تهران بار دیگر کاربران اپلیکیشن پیامرسان تلگرام را مورد هدف قرار داد و نسبت به حمایت هر یک از شهروندان ایرانی از توکن بومی این اپلیکیشن به نام «گرام»، هشدار داد.
به گزارش کویندسک، مقامات ایرانی هرگونه همکاری با سرویس تلگرام در راستای صدور ارز رمزنگاریشدهاش را اقدام علیه امنیت ملی عنوان میکند.
در این خبرگزاری آمده است که جواد جاویدنیا، سرپرست جدید معاونت امور فضای مجازی دادستانی کل کشور حمایت از چنین اقدامی بهعنوان اختلال در اقتصاد ملی یاد کرده است.
در اخبار منتشرشده در رابطه با این موضوع آمده است: «یکی از مهمترین عوامل ممنوعیت تلگرام، تهدیدهای جدی اقتصادی بود که از فعالیتهای این اپلیکیشن ایجاد شده بود. که متاسفانه به دلیل هیاهوی موجود در فضای سیاسی کشور، به حاشیه رانده شده بود و به آن توجهی نمیشد.»
تلگرام از مدتها قبل شروع به توسعه شبکه باز تلگرام یا همان TON کرد تا بدین وسیله امکان انجام پرداخت دیجیتال را برای مشتریان فراهم کند. تمام کاربران تلگرام یک کیف پول TON دریافت میکنند و توسعهدهندگان این پلتفرم امیدوارند که ارز گرام به بیشترین ارز رمزنگاریشده مورداستفاده در دنیا بدل شود.
اوایل سال ۲۰۱۸، تلگرام قصد انجام ICO برای توکن گرام داشت اما بعد از اینکه این شرکت افزایش سرمایه ۱/۷ میلیارد دلاری از سمت سرمایهگذاران خصوصی داشت، عرضه اولیه ارز رمزنگاریشدهاش را متوقف کرد.
این اپلیکیشن محبوبیت بالایی در ایران دارد و براساس گزارشی از بیبیسی، به نظر میرسد که نزدیک به ۵۰ میلیون کاربر دارد. هرچند که در ماه آوریل، یعنی از اوایل سال ۹۷ شمسی، این کشور استفاده از تلگرام را برای حفظ امنیت ملی، ممنوع اعلام کرد.
نگرش ایران در رابطه با ارزهای رمزنگریشده، در گذر زمان تغییرات بسیاری کرده است به خصوص بعد از خروج ترامپ از توافقات هستهای و اعمال تحریمهای مجدد و محدود کردن دسترسی ایران به دلار.
البته این موضوع بدان معنا نیست که ایران کاملا درباره ارزهای غیرمتمرکز، مانند بیتکوین، موضع مثبتی دارد اما در حال حاضر کشور در راستای شناسایی ماینینگ بهعنوان یک صنعت و امکان ورود تجهیزات استخراج بیتکوین به ایران، اقداماتی انجام داده است.
در نهایت باید منتظر بود که سیاستها و اقدامات بعدی ایران، بعد از عملیاتی شدن این رمز ارز که طبق برنامه ریزی قبلی تلگرام تا انتهای سال 2018 میبایست نهایی میشد، چیست؟ البته شنیده ها حاکی است که پروژه ارائه GRAM توسط تلگرام، به دلایل قانونی که جزییاتی از آن ذکر نشده و نیز تلاطم بازار، ممکن است تا زمانی نامعلوم عقب بیافتد!
آینده رمز آلود این رمزارز دیجیتالی...
به احتمال زیاد گلکسی واچ ۴ یا گلکسی واچ اکتیو سامسونگ به حسگر گلوکز خون مجهز خواهند شد. این ویژگی برای افراد مبتلا به دیابت مناسب خواهد بود.
با اینکه اپل پیشتر تأیید کرده بود سری آیفون ۱۲ و لوازم جانبی مگسیف ممکن است عملکرد لوازم پزشکی مثل ضربانسازها و دستگاههای شوک الکتریکی را مختل کنند...
پلیس ایالات متحده به کمک اپل واچ توانسته است موقعیت گروگانگیر و گروگان را شناسایی کند.
به گفتهی مدیر ارشد ردمی، این شرکت بهزودی یک مدل گوشی گوشی گیمینگ مقرونبهصرفه تولید و راهی بازار خواهد کرد.
نوکیا سال گذشته میلادی از چندین گوشی هوشمند جدید رونمایی کرد و ظاهرا این روند در ۲۰۲۱ هم ادامه دارد.
رئیس پیشین صداوسیما نسبت به احضار وزیر ارتباطات به دادگاه به دلیل عدم فیلتر اینستاگرام از تلاش برای مسدودسازی این شبکه اجتماعی انتقاد کرد.
سایت نمایشگاه مجازی کتاب تهران در نخستین روز برگزاری این رویداد با اختلالاتی که حتی مانع دسترسی کاربران به آن میشود، همراه است.
قوه قضاییه علیه وزیر ارتباطات اعلام جرم کرده و آذری جهرمی باید برای پاسخ به سوالات بازپرس دادسرای فرهنگ و رسانه در دادسرا حضور یابد.
«جک ما» میلیاردر و کارآفرین حاشیهساز چین پس از حدود سه ماه غیبت در یک تماس ویدیویی ظاهر شد. پس از انتشار این خبر ارزش سهام شرکت تجارت الکترونیک او یعنی «علیبابا» بیش از ۸ درصد افزایش یافت.
اپ گالری هواوی که ماهانه ۵۰۰ میلیون کاربر فعال دارد، از نو طراحی شد تا استفاده از آن راحتتر و جذابتر شود.