اینترنت ماهواره ای استارلینک به سرعت در حال رشد است و بر شمار کاربران آن در سراسر جهان افزوده میشود. حالا ایلان ماسک اعلام کرده که شرکت تحت مدیریت او، اسپیس ایکس تا به امروز بیش از یک میلیون ترمینال یا همان دیش استارلینک تولید کرده است.
در روزهای اخیر خبر تولید 1 میلیون ترمینال از سوی برخی منابع اعلام شده بود، اما امکان تایید آنها وجود نداشت. اما حالا مدیرعامل اسپیس ایکس در توییتی گفته که استارلینک حالا بیش از یک میلیون ترمینال تولید کرده است.
اسپیس ایکس در فوریه 2021 پیش فروش عمده کیتهای استارلینک را شروع کرد و حالا پس از تقریبا 19 ماه، میزان تولید کیتها به بیش از 1 میلیون رسیده است. از آن زمان تا به امروز، استارلینک به کشورهای زیادی راه پیدا کرده و کاربران میتوانند از آن استفاده کنند.
چند روز پیش استارلینک در قطب جنوب هم فعال شد تا ایلان ماسک مدعی سرویسدهی آن در 7 قاره جهان شود. مدیرعامل اسپیس ایکس همچنین گفته بود که سرویس استارلینک را در ایران فعال میکند و البته اخیرا گفته شده که این سرویس در ایران فعال شده است.
البته حتی اگر استارلینک در ایران فعال شده باشد، باز هم کاربران نمیتوانند به آن دسترسی پیدا کنند چرا که به ترمینال نیاز دارند. علاوه بر ترمینال، باید سرویس هم تهیه کرد؛ سرویسی که ماهانه 110 دلار روی دست کاربران هزینه میگذارد. هزینه خود ترمینال یا کیتها هم برابر 599 دلار است. در این مقاله دیجیاتو میتوانید با نحوه راهاندازی و استفاده از استارلینک و همچنین تجهیزات موردنیازش آشنا شوید.
بنابراین تا زمانی که کیتها به کشورمان نرسند و در اختیار کاربران قرار نگیرند، احتمال استفاده از اینترنت ماهواره ای استارلینک در کشورمان وجود ندارد. بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم اپهایی که هم اکنون در شبکههای اجتماعی و پیامرسانها به عنوان اپ استارلینک برای ارائه اینترنت دست به دست میشوند، در حقیقت بدافزار هستند و گوشیهای کاربران را آلوده میکنند.
اطلاعات بهدستآمده از کرنل لینوکس، برخی ویژگیهای معماری نسلهای بعدی پردازندهی اینتل یعنی سری Nova Lake و Razer Lake را فاش میکند.
کامپیوتر قدرتمند Thelio Astra با پردازندهی ۱۲۸ هستهای و رکوردشکنی در Cinebench 2024، فصل جدیدی از سرعت در دنیای ویندوز آرم رقم زده است.
سامسونگ در نمایشگاه CES 2025، یخچالی با سیستم خنککنندهی مبتنیبر هوش مصنوعی رونمایی خواهد کرد.
تحقیقات جدید آمریکا درباره پردازندههای قدیمی چینی همزمان با تشدید فشار فناوری بر پکن شروع شد.
مدرسهای در آمریکا بهجای معلم، از هوش مصنوعی برای آموزش دانشآموزان خود استفاده میکند.
اپل از سال 2021 این نوتیفیکیشنها را برای قربانیان میفرستد اما افراد کمی از آن اطلاع دارند.
یکی از قاضیان آمریکایی شرکت NSO Group را مسئول نفوذ به دستگاههای کاربران از طریق واتساپ دانست.
بازیهای پیشرفته بهدلایل مختلف همچنان بر کارت گرافیک متکی هستند و فقط از یک هستهی CPU استفاده میکنند.
همچنین کمیسیون اروپا بخشی از تحقیقات ضدانحصار خود علیه اپل را منتشر کرده است.