به گزارش رایورز به نقل از مکرومرز، سایت اینترنتی اختصاصی اپل برای پشتیبانی از Boot Camp توضیح داد که نسخه جدید این سیستم روی نسل جدید نوتبوکها فقط با نسخه ویندوز ۸ به بعد سیستمعامل مایکروسافت سازگاری دارد و بر این اساس، این امر غیرممکن است که از Boot Camp جدید برای نصب ویندوز ۷ استفاده کرد.
برای آن دسته از کاربرانی که با Boot Camp آشنایی ندارد، این محصول نرمافزار ویژه اپل محسوب میشود که به کاربران Mac امکان میدهد سیستمعامل ویندوز مایکروسافت را روی رایانههای این شرکت نصب کنند.
شرکت اپل همچنین به پشتیبانی از Windows ۷ Boot Camp در رایانههای Mac Pro مربوط به سال ۲۰۱۳ هم پایان داد که البته با این اتفاق مدل ۲۰۱۴ این سیستمها هنوز میتوانند ویندوز ۷ را در اختیار بگیرند.
رایانه 2014 MacBook Air و 2014 MacBook Pro آخرین محصولات تولید شده در شرکت اپل خواهند بود که از سیستمعامل ویندوز ۷ مایکروسافت پشتیبانی میکنند.
اگرچه سیستم Boot Camp دیگر از ویندوز ۷ پشتیبانی نمیکند، اما این سیستمعامل همچنان میتواند از طریق نرمافزارهای مجازی سازی از جمله VMware Fusion و Parallels روی دستگاههای یاد شده مورد استفاده قرار گیرد.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
این دستاورد در توسعه کامپیوترهای کوانتومی و دستگاههای الکترونیکی و مغناطیسی پیشرفته کاربرد دارد.
سازمانهای مختلف برای مواجهه با خطرات احتمالی برخورد این سیارک آماده میشوند.
چتبات چینی دیپسیک در لحظه خود را سانسور میکند.