به دنبال مشکلاتی که در دو تلاش ناسا برای پرتاب راکت SLS به ماه به وجود آمد، این شرکت به تازگی ایرادات نشتی کانال سوخت را برطرف کرد. سازمان فضایی آمریکا حالا اعلام کرده که قرار است دو هفته دیگر برای سومین بار به سراغ پرتاب آرتمیس 1 برود.
ناسا در بیانیهای اعلام کرده که برای پرتاب راکت SLS تا سهشنبه، 5 مهر صبر میکند. اگر امکان پرتاب در آن تاریخ هم وجود نداشته باشد، راکت سامانه پرتاب فضایی در تاریخ 10 مهر زمین را به مقصد ماه ترک میکند. این سازمان چند روز پیش گفته بود که 1 مهر را برای پرتاب بعدی خود مدنظر قرار داده اما حالا این تاریخ تغییر کرده است.
راکت SLS در روز 5 مهر با یک پنجره زمانی 70 دقیقهای روبرو خواهد شد که از ساعت 11:37 دقیقه صبح به وقت محلی آغاز میشود. اگر کپسول اوریون در همان روز پرتاب شود، انتظار میرود که شش هفته بعد در تاریخ 14 آبان به زمین برگردد. ولی اگر پرتاب به روز 10 مهر موکول شود، پنجره زمانی مربوطه 109 دقیقه خواهد بود که از ساعت 02:52 بعد از ظهر شروع میشود و تاریخ بازگشت این کپسول را به تاریخ 20 آبان میفرستد.
البته ناسا اعلام کرده که پیش از پرتاب SLS باید یک تست سوخترسانی را تکمیل کند و این کار زودتر از چهارشنبه 30 شهریور انجام نخواهد شد. سازمان فضایی آمریکا میگوید: «تاریخهای جدید بیانگر ملاحظات دقیق با نظر گرفتن چندین موضوع لجستیکی است که به مدیران اجازه میدهد به اعضای تیمشان استراحت کافی بدهند و مخازن سوخت کرایوژنیک را دوباره پر کنند.»
ناسا ابتدا در تاریخ 7 شهریور حدود 40 دقیقه مانده به پرتاب متوجه مشکلی در یکی از موتورهای سامانه پرتاب فضایی شد و ماموریت را عقب انداخت. سپس پنج روز بعد، به دنبال نشت سوخت ماموریت را لغو کرد. با این حال، فضاپیمای آرتمیس 1 هنوز در سکوی پرتاب در مرکز فضایی کندی در کالیفرنیا قرار دارد.
سرویس اینترنت ماهواره به موبایل شرکت استارلینک، تأییدیه اولیه کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده را دریافت کرد.
ایلان ماسک میگوید برخی احمقها هنوز جتهای جنگنده سرنشینداری مانند F-35 میسازند.
سیدحسینی میگوید با به نتیجه رسیدن شکایت تپسی از اسنپفود مانع بزرگ موجود در حوزه سفارش آنلاین غذا از بین میرود و مسیر برای سایر پلتفرمها بازمیشود.
این فناوری پیشرفته میتواند به ارتش آمریکا کمک کند تا نیازی به حمل سوخت و باتریهای سنگین نداشته باشند.
راندمان ستارهزایی در این کهکشانها از کهکشانهای امروزی بیشتر است که نشان از حاکمبودن شرایطی متفاوت در کیهان اولیه دارد.
رئیس مایکروسافت میگوید که چین در حال رسیدن به فناوری آمریکا و اروپا است و نباید آنها را دست کم گرفت.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
کشف جدید دانشمندان درباره اثر لیزرها بر یکدیگر باعث بازنگری محققان در تعریف علم سایهها میشود.
ظاهرا OpenAI برای این کار هوش مصنوعی مستقلی با نام رمز «Operator» را در دست ساخت دارد.
همچنین در این تحقیقات راز خانوادگی بتهوون برملا شده است.