تلسکوپ فضایی جیمز وب قرار بود ۱ دی بالاخره زمین را ترک کند، اما ناسا یکبار دیگر پرتاب این تلسکوپ را به تعویق انداخته و قرار نیست زودتر از ۳ دی شاهد پرواز آن باشیم. سازمان فضایی آمریکا میگوید این بار مشکلی در بخش ارتباطات باعث شده پرتاب تلسکوپ جیمز وب به تعویق بیفتد.
«الیس فیشر»، سخنگوی ناسا در بیانیهای در این باره گفت: «تیم تلسکوپ فضایی جیمز وب در حال کار روی یک مشکل ارتباطی میان تلسکوپ و سامانه پرتاب است.» او وعده داد که اطلاعات بیشتر درباره تاریخ جدید پرتاب تا روز جمعه منتشر خواهد شد.
جیمز وب نسل بعدی تلسکوپهای فضایی است که توسعه آن با همکاری ناسا، سازمان فضایی اروپا و سازمان فضایی کانادا صورت گرفته. این تلسکوپ میخواهد اطلاعات تازهای درباره تاریخچه جهان به دست آورد و ما را برای آینده آمادهتر کند. با این حال، پرتاب جیمز وب سالهاست که به تعویق افتاده و هر بار به دلیل مشکلات مختلف شرایط رفتن به فضا را نداشته است.
بخت با تلسکوپ فضایی جیمز وب یار نیست
ناسا چند هفته پیش اعلام کرد که آخرین سانحه در زمان قرارگیری تلسکوپ روی موشک «آریان ۵» آسیب خاصی به دستگاه وارد نکرده و شرایط مهیای پرواز است. با این حال، تعداد دفعات تاخیر در پرتاب این رصدخانه از شمارش خارج شده و باید منتظر بمانیم تا ببینیم بخت سرانجام چه زمانی با تلسکوپ جیمز وب یار خواهد بود تا به سلامت زمین را ترک کند.
این تلسکوپ طراحی فوقالعاده پیچیدهای دارد و باید به شکلی ویژه شبیه اوریگامی تا زده شود تا روی موشک آریان ۵ قرار بگیرد. ناسا در ابتدای فرآیند توسعه امیدوار بود که جیمز وب را در سال ۲۰۰۷ پرتاب کند. ولی با گذشت سالیان متمادی هنوز وضعیت مطلوب برای ارسال این تلسکوپ به دست نیامده است. در شرایطی که هنوز باید منتظر اخبار بیشتر از سوی ناسا باشیم، میتوانیم با پنج حقیقت جالب درباره این تلسکوپ شگفتانگیز آشنا شویم.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
این دستاورد در توسعه کامپیوترهای کوانتومی و دستگاههای الکترونیکی و مغناطیسی پیشرفته کاربرد دارد.
سازمانهای مختلف برای مواجهه با خطرات احتمالی برخورد این سیارک آماده میشوند.
چتبات چینی دیپسیک در لحظه خود را سانسور میکند.
تدوینگر این فیلم میگوید برای اصلاح لهجه «آدرین برودی» به مجارستانی از هوش مصنوعی استفاده کرده است.
شرکت ULA قصد دارد راکت Vulcan Centaur را به یک رهگیر فضایی تبدیل کند تا از ماهوارهها در برابر تهدیدات فضایی دفاع کند.
محققان ارتباط مصرف داروی دیابت اوزمپیک که باعث کاهش وزن میشود را با یک بیماری نادر بینایی بررسی کردند.
به نظر میرسد که در نسخه آینده visionOS، هدست ویژن پرو از کنترلرهای VR شخص ثالث پشتیبانی خواهد کرد.
به نظر میرسد که در نسخه آینده visionOS، هدست ویژن پرو از کنترلرهای VR شخص ثالث پشتیبانی خواهد کرد.