تلسکوپ فضایی جیمز وب قرار بود ۱ دی بالاخره زمین را ترک کند، اما ناسا یکبار دیگر پرتاب این تلسکوپ را به تعویق انداخته و قرار نیست زودتر از ۳ دی شاهد پرواز آن باشیم. سازمان فضایی آمریکا میگوید این بار مشکلی در بخش ارتباطات باعث شده پرتاب تلسکوپ جیمز وب به تعویق بیفتد.
«الیس فیشر»، سخنگوی ناسا در بیانیهای در این باره گفت: «تیم تلسکوپ فضایی جیمز وب در حال کار روی یک مشکل ارتباطی میان تلسکوپ و سامانه پرتاب است.» او وعده داد که اطلاعات بیشتر درباره تاریخ جدید پرتاب تا روز جمعه منتشر خواهد شد.
جیمز وب نسل بعدی تلسکوپهای فضایی است که توسعه آن با همکاری ناسا، سازمان فضایی اروپا و سازمان فضایی کانادا صورت گرفته. این تلسکوپ میخواهد اطلاعات تازهای درباره تاریخچه جهان به دست آورد و ما را برای آینده آمادهتر کند. با این حال، پرتاب جیمز وب سالهاست که به تعویق افتاده و هر بار به دلیل مشکلات مختلف شرایط رفتن به فضا را نداشته است.
بخت با تلسکوپ فضایی جیمز وب یار نیست
ناسا چند هفته پیش اعلام کرد که آخرین سانحه در زمان قرارگیری تلسکوپ روی موشک «آریان ۵» آسیب خاصی به دستگاه وارد نکرده و شرایط مهیای پرواز است. با این حال، تعداد دفعات تاخیر در پرتاب این رصدخانه از شمارش خارج شده و باید منتظر بمانیم تا ببینیم بخت سرانجام چه زمانی با تلسکوپ جیمز وب یار خواهد بود تا به سلامت زمین را ترک کند.
این تلسکوپ طراحی فوقالعاده پیچیدهای دارد و باید به شکلی ویژه شبیه اوریگامی تا زده شود تا روی موشک آریان ۵ قرار بگیرد. ناسا در ابتدای فرآیند توسعه امیدوار بود که جیمز وب را در سال ۲۰۰۷ پرتاب کند. ولی با گذشت سالیان متمادی هنوز وضعیت مطلوب برای ارسال این تلسکوپ به دست نیامده است. در شرایطی که هنوز باید منتظر اخبار بیشتر از سوی ناسا باشیم، میتوانیم با پنج حقیقت جالب درباره این تلسکوپ شگفتانگیز آشنا شویم.
ایلان ماسک میگوید برخی احمقها هنوز جتهای جنگنده سرنشینداری مانند F-35 میسازند.
سیدحسینی میگوید با به نتیجه رسیدن شکایت تپسی از اسنپفود مانع بزرگ موجود در حوزه سفارش آنلاین غذا از بین میرود و مسیر برای سایر پلتفرمها بازمیشود.
این فناوری پیشرفته میتواند به ارتش آمریکا کمک کند تا نیازی به حمل سوخت و باتریهای سنگین نداشته باشند.
راندمان ستارهزایی در این کهکشانها از کهکشانهای امروزی بیشتر است که نشان از حاکمبودن شرایطی متفاوت در کیهان اولیه دارد.
رئیس مایکروسافت میگوید که چین در حال رسیدن به فناوری آمریکا و اروپا است و نباید آنها را دست کم گرفت.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
ظاهرا OpenAI برای این کار هوش مصنوعی مستقلی با نام رمز «Operator» را در دست ساخت دارد.
همچنین در این تحقیقات راز خانوادگی بتهوون برملا شده است.
حقوق ورودی گوشیهای بیش از ۶۰۰ دلار ۱۵ درصد در رویه تجاری و 30 درصد در سایر رویههاست.