صاحبش راست میگوید. سوپر اسپرت ناب ایتالیایی که معلوم نیست با کدام امضای طلایی وارد شده، پلاک شده و اکنون برای فروش قیمتگذاری هم شده است. این خودرو 8.500.000.000 تومان میارزد. ارزشگذاری که مبنای آن دلخواهی صاحبش است.
اولین باری که پورشه وارد بازار ایران شد همه به هم میگفتند: ببینید خودروهای 500 میلیونی آمدند. بعد از آن مدلهای لوکس اسپرت بامو راهی ایران شد. مدلهایی 600 و حتی 700 میلیون تومانی. سپس شاهد حضور نسخههای لوکس مرسدسبنز بودیم که تا مرز 800 میلیون هم قیمتگذاری میشدند.
مازراتی که آمد همهچیز عوض شد. ورق برگشت. این خودرو برای اولین بار در تاریخ ایران بود که به قیمت یک میلیارد تومان فروخته میشد. بر خلاف تصور فروش مازراتی بیش از پیشبینیها شد و واردکنندهاش را وادار به واردات مدلهای دیگری کرد.
حضور مازراتی در باشگاه 1 میلیاردیهای خیلی دوام پیدا نکرد. بعد از آن مرسدسبنز CL500 و بامو سری 6 گرنکوپه نیز عضو این باشگاه شدند.
خرید و فروش این خودروها در شرایطی که مردم با تورم 40 درصد و رشد منفی اقتصادی دست به گریبان بودند، پدیده غیر قابل توجیهی بود.
اما با این حال فروشنده و خریدار مراعات حال عموم مردم را میکردند و از سیاست چراغ خاموش بهره میبردند.
ولی ناگهان
چندی است که انگار قبح همهچیز ریخته شده است.
دولت ممنوعیت واردات میگذارد و تخلف پشت تخلف صورت میگیرد.
در فضایی بدون بانی قیمتگذاری خودرو، هر کسی باب میل خود محصولش را میفروشد.
به طرزی باورنکردنی همه اینها در مقابل اتفاق اخیر قابل قبول است؛ فروش یک فراری مدل 458 Italia به صورت رسمی با پلاک ملی در سایتهای اینترنتی آن هم با قیمت کهکشانی 8.5 میلیارد تومان.
ابتدا تصور میشد این یک شوخی است. ولی بعدها با استعلامهایی که صورت گرفت معلوم شد داستان حقیقت دارد. این سوپر اسپرت ایتالیایی وارد شده، پلاک شده و اکنون آماده فروش شده است.
مانند بسیاری دیگر از اتفاقات خاص، به نظر میرسد پشت داستان این خودرو نیز آقایان خاص با مجوزهای خاص و از نهادهای خاص باشند.
مالک خودرو به طور حتم میبایست عضو ارگان یا جناح خاصی باشد یا اینکه با افرادی که عضو جناح یا ارگان خاصی هستند، رابطه دارد. وگرنه در فضای حساس کنونی تنها با پول نمیشود اینطور جولان داد.
وارد کردن یک خودرو این روزها مشکلات خاص خودش را دارد چه برسد به ترخیص چنین مدلی.
فارق از بحث واردات، مهمترین ابهام درباره فراری 458 نحوه شمارهگذاری رسمی آن است.
بعد از واردات و شمارهگذاری آخرین علامت سوال دلیل فروش و چگونگی قیمتگذاری آن است.
تقریباً هیج روش معقولی برای این نوع قیمتگذاری به ذهن نمیرسد.
لطفاً یک نفر به این سوالات جواب دهد........
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
به گفته کاخ سفید، اطلاعات جمعآوری شده توسط سیستم خودران خودروهای چینی و روسی، میتواند برا مختل کردن زیرساختها مورد استفاده قرار گیرد.
سختگیریهای بیش از حد، قیمت بالای انرژی و کاهش فروش، باعث شده است تا صنعت خودروسازی اروپا در معرض نابودی قرار گیرد.
تسلا قصد دارد در سال ۲۰۲۵، نسخهی ششنفره از مدل Y خود را در چین تولید کند.
روابط عمومی پارسخودرو از آغاز تولید ال 90 ایرانیزه با کد P90 در این شرکت خبر داد. این خودرو که در ابتدا با نام کادیلا معرفی شده بود، نسخه ایرانیزه از رنو تندر 90 یا ...
فروش خودروهای برقی در جهان ۲۱ درصد افزایش یافته است که یکی از دلایل مهم این امر، جهش فروش خودروهای برقی در کشور چین است.
مدیرانخودرو شرایط فروش ام وی ام را با سه محصول و روشهای فروش نقدی و اقساطی برای مرداد 1403 اعلام کرد.
قدیمی ترین تقویم جهان در یک معبد ۱۳ هزار ساله در ترکیه کشف شد. این کشف نشاندهنده سطح اطلاعات بالای انسانهای اولیه از علوم نجوم خواهد بود.
گروه صنعتی ایران خودرو، با انتشار اطلاعیهای جدید شرایط فروش و نحوه ثبت درخواست ریرا و دیگر محصولات این شرکت را اعلام کرد.