پسر اين مرد ضمن بیان جزئيات حادثه گفت: پدرم -احد شكري پور- 77 ساله - هيچ بيماري خاصي نداشت و به طور عادی زندگی می کرد.
روز 29 اسفند95 از صبح احساس كسالت مي كرد و با علايم سرماخوردگي به يك پزشك داخلي مراجعه كرد. ساعتي بعد وقتي به خانه برگشت پرسيدم چه شد که پدرم گفت : دكتر برايم يك آمپول كورتون تجويز كرد كه تزريق كردم.بعدهم قرص هايي كه دكتر داده بود را نيز خورد و خوابيد.
مرد جوان در ادامه گفت: صبح روز بعد كه نخستين روز عيد 95 بود پدرم ناگهان با كلافگي و احساس سوزش شديد در كمر و پاها از خواب بيدار شد.بعد هم به من گفت تمام بدنش مي سوزد.
وقتي هم به بدنش نگاه كردم در كمال ناباوري متوجه شدم از كمر به پايين تاول هاي بزرگي روي پوستش ايجاد شده و آثار خونمردگي شديد روي پوستش ديده مي شد. انگار که او را با آتش سوزانده بودند.
درحالی که به شدت ناراحت و متعجب بودیم ايشان را به بيمارستان سينا رسانديم.
بلافاصله هم پزشك، ايشان را معاينه و دستور بستري و انجام آزمايش هاي لازم را صادر كرد.
ساعتي بعد به ما گفتند كليه هاي پدرم از كار افتاده است. در حالي كه درمان ادامه داشت يك روز بعد ناگهان پدرم ايست قلبي كرد و جان باخت . درحالی که همه ما از شنيدن اين خبر شوكه شده بوديم وقتي علت مرگ را جويا شديم گفتند : در پرونده نوشته شده تزريق دارو!
همان روز به كلانتري بهارستان رفتيم و پرونده اي تشكيل داديم. بلافاصله جسد پدرم را به پزشكي قانوني منتقل كردند و پس از انجام كالبد شكافي جنازه را براي تدفين به ما دادند اما گفتند نتيجه را سه ماه بعد اعلام مي كنند.
وي در ادامه گفت: روزي كه در پزشكي قانوني بوديم خانواده چند تن از كساني كه فوت كرده بودند به ما گفتند كه علت مرگ عزيزان آنها نيز تزريق آمپول كورتون و پني سيلين بوده است.
پسر متوفي با اعلام اينكه براي شكايت از پزشك داخلي و پيگيري پرونده منتظر جواب قطعي پزشكي قانوني هستند به شفاآنلاین گفت: از آنجا كه تشخيص اوليه پزشكان تزريق آمپول و حساسيت دارويي بوده است پيگيري پرونده شكايتمان را به زمان دريافت جواب قطعي براي علت مرگ موكول كرده ايم.اما درعین حال ازمسولان وزارت بهداشت و پزشکی قانونی انتظار رسیدگی فوری به این موضوع را داریم.
به گفته محققان برخی از افراد مبتلا به اختلال ADHD در دورههای پراسترس، علائم کمتری از این اختلال را نشان میدهند.
نمودار تغییرات میانگین دمای سطح زمین نشان میدهد که تغییرات دما در دوره فانروزوئیک بیشتر از چیزی بود که پیشتر تصور میشد.
دانشمندان نمیدانند که در محیط بسیار شلوغ و متراکم این سیاهچاله، چگونه جتهایش کاملاً صاف و پایدار هستند.
دانشمندان رباتهای کوچکی ساختهاند که میتوانند به درمان آنوریسمهای مغزی کمک کنند.
تأمین اجتماعی در پیامکی اطلاعرسانی کرده است که از این بهبعد هزینهای بابت نسخ الکترونیک ارائهشدهی پلتفرمهای آنلاین پرداخت نمیکند.
مرد آلمانی مبتلا به اچآیوی ملقب به «بیمار برلین بعدی»، پس از دریافت سلولهای بنیادی غیرمقاوم دربرابر اچآیوی، عاری از این ویروس شده است.
داروی جدید HIV در پیشگیری از گسترش ویروس موثر کاملا موثر است و برخلاف داروهای موجود که هر روز خورده میشوند، فقط دو بار در سال تزریق میشود.
کارشناسان درباره شیوع تب دنگی در ایران هشدار میدهند. بیماری تب دنگی که درمان خاصی برای آن وجود ندارد، در مواردی میتواند خطرناک باشد.
این آزمایش خون اگرچه هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد، اما میتواند در آینده برای بیمارانی که سرطان داشتهاند، بسیار مهم باشد.
این بیمار حالا 33 ماه است که انسولین تزریق نکرده است.