تامین انرژی از سوزاندن قند؛ این کاری است که موجودات زنده میلیون ها سال است آن را انجام می دهند، اما حالا دو پژوهشگر از فرایبورگ آلمان در نظر دارند از این تکنولوژی قدیمی خلقت در ابزارهای جدید هم استفاده کنند. به این معنی که ابزارهای پزشکی که در بدن انسان کار گذاشته می شود نیاز به باطری و شارژ نداشته باشند و از جریان خون انرژی مورد نیاز شان را تامین کنند.
آنها در نظر دارند روی سلولهای تولید کننده انرژی کار کنند که می تواند قند خون را با اکسیژن موجود در بافتهای بدن ترکیب کرده و انرژی مورد نیاز را برای گجتهای کاشته شده در بدن فراهم کنند.
تیم محقق برای اینکار می خواهد از واکنشگرهای پلاتینیومی استفاده کنند که نه تنها کارآیی بهتر و راندمان بالاتری نسبت به سایر انواع تولید کننده های انرژی دارند، بلکه مقاومت شیمیایی مطلوبی داشته و کمتر از سایر واکنشگرها ممکن است واکنشهای حساسیتی ایجاد کنند.
در صورت توسعه چنین ابزارهایی دیگر نگرانی از تامین شارژ باتری انواع ایمپلنتها یا از کار افتادن ناگهانی آنها موردی نخواهد داشت و تنها کاری که بیمار باید انجام دهد خوردن غذا است. همچنین نیازی به تعویض قطعات یا باتریها و دردسرهای ناشی از اعمال جراحی مربوطه نیز نخواهیم داشت.
بدون شک توسعه چنین ابزاری در آینده می تواند آغازگر سلسله ای از ابداعات جدید در زمینه ساخت ابزارهای کاشته شده در بدن یا اندام های مصنوعی باشد که با انرژی حاصل از قند خون کار می کنند.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
Apptronik با همکاری با Jabil قصد دارد از رباتهای آپولوی خود برای ساختن خودشان بهره ببرد.
این روش در مقایسه با روشهای سنتی بسیار کارآمدتر و سالمتر است.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
این دستاورد در توسعه کامپیوترهای کوانتومی و دستگاههای الکترونیکی و مغناطیسی پیشرفته کاربرد دارد.
سازمانهای مختلف برای مواجهه با خطرات احتمالی برخورد این سیارک آماده میشوند.
اولین شیوع آنفلوانزای پرندگان H5N9 در یک مزرعه اردک در کالیفرنیا تأیید شد.