خدمات سایت


متن کامل خبر

۳ روش هوشمندانه برای خواندن ذهن مشتریان

آرشیو
به کمک این سه روش هوشمندانه، می‌توانید به جمع‌آوری اطلاعات از مشتریانتان بپردازید و با نگارش پیام‌های تبلیغاتی اغواکننده، مقاومت آن‌ها را در برابر خرید کالا یا خدماتتان در هم بشکنید.
1395/09/26 11:48:38 ق.ظ

هر یک از صاحبان کسب‌وکار، رؤیای روزی را در سر می‌پرورانند که مشتریان پس از خواندن و مشاهده‌ی تبلیغات متنی یا آنلاین آن‌ها، ناگهان به وجد بیایند و فریاد بزنند:

آره! این درست همون چیزیه که می‌خواستم! مثل اینکه اینا میتونن ذهن من رو بخونن! این کالا رو از کجا باید بخرم؟
چه نکات کلیدی برای ارائه‌ی بسته‌های پیشنهادی مناسب به مشتریان یا نوشتن تبلیغات متنی اغواکننده برای آن‌ها وجود دارد که به‌ یک‌باره بتواند آتش اشتیاقشان را برای خرید کالا یا خدمات، شعله‌ورتر کند؟ «سعی و خطا» یکی از ده‌ها روش برای پی بردن به این نکات کلیدی است. اگر پرداختن به بازاریابی برای صاحبان کسب‌وکار، به‌اندازه کافی وقت‌گیر نبود؛ آنگاه آن‌ها می‌توانستند با صرف زمان و تلاش بسیار، کارزارهای تبلیغاتی مختلفی را برای خواندن ذهن مشتریان خود طراحی، ارزیابی و اجرا کنند.

اما زمان بسیار محدود است و راه‌اندازی کارزارهای متعدد هم به دردسر آن نمی‌ارزد؛ با این حال، جای نگرانی نیست، چرا که یک منبع غنی و بکر از رازهای بازاریابی، درست در برابر دیدگان شما قرار دارد؛ چیزهایی که بسیاری از صاحبان کسب‌وکارهای کوچک، هنگام سروشکل دادن به کارزارهای بازاریابی خود از آن‌ها غافل می‌شوند.

مشتریان ایده‌آل شما
چه بحث بر سر مشتریان واقعی شما باشد یا افرادی که در آینده قرار است به دایره‌ی مشتریان شما اضافه شوند، اطلاعات زیادی در مورد آن‌ها می‌توان گردآوری کرد. بنابراین وقت آن رسیده است که شرلوک هولمز خفته‌ی درون خود را بیدار کنید و ذره‌بین به دست، تمامی این اطلاعات پراکنده را مورد واکاوی قرار دهید تا بتوانید پیش از هرگونه طراحی، ارتقا یا راه‌اندازی یک برنامه‌ی بازاریابی جدید، دستیابی به موفقیت را برای خود تضمین کنید.

در این مقاله، سه نکته برای چگونگی مواجهه‌ی رودررو با مشتریان ایده‌آل، پی بردن به نیازهای واقعی آن‌ها و همچنین جمع‌آوری اطلاعاتشان آورده شده است.

۱. شناسایی
اول از همه باید مشتریان ایده‌آل خود را شناسایی کنید.

یک پروفایل دقیق از مشخصات مشتری ایده‌آل خود تهیه کنید؛ اینکه او کیست، زندگی او از چه میزان کیفیتی برخوردار است، با چه مشکلاتی دست‌وپنجه نرم می‌کند و دست آخر اینکه راهکارهای لازم برای گشودن گره‌های زندگی او چیست. دسته‌بندی‌هایی از قبیل «زنان ۲۵ تا ۶۵ ساله» دردی از شما دوا نمی‌کند. باید کاملا وارد جزئیات شوید و از هر فرد، پروفایل ویژه‌ای بسازید.
اگر در مراحل آغازین معرفی و برندسازی کسب‌وکار خود هستید، باید در حلقه‌های کاری و حرفه‌ای به دنبال مشتریان ایده‌آل بگردید و نه در بین افراد خانواده یا دوستان دور و نزدیک. با پرس‌وجو از برادر یا همسایه‌ی خود در مورد تمایل‌ها و نیازهایشان، وقت خود را تلف نکنید؛ چرا که آن‌ها ممکن است مخاطب هدف شما نباشند.
اگر کسب‌وکار شما مراحل ابتدایی را پشت سر گذاشته است و مشتریانی برای خود دست‌وپا کرده‌اید، از بهترین‌های آن‌ها فهرستی برای خود تهیه کنید. این‌ها باید همان افرادی باشند که دادوستد با آن‌ها برایتان لذت‌بخش بوده است یا گمان می‌کنید بی‌نقص‌ترین مشتریانتان هستند.

