پدر و مادربزرگ پسربچهای که در بخش اطفال بیمارستان فاطمهزهرا بوشهر بستری بود، به علت خفگی جان دادند.
این دو همراه بیمار که از 11/10/90 که کودکشان به علت تشنج در بیمارستان بستری شده بود در چادری مقابل بیمارستان اقامت کرده بودند، شامگاه پنجشنبه به علت روشن بودن بخاری نفتی در چادر، در خواب دچار خفگی ناشی از گاز دیاکسیدکربن شده و جان دادند. این خانواده که از روستای محمدآباد در نزدیکی شهرستان خورموج برای مداوای فرزند دوسالهشان به بوشهر آمده بودند، در حالی دچار این حادثه شدهاند که مادر کودک توسط مسئولان بیمارستان در بخش هتلینگ اسکان داده شده بود اما پدر و مادربزرگ وی در پارکی مقابل بیمارستان چند روز گذشته را سپری کرده بودند. به گزارش قانون این خانواده که از همان ابتدای بستری کردن کودکشان برای تامین هزینههای بیمارستان مشکل مالی داشتهاند، برای در امان ماندن از سرمای زمستان مجبور به استفاده از بخاری نفتی در چادر شدهاند که متاسفانه نتیجه آن مرگبار بوده است.
رییس دانشگاه علومپزشکی بوشهر در مصاحبه با رسانههای محلی مقصر این حادثه را همراهان بیمار عنوان کرده و گفته که او و امامجمعه بوشهر در دیدار با اعضای این خانواده؛ نامناسب بودن محل اقامت آنها را متذکر شدهاند و حتی آنها را دعوت کردهاند که به منزل شخصی یکی از این دو مقام مسئول بروند؛ تعارفی که به گفته او از سوی این افراد پذیرفته نشده است.
بیمارستان دولتی فاطمهزهرا بوشهر، بیمارستانی قدیمی است که با مشکلات و کمبودهای فراوانی روبهروست و از طرف دیگر به علت نبود و یا کمبود امکانات درمانی در سایر شهرستانهای این استان، پذیرای بیمارن زیادی است که برای درمان به آن مراجعه میکنند. مشکلات این بیمارستان باعث شده تا از چند سال پیش برای احداث بیمارستان جدید بوشهر رایزنیها و اقداماتی انجام شود اما با گذشت این سالها و علیرغم دادن وعدههای چندباره برای افتتاح آن، هنوز سرنوشت راهاندازی این بیمارستان نامعلوم است. اگرچه سالهاست که بیمارستانها برای هتلینگ و اقامت همراهان بیماران با مشکلان جدی مواجه هستند و چادرهایی که در مقابل بیمارستانها در مراکز استانها برپا شده، حتی در تهران نیز به یک صحنه آشنا در حوزه سلامت تبدیل شده است، اما مرگ دلخراش این دو همراه بیمار، بار دیگر لزوم یافتن راهحل مناسبی برای رفع این معضل را بیش از پیش یادآوری میکند.
البته وزیر فناوری بریتانیا میگوید برای ممنوعیت حضور افراد زیر 16 سال در شبکههای اجتماعی نیاز به شواهد علمی بیشتری است.
به گفته محققان برخی از افراد مبتلا به اختلال ADHD در دورههای پراسترس، علائم کمتری از این اختلال را نشان میدهند.
نمودار تغییرات میانگین دمای سطح زمین نشان میدهد که تغییرات دما در دوره فانروزوئیک بیشتر از چیزی بود که پیشتر تصور میشد.
دانشمندان نمیدانند که در محیط بسیار شلوغ و متراکم این سیاهچاله، چگونه جتهایش کاملاً صاف و پایدار هستند.
دانشمندان رباتهای کوچکی ساختهاند که میتوانند به درمان آنوریسمهای مغزی کمک کنند.
تأمین اجتماعی در پیامکی اطلاعرسانی کرده است که از این بهبعد هزینهای بابت نسخ الکترونیک ارائهشدهی پلتفرمهای آنلاین پرداخت نمیکند.
قدیمی ترین تقویم جهان در یک معبد ۱۳ هزار ساله در ترکیه کشف شد. این کشف نشاندهنده سطح اطلاعات بالای انسانهای اولیه از علوم نجوم خواهد بود.
مرد آلمانی مبتلا به اچآیوی ملقب به «بیمار برلین بعدی»، پس از دریافت سلولهای بنیادی غیرمقاوم دربرابر اچآیوی، عاری از این ویروس شده است.
داروی جدید HIV در پیشگیری از گسترش ویروس موثر کاملا موثر است و برخلاف داروهای موجود که هر روز خورده میشوند، فقط دو بار در سال تزریق میشود.
کارشناسان درباره شیوع تب دنگی در ایران هشدار میدهند. بیماری تب دنگی که درمان خاصی برای آن وجود ندارد، در مواردی میتواند خطرناک باشد.