در واقع انسان ها حدود 40 درصد از ترافیک اینترنت را دارند و این در حالی است که "بات نت ها" یا همان بات ها که نوعی روبات ویروس و اسپم ساز و مخرب هستند، بیش از نیمی از ترافیک را به خود اختصاص داده اند.
یک تروجان و کد مخرب به صورت نرم افزاری روی کامپیوتر ها توزیع شده و مجموعه ای از کامپیوترها را به صورت شبکه در می آورد و به صورت یک مجموعه واحد یا "کل" دستور نوشته شده را اجرا می کند. بات نت ها در واقع استحکامات امنیتی شبکه های کامپیوتری را نقض کرده و بر اساس پروتکل های شبکه ای IRCو HTTP هدف تعریف شده را انجام می دهند.
اغلب توزیع کنندگان اسپم و ایمیل های ناخواسته از طریق بات نت ها کار تعریف شده را انجام می دهند. (در تعاریف بات های خوب نیز داریم که برای اهداف تجاری قانونی بکار می رود، شبیه کارهای گوگل)
انسان ها همان طور که گفته شد ترافیک کمتری را به خود مشغول کرده اند و اغلب بات ها هستند که ترافیک را مدیریت و هدایت می کنند.(هر چند نهایتا یک بات توسط کنترل کننده نهایی چک می شود اما در اینجا فرضد شده که به صورت خودکار ترافیک اینترنت خورده می شود)
انواع بات ها در این تحقیق شامل scrapers, spammers, hackers and impersonators هستند.
Scrapers وب سایتهای اسپم که محتوای کامل سایتهای واقعی را در خود کپی کرده و ترافیک تبلیغاتی و موتورهای جستجو را بدلیل شباهت ، روی خود دایورت می کنند.
Spammers توزیع کنندگان ایمیل های ناخواسته با هدف تجاری اقدام به پخش ایمیل های غیر قانونی می کنند و ثروتهای زیادی به جیب می زنند.
Hackers هکرها جلوتر از برنامه نویسان بوده و با کشف حفره های نرم افزاری ، اهداف مخربانه خود از جمله تولید و توزیع ویروس، سرقت اطلاعات و بعضا تخریب دیتای روی وب را انجام می دهند.
Impersonators (جعلرها) جعل هویت و خود را به جای کسی دیگر جا زدن و دسترسی یافتن به اطلاعات محرمانه و مهندسی اجتماعی به صورت خودکار است.
در اینفوگرافیک زیر این مسئله واضح تر شرح داده شده است:
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
عینکهای هوشمند جدید تکنو در دو نسخهی استاندارد و پرو با ویژگیهای هوش مصنوعی پیشرفته از راه رسیدند.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مدلهای جدید مکبوک ایر با چیپ M4 مارس 2025 معرفی میشوند و قرار است ویژگیهای تازهای ارائه دهند.
«جک ما»، بنیانگذار علیبابا که در گذشته با برخورد تند دولت چین مواجه شده بود، ظاهراً دوباره برای فعالیت چراغ سبز دریافت کرده است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.