۲. پرس‌وجو
این مرحله ممکن است بسیار بدیهی به نظر برسد؛ اما بسیاری از صاحبان کسب‌وکار، آن را از قلم می‌اندازند. از مشتریان در مورد کاستی‌ها یا نیازهایشان پرس‌وجو کنید و به حدس و گمان بسنده نکنید. در ادامه به معرفی چهار روش زیرکانه برای انجام این کار می‌پردازیم:

   •یک نظرسنجی ایمیلی کوتاه برای آن‌ها بفرستید: اگر فهرستی پروپیمان از ایمیل‌های افراد مختلف در اختیار دارید، سریع‌تر دست‌به‌کار شوید و با استفاده از SurveyMonkey یا فرم‌ساز گوگل، یک نظرسنجی کوتاه بسازید. برای تشویق به مشارکت هر چه بیشتر، می‌توانید یک هدیه‌ی کوچک برای مشتریان در نظر بگیرید یا فرصت شرکت در یک قرعه‌کشی را در اختیار آن‌ها قرار دهید. همچنین می‌توانید در ازای دریافت نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی نظرسنجی در فروشگاه، مشوق‌هایی از قبیل تخفیف ۱۰ درصدی در خریدهای بعدی برای آن‌ها منظور کنید. از مشتریان در مورد بزرگ‌ترین چالش‌ها و منافعی که از خرید کالا و خدمات شما نصیبشان می‌شود، پرس‌وجو کنید.
   •از اتوریسپاندرها یا پاسخ‌دهنده‌های خودکار استفاده کنید: زمانی که مشتریان در فهرست ایمیلی شما ثبت‌نام می‌کنند، با بهره‌گیری از پاسخ‌دهنده‌های خودکار از  چالش‌ها و نیازهای آن‌ها بپرسید. بی‌شک در میان این پاسخ‌ها، می‌توان اطلاعات گران‌بهایی پیدا کرد.
ملاقات رودررو ترتیب دهید: از یکی از مشتریان وفادار خود برای یک ملاقات خصوصی، دعوت به عمل ‌آورید و با او به بحث و تبادل نظر بپردازید. همچنین یک تماس تلفنی یا دعوت به صرف قهوه نیز می‌تواند بهانه‌های خوبی برای پی بردن به نیازهای واقعی او باشد. علاوه بر این می‌توانید یک هدیه‌ی کوچک به‌رسم تقدیر و تشکر برای او در نظر بگیرید. در خلال این ملاقات و تماس‌ چهره به چهره، نه‌تنها ایده‌های جدید نصیب شما می‌شود، بلکه از بازخوردی شگفت‌انگیز برای تائید یا رد برنامه‌های آینده‌ی خود بهره‌مند ‌می‌شوید؛ چیزی که از اتلاف بیشتر زمان و پول شما جلوگیری می‌کند.
   •یک گردهمایی برگزار کنید: بسیاری از صاحبان هوشمند کسب‌وکار، گروه‌های کانونی خود را شکل می‌دهند و مشتریان ایده‌آل را به بهانه‌ی صرف چای یا ناهار، کارگاه آموزشی رایگان یا رویدادهای دیگر، دور هم جمع می‌کنند. این کار باعث ایجاد یک تعامل ساختاری میان مشتریان می‌شود؛ چرا که آن‌ها چالش‌ها و اهداف خود را با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند و با هم ارتباط برقرار می‌کنند. شما با این کار یک تجربه‌ی خاطره‌انگیز و به‌یادماندنی برای آن‌ها می‌سازید و در ضمن، اطلاعات بسیار ارزشمند و ذی‌قیمتی از آن‌ها به چنگ می‌آورید.

۳. انعکاس
این مرحله، شالوده و اساس بازاریابی «ذهن‌خوانی مشتریان» است. کلمات یا عباراتی را که لقلقه‌ی زبان مشتریان است، بی کم‌وکاست و بدون کوچک‌ترین دخل و تصرف، ثبت و ضبط کنید و به حدس و گمان متوسل نشوید. پس از آن، همان کلمات را عینا در آگهی‌های بازرگانی و تبلیغات متنی خود منعکس کنید تا کسب‌وکارتان به آینه‌ای از نیازهای مشتریانتان تبدیل شود.

به این ترتیب، از به کار بردن عبارات و اصطلاحات زائد پرهیز و این احساس را به مشتریان منتقل می‌کنید که تمام هم‌وغم شما تحقق بی‌چون‌وچرای خواسته‌ها و نیازهای آن‌ها است. همواره باید گوش‌های شما برای شنیدن مسائل و مشکلات مشتریانتان تیز باشند. برای مثال، آن‌ها ممکن است از لغاتی همچون «ازکارافتاده»، «گیج‌کننده» یا «درهم‌شکسته» به‌جای واژه‌ی «معیوب» استفاده کنند، بنابراین شما نیز باید از این کلمات در محتوای تبلیغاتی خود بهره ببرید تا مشتریانتان بی‌درنگ، نسبت به آن واکنش نشان دهند و تحت تأثیر قرار بگیرند.

