ZUK نام استارتاپی است که کمپانی قدرتمند لنوو از آن حمایت میکندو به تازگی یک گوشی جذاب به نام Z1 با مشخصات فنی قابل قبول و مناسب را معرفی کرده بود. اما به نظر میرسد این شرکت چینی ایدههای بزرگتری در سر دارد و نسخهی اولیهی یک گوشی با نمایشگر شفاف را نیز رونمایی کرده است.
در حالی که گوشی زد 1 کمپانی ZUK به یک نمایشگر 5.5 اینچی Full HD، پردازندهی اسنپدراگون801، رم 3 گیگابایتی، 64 گیگابایت حافظهی داخلی، سنسور دوربین 13 مگاپیکسل با لرزشگیر اپتیکال، باتری 4100 میلی آمپر ساعتی، حسگر اثر انگشت و رابط USB-C مجهز شده و تنها 300 دلار قیمت دارد، ولی به نظر میرسد متخصصان و طراحان ZUK قصد دارند با معرفی یک گوشی با نمایشگر شفاف حرف تازهای را بازگو کنند.
به همین منظور ZUK از یک گوشی با نمایشگر شفاف رونمایی کرده که فعلا در مراحل اولیه قرار دارد؛ ولی نکتهی جالب توجه اینجاست که این گوشی روشن شده و کار میکند. تا زمان معرفی گوشی Pureness سونی اریکسون با نمایشگر شفاف، نمونهی دیگری رونمایی نشده بود و به نظر میرسد ZUK با چنین اقدامی رویای رسیدن به کمپانیهای بزرگی چون سامسونگ را در سر میپروراند. این گوشی به سیستمعامل اندروید مجهز شده، موسیقی پخش میکند، تصاویر موجود در گالری را نمایش میدهد و امکان برقراری تماس و انجام کارهای مشابه در آن وجود دارد.
ارائهی محصولات مختلف با نمایشگر شفاف ایدهی تازهای نیست و کمپانیهای بزرگی چون سامسونگ و الجی پیشتر اقدام به انجام چنین کاری کرده بودند که میتوان به محصولاتی چون نمایشگر وتلویزیون اشاره کرد. در این گوشی نسبت شفافیت به نسبت دید بیشتر است و شاید دیر یا زود این نسخهی اولیه از گوشی شفاف ZUK به یک دستگاه واقعی و تجاری تبدیل شد.
سرویس اینترنت ماهواره به موبایل شرکت استارلینک، تأییدیه اولیه کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده را دریافت کرد.
این یکی از بزرگترین جایزههای اعلامشده برای کشف حفرههای امنیتی است.
ایلان ماسک میگوید برخی احمقها هنوز جتهای جنگنده سرنشینداری مانند F-35 میسازند.
هواوی روش انتقال فایل با استفاده از حرکت دست را به نمایش گذاشت.
مدیاتک با معرفی تراشهی دیمنسیتی ۸۳۵۰ بازار میانرده را هدف قرار داد؛ هرچند تفاوت چندانی با نسل قبل ندارد.
زبان طراحی سامسونگ برای گوشیهای جدید سری گلکسی A تغییر کرده است.
اپل حتی پروتوتایپها و رابط کاربری این محصول را نیز آماده کرده بود.
تغییرات اخیر در شرایط خدمات ایکس، کاربران را بهسمت پلتفرمهای رقیب سوق داده است.
سیدحسینی میگوید با به نتیجه رسیدن شکایت تپسی از اسنپفود مانع بزرگ موجود در حوزه سفارش آنلاین غذا از بین میرود و مسیر برای سایر پلتفرمها بازمیشود.
این فناوری پیشرفته میتواند به ارتش آمریکا کمک کند تا نیازی به حمل سوخت و باتریهای سنگین نداشته باشند.