یوتیوب چند وقت است که جدیتر از قبل برای جلوگیری از فعالیت برنامههای مسدودکننده تبلیغات تلاش میکند و مدتی پیش گزارش شد که کاربران در صورت فعالسازی اد بلاکر، با کندی عملکرد یوتیوب مواجه میشوند. آخرین اخبار تکنولوژی نشان میدهند که یوتیوب قدمی تازه در این راستا برداشته و حالا حتی بهصورت کامل مانع پخش ویدیوها برای کاربران میشود.
پخش نشدن ویدیو، نتیجه اقدام یوتیوب در برابر اد بلاکرها
با توجه به گزارشهای متعدد از سوی کاربران ردیت، کاربرانی که افزونه اد بلاکر مرورگر خود را فعال کردهاند، با مشکل پخش نشدن ویدیو یوتیوب روبهرو شدهاند. به نظر میرسد در صورت فعال بودن اد بلاکر، پخشکننده یوتیوب مستقیماً ویدیو را به انتها میرساند و حتی اگر دوباره ویدیو را از ابتدا پخش کنید، باز هم این مشکل رفع نمیشود.
دست کم در زمان نگارش این مطلب گوگل رسماً تایید نکرده است که از این روش برای جلوگیری از فعالیت برنامههای مسدودکننده تبلیغات استفاده میکند. در هر صورت، در پی این اقدام، ابتکار عمل یوتیوب جهت مقابله با برنامهها و افزونههای مسدودساز تبلیغات وارد سطحی تازه میشود.
گوگل پیشتر در فروردین ماه اعلام کرد که کاربران برنامههای ترد پارتی مثل «نیوپایپ» (NewPipe) با مشکل عدم پیشبارگذاری ویدیوها مواجه میشوند یا پیام «این محتوا در این برنامه موجود نیست» را مشاهده میکنند. حالا مشکل عدم پخش یا بهطور دقیقتر، رد خودکار ویدیو چندین مسدودساز تبلیغات از جمله «ادبلاک» (AdBlock) را تحت تاثیر قرار میدهد. در همان حال، شنیدهها حکایت از این دارند که «یوبلاک اوریجین» (uBlock Origin) به سرعت راهکاری برای این مشکل پیدا کرده است.
گزارشها حاکی از این است که اقدامات گوگل برای ایجاد اختلال در اد بلاکرها موثر بودهاند. وبسایت ZDNet اواخر سال گذشته میلادی گزارش داد که تعداد بیسابقهای از کاربران اد بلاکرها اقدام به حذف افزونه خود کردهاند. از طرفی دیگر، گوگل اوایل امسال از رسیدن تعداد مشترکین یوتیوب موزیک و یوتیوب پریمیوم به 100 میلیون نفر خبر داد.
کاربرانی که میخواهند محتوای موجود در پلتفرم یوتیوب را بدون تبلیغات تماشا کنند، باید اشتراک پریمیوم آن را تهیه کنند. در مقطع کنونی اشتراک پریمیوم یوتیوب ۱۴ دلار آمریکا است. البته تهیه این اشتراک برای خیلی از کاربران ایرانی، گذشته از دشواریها، با توجه به نرخ کنونی ارز به هیچ وجه مقرون به صرفه نیست و شاید تولیدکنندگان محتوا که کسب درآمد از یوتیوب انجام میدهند برای برخوردار شدن از مزایای این اشتراک حاضر به خرید آن شوند.
جالب است بدانید در پی افزایش قیمت چشمگیر اشتراک پریمیوم یوتیوب، حتی خیلی از کاربران این پلتفرم در بقیه کشورها برای استفاده از محتوا بدون تبلیغات به اکستنشنهای مسدودکننده تبلیغات روی آوردهاند. باید دید قدم بعدی یوتیوب در راستای متوقف کردن این دست از ابزارها چه خواهد بود.
شبکهی اجتماعی ایکس در برزیل مسدود شد و هرکسی که با VPN به آن دسترسی پیدا کند، روزانه جریمه خواهد شد.
آسیبپذیری که بهتازگی کشف شده، امکان دستکاری کنترلر چراغهای راهنمایی از اینترنت را بدون ورود به سیستم فراهم میکند.
هزاران دستگاه ویندوزی در سراسر جهان، امروز هنگام راهاندازی با مشکل صفحه آبی مرگ (BSOD) ویندوز مواجه شدهاند.
با تغییر جدید در ایکس (توییتر سابق)، پستهایی که هر کاربر لایک میکند از دید سایر کاربران مخفی خواهد ماند.
شورای رقابت ترکیه از جریمهی گوگل به دلیل پیروی نکردن این شرکت از قوانین مربوط به جستوجوی هتلها خبر داد.
برخی از این بدافزارها در ابتدا امن بهنظر میرسند، اما کدهای مخرب خود را با آپدیتهایی به گوشی کاربر تزریق میکنند.
سندی که ظاهراً به اشتباه توسط خود گوگل منتشر شده بود، نشان میدهد که الگوریتم موتور جستجوی این شرکت چگونه کار میکند.
خانوادههای قربانیان تیراندازی در یکی از دبستانهای آمریکا، اکتیویژن و متا را به دامنزدن به خشونت متهم کردند.
از پیشنهاد ریختن چسب روی پیتزا تا خوردن روزانه یک تکه سنگ، هوش مصنوعی AI Overviews گوگل در روزهای گذشته بسیار خبرساز بوده است.
شبکه بیت کوین بالاخره پس از 15 سال، آستانه یک میلیارد تراکنش را پشتسر گذاشت.