منبع : زومیت
به این خبر امتیاز بدهید :
برچسب های خبر:
کلمات کلیدی :
  • مشتری,
  • بازاریابی,
هیچ نظری برای این خبر ثبت نشده است! اولین نفری باشید که نظری را ارسال می کند!
Captcha




این غذاها را در آنتالیا امتحان کنید image این غذاها را در آنتالیا امتحان کنید 1398/05/30

آنتالیا طی سالیان اخیر پیشرفت چشم‌گیری هم در زمینه گردشگری و هم خوراک داشته است. ازاین‌رو بهترین غذاهای آنتالیا را در اینجا فهرست کرده‌ایم.

امتیاز:
تعداد بازدید: 3003

استراتژی بازاریابی خود را آزمایش و بهبود ببخشید image استراتژی بازاریابی خود را آزمایش و بهبود ببخشید 1398/03/19

استراتژی بازاریابی از بخش‌های مهم توسعه‌‌ی کسب‌وکار است که مانند بسیاری از عناصر دیگر، به بررسی و بهبود مداوم نیاز دارد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 2125

علت شکست استارتاپ ها چیست؟ image علت شکست استارتاپ ها چیست؟ 1397/09/13

مدیرعامل سابق گوگل در سخنرانی کارآفرینی لندن در خصوص عوامل شکست استارتاپ و شرکت‌های دانش بنیان سخن گفت.

امتیاز:
تعداد بازدید: 2414

بهترین زمان برای سرمایه‌گذاری روی کارمندان چه موقع است؟ image بهترین زمان برای سرمایه‌گذاری روی کارمندان چه موقع است؟ 1397/08/14

اگر دوره‌های آموزشی سازمانی، بر اساس نیازهای مهارتی کارمندان برنامه‌ریزی نشوند و هدف متمرکزی را دنبال نکنند، احتمال شکست سرمایه‌گذاری منابع انسانی بالا می‌رود.

امتیاز:
تعداد بازدید: 2181

بازاریابی ویروسی چیست  image بازاریابی ویروسی چیست 1397/07/07

امروزه ‌بازاریابی ویروسی با مزایایی همچون هزینه‌ی کم‌تر و تاثیر‌گذاری بیش‌تر، به گزینه‌ای ایده‌آل برای استراتژی تبلیغاتی استارتاپ‌ها و شرکت‌ نوپا تبدیل شده است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 1842

امکان رصد و پایش انواع تشعشعات و پارازیت برای شهروندان تهران و شیراز مهیا شد image امکان رصد و پایش انواع تشعشعات و پارازیت برای شهروندان تهران و شیراز مهیا شد 1397/06/05

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی از راه‌اندازی سامانه اندازه‌گیری اثر تجمعی شدت میدان امواج الکترومغناطیسی بر روی پایگاه اینترنتی این سازمان خبر داد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 5191

3 روش کاهش استرس در جلسات کاری image 3 روش کاهش استرس در جلسات کاری 1397/05/15

مذاکرات عضو جدایی ناپذیر هر کسب‌وکاری است. هرقدر ذهن در طول مذاکرات آرام‌تر باشد میزان استرس کم‌تر شده و خلاقیت فرد تقویت می‌شود.

امتیاز:
تعداد بازدید: 2144

عوامل موفقیت در کسب و کار image عوامل موفقیت در کسب و کار 1397/05/11

کارمندی که به کارفرما و به محیط کار خود اعتماد داشته باشد از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند و این کلید اصلی موفقیت هر کسب‌وکاری است.

امتیاز:
تعداد بازدید: 2096

اگر مدیرتان به پیشرفت شما کمک نمی‌کند؛ بهترین کار چیست؟ image اگر مدیرتان به پیشرفت شما کمک نمی‌کند؛ بهترین کار چیست؟ 1397/05/10

اگر در حال حاضر از حمایت مدیر یا رئیس خود برخوردار نیستید، به این معنا نیست که راه دیگری برای پیشرفت شغلی و توسعه‌ی مهارت‌های حرفه‌ای خود پیش رو ندارید.

امتیاز:
تعداد بازدید: 1873

چگونه فشار کاری را کنترل کنیم؟ image چگونه فشار کاری را کنترل کنیم؟ 1397/04/28

فشار کاری به دلایل مختلف روند افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. با برخی اقدامات می‌توان بهترین عملکرد را در این شرایط نیز به دست آورد.

امتیاز:
تعداد بازدید: 2188