از زمانی که اپل و گوگل به کنسرسیوم یونیکد پیشنهاد دادند رنگ پوست را به ایموجیها اضافه کند، تعداد زیادی از ایموجیها بهروزرسانی شدهاند تا رنگهای بیشتری را شامل شوند؛ اما ایموجی «دست دادن» هرگز چنین تغییری تجربه نکرده است. این ایموجی جزو معدود کاراکترهایی است که نمیتوان رنگش را تغییر داد، اما این وضعیت بهزودی تغییر میکند.
آنطور که انگجت گزارش میدهد، کنسرسیوم یونیکد دستهی جدید ایموجیها با عنوان Emoji 14.0 را در سال ۲۰۲۲ منتشر و ایموجی دست دادن را بهروزرسانی خواهد کرد. نسخهی جدید این ایموجی به شما امکان میدهد رنگ پوست دست راست و چپ را انتخاب کنید و این یعنی در مجموع ۲۵ ترکیب رنگ در اختیار خواهید داشت.
ظاهرا کنسرسیوم یونیکد برای رسیدن به این سطح از شخصیسازی برای ایموجی دست دادن، راه زیادی طی کرده است. سال گذشتهی میلادی The Next Web مصاحبهای با جرمی برج، بنیانگذار ایموجیپدیا، ترتیب داد تا از فرایند تغییر دادن ایموجیها بپرسد از آغاز تا پایان روند توسعهی هر ایموجی ممکن است حداکثر دو سال کامل طول بکشد.
آنچه باعث شد ایموجی دست دادن، چالشبرانگیز باشد، این است که دو نفر را شامل میشود. کنسرسیوم یونیکد میتوانست زودتر از سال ۲۰۲۲ ایموجی دست دادن را بهروزرسانی کند؛ اما محدودیتی در کد ایموجی باعث میشد هر دو دست رنگ مشابهی داشته باشند. شماری از پلتفرمها این رویکرد را پذیرفتند؛ اما اکثر پلتفرمها ترجیح دادند منتظر بمانند تا کنسرسیوم یونیکد پشتیبانی رسمی از رنگهای متفاوت پوست را به ایموجی دست دادن اضافه کند. این نهاد از زمان انتشار مجموعهی Emoji 12.0 در حال کار روی نسخهی جدید این ایموجی بوده است.
دنیاگیری ویروس کرونا شرایط را برای کنسرسیوم یونیکد چالشبرانگیزتر کرد. جنیفر دنیل، مدیر نوآوری ایموجی در گوگل، نخستین بار در سال ۲۰۱۹ پیشنهاد داد که ایموجی دست دادن بهروزرسانی شود. کنسرسیوم یونیکد پس از پذیرفتن پیشنهاد دنیل تصمیم گرفت نسخهی بهروزشدهی ایموجی را در قالب مجموعهی Emoji 14.0 منتشر کند.
Emoji 14.0 ابتدا قرار بود در سال جاری میلادی در دسترس قرار بگیرد؛ اما دنیاگیری ویروس کرونا انتشار آن را تأخیر انداخت. حال که اوضاع کمکم به شرایط عادی برمیگردد، به احتمال زیاد در سال آیندهی میلادی نسخهی رنگی ایموجی دست دادن را در گوشی خود مشاهده خواهید کرد.
شبکهی اجتماعی ایکس در برزیل مسدود شد و هرکسی که با VPN به آن دسترسی پیدا کند، روزانه جریمه خواهد شد.
آسیبپذیری که بهتازگی کشف شده، امکان دستکاری کنترلر چراغهای راهنمایی از اینترنت را بدون ورود به سیستم فراهم میکند.
هزاران دستگاه ویندوزی در سراسر جهان، امروز هنگام راهاندازی با مشکل صفحه آبی مرگ (BSOD) ویندوز مواجه شدهاند.
با تغییر جدید در ایکس (توییتر سابق)، پستهایی که هر کاربر لایک میکند از دید سایر کاربران مخفی خواهد ماند.
شورای رقابت ترکیه از جریمهی گوگل به دلیل پیروی نکردن این شرکت از قوانین مربوط به جستوجوی هتلها خبر داد.
برخی از کاربران یوتیوب به مشکل پخش نشدن ویدیو برخوردهاند. به نظر میرسد استفاده از برنامه ها و افزونه هایی مشخص این مشکل را برای YouTube به وجود آورده است.
برخی از این بدافزارها در ابتدا امن بهنظر میرسند، اما کدهای مخرب خود را با آپدیتهایی به گوشی کاربر تزریق میکنند.
سندی که ظاهراً به اشتباه توسط خود گوگل منتشر شده بود، نشان میدهد که الگوریتم موتور جستجوی این شرکت چگونه کار میکند.
خانوادههای قربانیان تیراندازی در یکی از دبستانهای آمریکا، اکتیویژن و متا را به دامنزدن به خشونت متهم کردند.
از پیشنهاد ریختن چسب روی پیتزا تا خوردن روزانه یک تکه سنگ، هوش مصنوعی AI Overviews گوگل در روزهای گذشته بسیار خبرساز بوده است.