کره جنوبی که هماکنون دهمین کشور بزرگ و قدرت صنعتی در جهان به شمار میرود، در نمایه توسعه اینترنت سازمان ملل متحد نیز از سالها پیش جایگاه نخست و دوم را از آن خود کرده است.
برای تشریح و بیان بهتر این موضوع، سرعت اینترنت در این کشور واقع در شرق آسیا به طور میانگین بیش از ۴۵ مگابایت بر ثانیه است که در مقایسه با اینترنت آلمان تقریبا بیش از نیم برابر بیشتر است.
کره جنوبی همچنین از لحاظ پوشش شبکهای نیز در صدر کشورهای جهان قرار گرفته است، به گونهای که ۹۹ درصد از منازل و خانوادههای کرهای به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته و از خدمات آن بهرهمند می شوند. این در حالیست که این عدد در آلمان فقط ۵۷ درصد از خانواده و منازل را شامل میشود.
بر اساس گزارشی که وب سایت fastmetrics از سرعت و کیفیت شبکههای اینترنتی در کشورهای مختلف جهان ارائه داده است، یکی از عوامل موفقیت کره جنوبی در پوشش دهی شبکه اینترنت پرسرعت، آن بود که از کاربرد استانداردهای ISDN صرفنظر و بجای آن از پروتکل و استانداردهای موسوم به DSL استفاده شد که همین امر نیز موجب شد تنها پس از گذشت هشت سال، بالغ بر نیمی از جمعیت این کشور به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کنند. همچنین استفاده از کابلهای فایبرگلاس در این مساله بیتاثیر نبود و موجب شد که این کشور در انتقال سریع اطلاعات کاربرانش سهیم شود و برای آنها سرعت قابل توجه و بالایی را به ارمغان آورد.
از لحاظ قیمت دسترسی کاربران به اینترنت نیز باید گفت که دولت کره جنوبی شرکتهای مخابراتی را برای ارائه شبکه اینترنت پرسرعت با قیمت مناسب آنها تشویق کرد که هرچه سریعتر شبکههای خود را گسترش و توسعه دهند.
کره جنوبی همچنین نخستین کشور در جهان بود که نحوه اتصال به اینترنت را از حالت دایل آپ به اینترنت باند پهن در سال ۲۰۰۵ میلادی تغییر و ارتقاء داد که همین امر به وضوح نشان دهنده تلاش مضاعف و بیوقفه این کشور برای ارتقای سطح و سرعت شبکه اینترنت بوده است.
درواقع به گفته کارشناسان فعال در مجله PCmag، اتخاذ سیاست و استراتژیهای درست و بهنگام توسط سیاستمداران و مقامات مربوطه در دولت کره جنوبی موجب شده است که این کشور برای سالها جایگاه نخست در سرعت و ارزان قیمت بودن اینترنت را به خود اختصاص دهد، رضایت کاربران و شهروندانش را جلب کرده و سپس بیشترین میزان پوشش دهی شبکه در کشور را نیز از آن خود کند.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست دادهاند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.
شرکت مدیاتک احتمالاً در اسفند و فروردین پیش رو تراشهی قدرتمند دیمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس را رونمایی میکند.
اطلاعات بهدستآمده از کرنل لینوکس، برخی ویژگیهای معماری نسلهای بعدی پردازندهی اینتل یعنی سری Nova Lake و Razer Lake را فاش میکند.
همچنین کمیسیون اروپا بخشی از تحقیقات ضدانحصار خود علیه اپل را منتشر کرده است.