برنامه پرتاب آرتمیس 1 ناسا تا حالا دو بار به خاطر مشکلات راکت سامانه پرتاب فضایی (SLS) به تعویق افتاده، اما حالا این سازمان میگوید مشکل مهم نشتی این راکت را برطرف کرده است. انتظار میرود که این ماموریت بالاخره در پنجره پرتاب بعدی انجام شود.
مهندسان ناسا پلمب بخش مرکزی مخزن سوخت هیدروژن را که نشت آن باعث لغو ماموریت در دومین تلاش ناسا برای پرتاب SLS شده بود، تعویض کردند. بهعلاوه، پلمب خط انتقال هیدروژن 4 اینچی سامانه پرتاب فضایی هم که در آزمایش اول دچار یک نشتی کوچک شده بود، جایگزین شد.
ناسا حالا برای آزمایش این قطعات جدید یک تست سوخترسانی را در سکوی پرتاب انجام خواهد داد. در این تست، SLS با 736 هزار گالن هیدروژن و اکسیژن مایع پر میشود. این سازمان امیدوار است که بتواند با موفقیت تا پنج روز دیگر این تست را تکمیل کند. با این کار، مهندسان میتوانند بررسی کنند که راکت در روز پرتاب در شرایط بسیار سرد چه عملکردی خواهد داشت.
ناسا چندی پیش گفته بود که زمان مناسب بعدی برای پرتاب راکت SLS تاریخ 1 مهر خواهد بود. اگر این پنجره هم از دست برود، این سازمان دوباره میتواند در تاریخ 5 مهر پرتاب SLS را آزمایش کند. اما باید دید که تست سوخترسانی چگونه پیش میرود و تصمیم سازمان فضایی آمریکا در این رابطه چه خواهد بود.
بر اساس قوانین پرواز، ناسا باید هر 20 روز یک بار سیستم قطع پرتاب باتری آرتمیس 1 را امتحان کند. این آزمایش فقط در ساختمان مونتاژ مرکز فضایی کندی قابل انجام است. نیروی فضایی پیشتر ضربالاجل این آزمایش را برای ناسا تمدید کرده بود. این سازمان حالا دوباره میخواهد این قانون یک بار دیگر برای آنها نادیده گرفته شود.
ماموریت آرتمیس 1 یکی از موردانتظارترین رویدادهای چند سال اخیر ناساست که آغازگر عصر جدیدی از اکتشافات فضایی بر روی ماه و مریخ خواهد بود.
سرویس اینترنت ماهواره به موبایل شرکت استارلینک، تأییدیه اولیه کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده را دریافت کرد.
ایلان ماسک میگوید برخی احمقها هنوز جتهای جنگنده سرنشینداری مانند F-35 میسازند.
سیدحسینی میگوید با به نتیجه رسیدن شکایت تپسی از اسنپفود مانع بزرگ موجود در حوزه سفارش آنلاین غذا از بین میرود و مسیر برای سایر پلتفرمها بازمیشود.
این فناوری پیشرفته میتواند به ارتش آمریکا کمک کند تا نیازی به حمل سوخت و باتریهای سنگین نداشته باشند.
راندمان ستارهزایی در این کهکشانها از کهکشانهای امروزی بیشتر است که نشان از حاکمبودن شرایطی متفاوت در کیهان اولیه دارد.
رئیس مایکروسافت میگوید که چین در حال رسیدن به فناوری آمریکا و اروپا است و نباید آنها را دست کم گرفت.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
ظاهرا OpenAI برای این کار هوش مصنوعی مستقلی با نام رمز «Operator» را در دست ساخت دارد.
همچنین در این تحقیقات راز خانوادگی بتهوون برملا شده است.