دو روز گذشته (روزهای چهارشنبه و پنجشنبه) ثابت کرد که بانکداری الکترونیک و بهویژه نظام پرداخت سیستم بانکی کشور هنوز نمیتواند پاسخگوی نیازهای مردم باشد.
اعلام واریز یارانهها در بعدازظهر چهارشنبه باعث شد که طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه حجم مراجعه به خودپردازها برای دریافت یارانه نقدی افزایش چشمگیری یابد و صفهای طولانی در مقابل خودپردازها ایجاد شود.
در این میان برخی از بانکها به خصوص بانکهای خصوصی سیستم خودپردازهای خود را به روی شبکه شتاب بستند و به همین دلیل پاسخگوی کارتهایی غیر از کارتهای بانک خود نبودند و نقل و انتقال وجوه از طریق شبکه شتاب تقریبا غیر ممکن شد.
از صبح چهارشنبه عدهی زیادی از مردم که فکر می کردند که مطابق معمول از اول ماه میتوانند یارانهها را برداشت کنند، مقابل خودپردازهای بانکها تجمع کردند، اما اعلام شد که یارانههای نقدی از بعدازظهر در حسابها قرار میگیرد که این اتفاق صرفا برای چند بانک افتاد و بقیه بانکها قرار دادن وجوه در حسابها را به روز پنجشنبه موکول کردند.
پیگیریهای خبرنگار ایسنا در نقاط مختلف شهر نشان میدهد که عمده بانکهای خصوصی شبکه خود را به روی شبکه شتاب بستند و تنها پاسخگوی کارتهای بانک خود شدند.
گزارشها نشان میدهد که بیش از تمام بانکها بانکهایی مثل شهر، کارآفرین، پارسیان، سینا و دی بیشترین اختلال در شبکه را داشتند و تقریبا تمامی خودپردازهای خود را به روی شبکه شتاب قطع کرده بودند و این در حالی است که بسیاری از این بانکها مدعی ارائه خدمات بسیار مدرن در زمینه بانکداری الکترونیک هستند.
در میان بانکهای تازه خصوصیشده هم بانک ملت و بانک تجارت در بیشتر نقاط شهر شبکه خود را به روی شبکه شتاب بسته بودند و اوضاع خودپردازهای بانک صادرات کمی بهتر بود.
مطابق معمول گذشته عمده بار جوابگویی به دیگر کارتها بر عهده خودپردازهای بانک ملی بود که معمولا در هنگام افزایش تراکنشها سیستم خود را به روی شتاب نمیبندد و با وجود دارا بودن 25 درصد از حسابهای معرفی شده برای واریز وجوه یارانه نقدی، پاسخگوی دیگر کارتها هم هست و نقل و انتقال وجوه از طریق خودپردازهای این بانک ممکن بود.
به نظر میرسد که موضوع واریز یارانهها هر ماه دو تا سه روز اختلال شدید در شبکه شتاب و سامانه خودپردازهای بانکها به وجود میآورد و این روند تکراری طی چند ماه گذشته تکرار شده و هیچ تصمیم عاجلی برای آن گرفته نشده است. مسوولان بانک مرکزی هم مانند گذشته در مورد قطع کردن شتاب از سوی برخی بانکها ابراز بی اطلاعی و آن را انکار میکنند.
آلودگی هوا نهفقط به بدن آسیب میزند، بلکه تواناییهای شناختی را کاهش میدهد و در فعالیتهایی مانند خرید و تصمیمگیری مؤثر است.
یکی از فعالان جامعهی کریپتوکارنسی ادعا کرد که پساز حلوفصل مشکلات پیش روی ریپل، انتظار میرود قیمت این ارز دیجیتال به ۱۰ دلار برسد.
طرفداران کریپتو استقبال بسیار چشمگیری از میمکوین ترامپ داشتند و ارزش بازار این توکن از مرز ۱۱ میلیارد دلار هم عبور کرد.
برای والدین دارای فرزند نیز طرح جدیدی در نظر گرفته شده است.
ارزش این رمزارزها طی یک سال سهبرابر شده است.
جنسن هوانگ، مدیرعامل شرکت انویدیا، با اشاره به نگرانیهای مرتبط با تشدید تنشها در جهان، خواستار حفظ همکاری جهانی شد.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
مدیرعامل کریپتوکوانت ضمن هشدار به سرمایهگذاران بیت کوین، هدف قیمتی ۱۳۵٬۰۰۰ دلاری را اعلام کرد.
صرافی کوینبیس قصد دارد بهزودی تغییر مهمی در پلتفرم معاملاتی خود اعمال کند که احتمالاً بهضرر ارائهدهندگان استیبل کوین ازجمله تتر خواهد بود.
قیمت بیت کوین با کاهشی ۳ درصدی به حدود ۶۳,۷۳۵ دلار رسید که بدترین افت روزانه آن در سه هفته اخیر است. این کاهش همزمان با حمله هوایی اسرائیل به بیروت و افزایش تنشها در خاورمیانه رخ داده است.