در دنیای امروز زبان های بین المللی چون انگلیسی به شدت در حال فراگیر شدن هستند. زمانی که به یکی از زبان های زنده ی دنیا صحبت می کنید، اولین چیزی که نظر مخاطب تان را به خود جلب می کند، تلفظ صحیح کلمات است. به عبارتی دیگر در کنار رعایت قواعد گرامری، استفاده از تلفظ صحیح کلماتی که به کار می برید نیز اهمیت فراوانی دارد.
با پیشرفت تکنولوژی و ظهور شبکه های اجتماعی خلاق و نوآوری چون تلگرام، ربات ها نیز هر روز شکل و رنگ تازه ای به خود می گیرند. امروز و در یکی دیگر از سری معرفی ربات های تلگرام قصد داریم ربات PronunciationBot@ را برایتان معرفی کنیم؛ به کمک ربات فوق می توانید متن را به گفتار تبدیل نمایید و به تلفظ صحیح آن دسترسی داشته باشید.
برای دسترسی به این ربات کافی است از آیدی PronunciationBot@ استفاده کرده و یا روی این لینک کلیک کنید.
با باز شدن صفحه ی ربات روی start/ کلیک کنید. با انجام این کار ربات اطلاعات مورد نیاز را در اختیار شما می گذارد. در وهله ی اول بهترین کار برای کاربران ایرانی تغییر زبان ربات است. با استفاده از دستور language/ قادر هستید زبان این ربات را به گویش مورد علاقه ی خود تغییر دهید.
همچنین از دستور prononuce/ برای تبدیل متن به گفتار و دریافت تلفظ صحیح آن استفاده می شود. با ضربه زدن روی این گزینه متن و یا کلمه ای که می خواهید را برای ربات ارسال نمایید. ربات تبدیل متن به گفتار در کسری از ثانیه متن ارسالی را به گفتار تبدیل می کند و متقابلاً برایتان می فرستد.
ربات قدرتمند PronunciationBot قادر است متن هایی که به 84 زبان زنده ی دنیا نوشته می شوند را به گفتار تبدیل نموده و تلفظ صحیح آن ها را برایتان ارسال کند. علاوه بر این در صورت نیاز می توانید نماد آوایی پیامتان را در الفبای آوانگاری بین المللی نیز مشاهده کنید.
این کار به راحتی و با انتخاب دستور ipa/ انجام می پذیرد. کافیست برای دریافت نماد آوایی، متن یا کلمه ی دلخواه خود را برای ربات مذکور ارسال کنید. در صورتی که انتقاد و یا پیشنهادی نسبت به ربات PronunciationBot دارید از گزینه ی feedback/ استفاده و نظرات خود را به یکی از سه زبان انگلیسی، هلندی و یا اسپرانتو برای سازنده ی آن بفرستید.
همانطور که پیش تر نیز گفتیم، قصد داریم به صورت هفتگی ربات های مختلف تلگرام را به شما معرفی کنیم. پس این بهترین فرصت برای شماست تا اگر ربات جالب و جذابی می شناسید آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
این گوشی احتمالاً جمعوجور خواهد بود.
ممکن است اپل همزمان با جدیدترین مدل آیفون SE از مدلهای جدید آیپد و مکبوک نیز پردهبرداری کند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.
گوشی گلکسی S25 اسلیم احتمالاً در بازار ایالات متحده عرضه نمیشود.
این گوشی احتمالاً در بازارهای جهانی با نام وان پلاس اوپن 2 عرضه خواهد شد.