای نگرانی هست؟
ویروس کامپیوتری، یک نرم افزار است که دائما از خود کپی میگیرد و آنها را در فایلها و برنامههای دیگر قرار میدهد. اما این ویروسها همیشه خطرناک نیستند. فقط مواقعی باید از آنها ترسید که جزو گروه نرم افزارهای مخرب و یا تروجانها قرار بگیرند.
ویروس همیشه خود را به یک فایل اجرایی (.exe) و یا فایلی که طراحی شده تا با برنامهای خاص باز شود (مثل .doc که همواره با Microsoft Word باز میشود) وصل می کند. او همیشه برای فعال شدن نیاز به اجرایی شدن برنامه میزبانش دارد و اگر این اتفاق نیفتد، ویروس همیشه خفته خواهد ماند. هنگامی که برنامه میزبان اجرا شود، ویروس هم کار خود را شروع می کند.
معمولا خللی در اجرای برنامه میزبان به وجود نمی آید مگر اینکه ویروی بسیار بد خیم باشد که باعث می شود برنامه مثل همیشه اجرا نشود.
ویروس ها ممکن است برخی مواقع اثرات منفی و نا خواسته ای داشته باشند. آنها می توانند به گونه ای به نرم افزار ها آسیب برسانند که دیگر درست اجرا نشوند، قایلهایتان را پاک می کنند و حتی ممکن است کاری کنند تا کامپیوترتان دچار نقص فنی شده ، آهسته کار کند، Crashیا به طور تصادی reboot شود.
ویروس ها در اشکال مختلف دیگر مثل ، کرم، روت کیت ها ، اسب های تروجان،و جاسوس ها و تبلیغ ها هم خودشان را نشان می دهند. اگر چه که این مدل از نرم افزار های مخرب متفاوت از ویروس های حقیقی رفتار می کنند.
آنتی ویروس ها در هنگام اجرا یا دانلود فایل آسیب دیده می توانند ویروس را شناسایی و حذف کنند. معمولا آنتی ویروس ها ابتدا محتوای رم و هارد دیسک را کاملا بررسی می کنند و سپس آن را با دیتا بیس الگوریتم ها و هش ها ( رشته های عددی و متنی) مقایسه می کنند و هر کدام که به توعی منحصر به فرد باشد به عنوان ویروس شناسایی می شود. این هش ها به عنوان امضای ویروس ها شناخته شده اند.
برخی از آنتی ویروس ها ممکن است فایلهای باز و حتی فایلهایی که توسط ایمیل هم فرستاده می شوند را چک می کنند. و نکته مهم اینکه باید برای تشخیص ویروس های جدید آنتی ویروس ها را مرتبا به روز رسانی کرد.
بک آپ گرفتن مرتب از کامپیوتر هم می توانند روش مناسبی برای جلوگیری از دست رفتن اطلاعات توسط ویروس های خطرناک باشد.
جدیدترین آمارها از فروش مدلهای مختلف آیفون نشان میدهد مدلهای پایهی گوشیهای هوشمند اپل همچنان محبوبیت زیادی دارند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
سازندهی اولین گوشی تاشدنی دنیا که نوآوریهای زیادی انجام داده بود، اعلام ورشکستگی کرد.
براساس اطلاعات بهدستآمده، شیائومی قصد دارد بهزودی یکی از ارزانقیمتترین گوشیهای هوشمند 5G جهان را بهطور گسترده عرضه کند.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.
گروهی از هکرهای چینی موفق شدند با چندین حملات گسترده به زیرساختهای اپراتور آمریکایی تیموبایل، به آن نفوذ کنند.
وای فای ۸ ویژگیهایی دارد که به افزایش قابلیت اطمینان و ثبات اتصال و کارایی شبکه منجر میشود.
بزرگترین پروژه خورشیدی دریایی جهان با توان 1 گیگاواتی در چین راهاندازی شد. این پروژه در آینده میتواند برق 2.67 میلیون خانه را تأمین کند.
بهدلیل شرایط جنگی در شبهجزیره تایوان، کشورهای بیشتری بهدنبال تولید بومی تراشهها هستند.