تولیدکنندگان تلفن هوشمند و شرکتهای بازاریابی و تبلیغاتیِ آنها اغلب اصرار دارند کیفیت و ویژگیهای دوربین گوشیهای هوشمند را همسطح دوربینهای DSLR یا حرفهای قرار بدهند؛ ادعایی که باعث دلخوری و گاهی پوزخند بسیاری از افراد در دنیای عکاسی میشود.
به گزارش پتاپیکسل، Suite 48 Analytics از ۸۸۱ عکاس حرفهای در مورد استفاده از گوشی هوشمند برای عکاسی حرفهای نظرسنجی و Statista نتایج جالب آن را منتشر و به دو صورت زیر تفسیر کرده است:
از یک سو تنها ۱۳ درصد از عکاسان پاسخ دادهاند که بیش از ۵۰ درصد از عکسهای حرفهای خود را با گوشی هوشمند میگیرند و ۶۴ درصد اظهار داشتند که هیچگاه برای گرفتن عکسهای فروشی خود از موبایل استفاده نمیکنند؛ به عبارت دیگر موبایلهایی که دوربین باکیفیت دارند برای دوربینهای مستقل و جدی تهدیدی محسوب نمیشوند.
از سوی دیگر، طبق نتایج این نظرسنجی ۳۶ درصد از عکاسان حداقل برخی از کارهای حرفهای خود را با دوربین گوشی ثبت کردهاند.
طبق یافتههای جدید این نظرسنجی، دوربین گوشیهای هوشمند در حدی پیشرفت کرده است که میتواند انتخاب بسیاری از متخصصان دنیای عکاسی برای خلق آثاری حرفهای باشد.
درحالیکه برخی از عکاسان از دوربین موبایلهای خود برای عکسهای فروشی و سفارش مشتریان استفاده میکنند، ۵۸ درصد از پاسخدهندگان اظهار داشتند که از گوشی هوشمند برای تولید محتوای تصویری وبسایت یا رسانههای اجتماعی خود یا گرفتن عکسهای پشت صحنهی فعالیتها استفاده میکنند.
Statista دربارهی پیشرفت دوربین گوشیهای هوشمند اینگونه نوشت:
به لطف پیشرفتهای سختافزاری و حتی مهمتر از آن، بهبود تصاویر با استفاده از هوش مصنوعی، اکنون صدها میلیون کاربر تلفن هوشمند بدون نیاز به تجهیزات تخصصی عکاسی قادر به گرفتن عکسهایی حرفهای هستند؛ حتی ظهور دوربینهای دیجیتال ارزانقیمت در اوایل قرن بیست و یکم نتوانسته بود اینچنین امکان عکاسی را برای همهی افراد فراهم کند.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست دادهاند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.
شرکت مدیاتک احتمالاً در اسفند و فروردین پیش رو تراشهی قدرتمند دیمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس را رونمایی میکند.
اطلاعات بهدستآمده از کرنل لینوکس، برخی ویژگیهای معماری نسلهای بعدی پردازندهی اینتل یعنی سری Nova Lake و Razer Lake را فاش میکند.
همچنین کمیسیون اروپا بخشی از تحقیقات ضدانحصار خود علیه اپل را منتشر کرده است.