همواره مذاکرات بین ایران و چین در خصوص مسائل بازار خودرو و صنعت خودروسازی، خبرساز بوده و خبرهای جنجالی نیز بهدنبال داشته است. حالا بر اساس جدیدترین اخبار خودرو، سفر اخیر وزیر صمت به چین و بازدید او از کارخانههای خودروسازی نظیر شرکتهای سایپا، چانگان و بیایایکس باز هم خبرساز شده است. ظاهرا در این خصوص مذاکرات و قراردادهایی نیز منعقد شده است.
بنا بر اظهارات مقامات ایرانی، چندین پیششرط در خصوص هرگونه قرارداد و همکاری مشترک از طرف مقامات ایرانی مطرح شده است که بر اساس آن اصل همکاری در خصوص سرمایهگذاری در تولیدات داخل ایران و توقف واردات یا مونتاژ خودروهای چینی در داخل کشور خواهد بود.
در واقع هدف از سفر وزیر صمت و بازدید از کارخانهها، بهمنظور تمرکز بر طراحی و تولید خودروهایی با تولید کامل ایرانی و دانش و مهندسی فناوری چینی بوده است.
چرا نفوذ چین در بازار خودرو ایران زیاد شد؟
طی این سالها چین با تمرکز روی فناوریهای مدرن و مهندسی و طراحیهای بهروز توانسته است جایگاه خوبی در میان خودروسازان مطرح جهان بهدست آورد. به همین دلیل هم چین میتواند مورد خوبی در توانمندسازی ظرفیت تولید خودروهای داخلی باشد.
بنا بر اظهارات احمدی، رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، هدف از این مذاکرات و بازدیدها، تولید خودروهای محصول مشترک یا مونتاژی نیست؛ بلکه خودروهایی با معماری و مهندسی کاملا ایرانی با بهرهگیری از فناوریهای مدرن چینیها در دستور کار قرار میگیرد. او همچنین گفت طرف قراردادهای چینی کاملا موافق با شرایط ایران هستند و خودروسازها هم از این پیشنهاد استقبال کردهاند.
بنا بر گفتههای رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، از این پس تولید و مونتاژ خودروهای چینی در ایران پذیرفته نخواهد شد و تنها راه فعالیت خودروسازهای چینی در ایران، سرمایهگذاری در خصوص تولیدات کاملا داخلی ایرانی و توسعه خودروهای جدید داخلی میباشد. همچنین وی تاکید کرد ادامه این همکاری و استفاده از فناوریهای چینیها در تولیدات داخلی، باعث افزایش توان تولید و بهبود کیفیت خودروهای داخلی خواهد شد.
این باتری میتواند انقلابی در بازار خودروهای الکتریکی ایجاد کند.
ظاهراً مشکل برخی از خودروهای هیوندای فراتر از تصورات این شرکت بوده و فراخوان جدیدی برای بیش از ۱۴۵ هزار خودرو صادر شده است.
تمامی مشوقها از جمله رانندگی خودران تسلا، برای خریدارانی در نظر گرفته شدهاند که اتومبیل خود را قبل از سال 2025 تحویل میگیرند.
شرکت خودروسازی اوکراینی تورسوس (Torsus)، ادعا میکند سختکوشترین اتوبوس آفرودی جهان را تولید کرده است.
به گفته کاخ سفید، اطلاعات جمعآوری شده توسط سیستم خودران خودروهای چینی و روسی، میتواند برا مختل کردن زیرساختها مورد استفاده قرار گیرد.
سختگیریهای بیش از حد، قیمت بالای انرژی و کاهش فروش، باعث شده است تا صنعت خودروسازی اروپا در معرض نابودی قرار گیرد.
تسلا قصد دارد در سال ۲۰۲۵، نسخهی ششنفره از مدل Y خود را در چین تولید کند.
روابط عمومی پارسخودرو از آغاز تولید ال 90 ایرانیزه با کد P90 در این شرکت خبر داد. این خودرو که در ابتدا با نام کادیلا معرفی شده بود، نسخه ایرانیزه از رنو تندر 90 یا ...
فروش خودروهای برقی در جهان ۲۱ درصد افزایش یافته است که یکی از دلایل مهم این امر، جهش فروش خودروهای برقی در کشور چین است.
مدیرانخودرو شرایط فروش ام وی ام را با سه محصول و روشهای فروش نقدی و اقساطی برای مرداد 1403 اعلام کرد.