متاسفانه نوزادان نارسی که بعد از تولد زودهنگام درون دستگاه های ویژه نگهداری می شوند، از شنیدن صدای مادر خود محروم هستند و مدیریت کردن این مساله ابدا برای تیم های پزشکی آسان نیست.
سامسونگ نیز با در نظر داشتن همین مشکل راهکاری را با محوریت تلفن های هوشمند ارائه داده است. اپلیکیشن «صدای زندگی» یا Voice of Life این شرکت به مادران امکان می دهد صدا یا ضربان قلب خود را برای نوزادانشان ضبط نموده و بعد از حذف فرکانس های بالای صدا، آن را از طریق اسپیکری که در مجاورت این کودکان قرار دارد برایشان پخش نمایند.
این اپلیکیشن علاوه بر اینکه صدایی آرامش بخش را در واحدهای مراقبت از نوزادان برای آنها ایجاد می کند بلکه به والدین کمک می کند با کودک خود که شاید در آن هفته های حیاتی اول بعد از تولد کمتر ببینندش ارتباط برقرار نمایند.
سامسونگ اطلاعات زیادی در مورد «صدای زندگی» ارائه نکرده و مشخص نیست که در ابتدا کدام بیمارستان ها قرار است از طرح پیشنهادی آن پیروی نمایند. در هر حال، اگر این پروژه موفق عمل کند، ثابت خواهد شد که برای شروع بهتر زندگی نوزادان نارس نیاز به تجهیزات چندان پیچیده ای هم نیست و همان صدای مادر کفایت می کند.
تحقیقات جدید نشان میدهد که تنها پنج دقیقه ورزش در روز در کنار فعالیت معمول ممکن است فشار خون را بهحد محسوسی کاهش دهد.
همچنین در این تحقیقات راز خانوادگی بتهوون برملا شده است.
طبق این مطالعه، گوشکردن به موسیقی با صدای بلند (با هدفون) و حضور بدون محافظ گوش در کنسرتها دو عامل اصلی کاهش شنوایی هستند.
به گفته محققان برخی از افراد مبتلا به اختلال ADHD در دورههای پراسترس، علائم کمتری از این اختلال را نشان میدهند.
دانشمندان رباتهای کوچکی ساختهاند که میتوانند به درمان آنوریسمهای مغزی کمک کنند.
تأمین اجتماعی در پیامکی اطلاعرسانی کرده است که از این بهبعد هزینهای بابت نسخ الکترونیک ارائهشدهی پلتفرمهای آنلاین پرداخت نمیکند.
این تحقیق به اهمیت آگاهی درباره خطرات پدر شدن در میانسالی و بررسی بیشتر درمورد عواملی که این تغییر اجتماعی را ایجاد میکند، میپردازد.
مرد آلمانی مبتلا به اچآیوی ملقب به «بیمار برلین بعدی»، پس از دریافت سلولهای بنیادی غیرمقاوم دربرابر اچآیوی، عاری از این ویروس شده است.
داروی جدید HIV در پیشگیری از گسترش ویروس موثر کاملا موثر است و برخلاف داروهای موجود که هر روز خورده میشوند، فقط دو بار در سال تزریق میشود.
کارشناسان درباره شیوع تب دنگی در ایران هشدار میدهند. بیماری تب دنگی که درمان خاصی برای آن وجود ندارد، در مواردی میتواند خطرناک باشد.