ربات تلگرامی از قابلیتهای ویژهی این پیامرسان محبوب است و کاربران با استفاده از آن میتوانند پیامها و فرمانهای متفاوتی را ارسال کنند. این رباتها با حسابهای کاربری تلگرام از جمله کاربران و مدیرهای گروه متفاوت است. از جملهی این تفاوتها میتوان به نمایش ندادن آخرین زمان آنلاین بودن، اضافه شدن کلمه bot به آخر نام کاربری، محدودیت ذخیره اطلاعات و حذف پیامهای قدیمیتر پس از پردازش اشاره کرد. همچنین رباتها نمیتوانند مکالمه با کاربران را شروع کنند و تنها هنگامیکه کاربر به آن پیام بفرستد، امکان ارسال پاسخ از سوی ربات وجود دارد.
محمد حسنی، کارشناس فضای مجازی، در خصوص ماهیت رباتهای تلگرامی توضیح داده که این رباتها برنامهای هستند که بر روی یک سرور اجرا میشوند و پیامرسان تلگرام نیز یک واسط ایمن برای تبادل اطلاعات بین کاربر و برنامه موجود در آن سرور است.
به عبارت دیگر، ربات تلگرامی کدی است که از طریق یک پروتکل امن متصل به یک سرور واسط عمل میکند. خاصیت کدباز (Open Source) بودن تلگرام این امکان را در اختیار برنامه نویسان قرار میدهد تا برای آن ربات بنویسند و به توسعهی هرچه بیشتر این برنامه کمک کنند.
نحوهی ساخت ربات تلگرامی
طراحی و ساخت ربات تلگرامی کار سختی نیست و کاربران میتوانند با انجام چند فرایند ساده یک ربات شخصی را برای خود در این برنامه ایجاد کنند. تلگرام یک ربات به نام BotFather معرفی کرده است و کاربران با برقراری ارتباط با آن، یک ربات شخصی را راهاندازی میکنند.
پس از برقراری ارتباط با BotFather، مراحل انجام ساخت ربات برای کاربر ارسال میشود. البته رباتهایی که با این روش ساخته میشوند بسیار ساده هستند و قابلیتهای زیادی ندارند؛ چرا که تلگرام برای ساخت ربات، سروری را در اختیار کاربر قرار نمیدهد و این رباتها با استفاده از API های خود تلگرام ایجاد میشوند.
ساختن یک ربات تلگرامی با امکانات اختصاصی به دانش کدنویسی نیاز دارد و کاربران باید با تهیهی یک سرور، قابلیتها و کاربردهای وسیعی را برای ربات خود تعیین و طراحی کنند. رباتهایی که به این شکل ساخته میشوند بر اساس عبارت درخواستی و دستور کاربر در یک دیتابیس جستجو کرده و نتایج متنی، صوتی و تصویری را منتشر میکنند. همینطور امکان طراحی و ساخت ربات تلگرامی با مضمون نظرسنجی یا برگزاری آزمون آنلاین و موضوعاتی از این قبیل وجود دارد.
در گزارشهایی گفته شده که که تیم انتقال رئیس جمهور منتخب در حال بررسی کاندیداهای این پست هستند.
جدیدترین آمارها از فروش مدلهای مختلف آیفون نشان میدهد مدلهای پایهی گوشیهای هوشمند اپل همچنان محبوبیت زیادی دارند.
تأسیس دانشکدهی هوش مصنوعی انویدیا در اندونزی، در جریان سفر هفتهی گذشتهی مدیرعامل تیم سبز به این کشور مطرح شده است.
سازندهی اولین گوشی تاشدنی دنیا که نوآوریهای زیادی انجام داده بود، اعلام ورشکستگی کرد.
براساس اطلاعات بهدستآمده، شیائومی قصد دارد بهزودی یکی از ارزانقیمتترین گوشیهای هوشمند 5G جهان را بهطور گسترده عرضه کند.
شیائومی پاوربانک جدید خود را با طراحی ظریف و ظرفیت ۵ هزار میلیآمپرساعتی رونمایی کرد.
الجی بهتازگی از مانیتور گیمینگ جدید خود با نام UltraGear 27GX790A یا بهاختصار GX7 رونمایی کرده است. این مانیتور که به نمایشگر اولد ۴۸۰ هرتزی مجهز است، با قیمت هزار دلار روانه بازار میشود.
گروهی از هکرهای چینی موفق شدند با چندین حملات گسترده به زیرساختهای اپراتور آمریکایی تیموبایل، به آن نفوذ کنند.
وای فای ۸ ویژگیهایی دارد که به افزایش قابلیت اطمینان و ثبات اتصال و کارایی شبکه منجر میشود.
بزرگترین پروژه خورشیدی دریایی جهان با توان 1 گیگاواتی در چین راهاندازی شد. این پروژه در آینده میتواند برق 2.67 میلیون خانه را تأمین کند.