دانشمندان در این روش با تاباندن طیف باریکی از نور طول موج مرئی، مولکول های حاوی عفونت یا باکتری ها را بر انگیخته می کنند. نتیجه این تابش واکنش شیمیایی را در پی دارد که باعث مرگ عوامل بیماری زا می شود.
به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، در این فناوری محققان از نور HINS که رنگ بنفش دارد استفاده کردند اما برای عملی کردن این پروژه در بیمارستان ها،این نور را با لامپ های ال ای دی (LED) برای ایجاد نور گرم سفید رنگ ترکیب می کنند.
یونسکو طی مراسمی که ۲۳ دیماه در محل کمیسیون ملی یونسکو برگزار شد، باشگاه نوآوری و فناوری خود را در ایران افتتاح کرد.
هوش مصنوعی، کریسپر و جراحی رباتیک در حال تغییر مراقبتهای بهداشتی هستند و به پزشکان و بیماران اجازه میدهند در تشخیص و درمان بیماری بهتر عمل کنند.
گمرک و مرزبانی ایالات متحده آمریکا با ارائه درخواستی، خواستار گسترش چشمگیر استفاده از فناوری تشخیص چهره در فرودگاههای این کشور شد.
پژوهشگران با رویکرد برنامهریزی مجدد سلول، بینایی ازدسترفته را به موشها بازگرداندند و سرنخهایی در زمینهی معکوس کردن روند پیری پیدا کردند.
چند روز پیش مدرنا از اثربخشی بالای واکسن کرونا خود خبر داد و در مطلبی شما را با این غول بیوتکنولوژی آشنا کردیم. حالا چندین نکته درباره واکسن کرونا مدرنا بیان میکنیم.
مطالعات انجام شده درباره کووید۱۹ و اطلاعات جمع آوری شده از این ویروس نظرات پزشکان را مبنی بر این که کرونا از چاقی بهره می برد و در زمان مناسب به بدن صدمه می زند، تایید می کند.
شرکتهای داروسازی ژاپن با استفاده از ابر کامپیوتر فوکاگو، قادر به ساخت داروهای ضد ویروس با قیمت و عارضهی بهمراتب کمتر از سایر داروها هستند.