استودیوی Roosegaarde برج تصفیه هوای خود را در شهرهای روتردام و آمستردام کشور هلند به راه انداخت و حال این برج به شهر پکن، پایتخت کشور چین هم میرسد.
طبق آخرین اطلاعات موجود این برج تصفیه هوا که در پایان ماه میلادی سپتامبر در کشور چین افتتاح شد در ۴۱ روز موفق شده ۳۰ میلیون متر مکعب هوا را تمیز کند؛ حجمی ۱۰ برابر حجم استادیوم ملی پکن. در این مدت ذرات بسیار خطرناکی که اندازههایی کوچکتر یا مساوی ۲٫۵ میکرومتر داشتند از هوا جداسازی شدند.
این برج ۱۷۰۰ وات انرژی مصرف میکند و با استفاده از جریانی که یونهای با بار مثبت را به ذرات هوا میچسباند هوا را تصفیه میکند. برج مورد بحث قادر است هوا را به شکل ۳۶۰ درجه پاک کند.
آلودگیهای جدا شده هم به شکل مکعبهایی فشرده در میآیند و سپس در صنعت ساخت جواهرات به کار برده میشوند. بعضی از این مکعبها فشرده شده و به صورت یک حلقه در میآیند که افراد میتوانند حلقه را به عنوان نمادی از هوای پاک در دست کنند.
شرکت سازنده این برج معتقد است میتوان با استفاده از آن در مناطق با تمرکز جمعیتی بالا هوای آلوده این مناطق را تصفیه کرد.
ظاهرا برج تصفیه هوایی که در چین کار خود را آغاز کرده باعث جذب بازدیدکننده هم شده است بنابراین این برج هم وضعیت محیط زیست را بهبود داده و هم به جذب توریست کمک کرده است. در ادامه میتوانید تصاویر بیشتر مربوط به این برج را ببینید:
تحقیق جدیدی نشان میدهد دریافت ناکافی نور در طول روز و قرار گرفتن در معرض نور زیاد در شب با افزایش خطر مرگومیر ارتباط دارد.
ارزش سهام سامسونگ در پی افزایش نگرانی مبنیبر تعرفههای احتمالی دولت جدید آمریکا، افت کمسابقهای تجربه کرد.
اپل قصد دارد با سرمایهگذاری قابلتوجه ۱٫۵ میلیارد دلاری، ظرفیت خدمات ماهوارهای خود را افزایش دهد.
یکی از محبوب ترین نوشیدنی های جهان قهوه است که بدون شک قهوه ی عربیکا در کل جهان بیشترین مصرف را دارد. قهوه عربیکا یکی از نژاد های اصلی قهوه در دنیا محسوب می شود، و تعداد زیادی از کسانی که از قهوه عربیکا استفاده می کنند ...
به گفته محققان برخی از افراد مبتلا به اختلال ADHD در دورههای پراسترس، علائم کمتری از این اختلال را نشان میدهند.
پس از انفجار پیجرها و هشدارهایی درباره واردات این ابزار، ورود وسایل ارتباطی بهغیر از تلفن همراه به هواپیماهای کشور ممنوع شد.
فرماندار کالیفرنیا لایحهی مهمی را در حوزهی هوش مصنوعی وتو کرد؛ آیا این تصمیم میتواند آیندهی هوش مصنوعی را تحتتأثیر قرار دهد؟
دانشمندان رباتهای کوچکی ساختهاند که میتوانند به درمان آنوریسمهای مغزی کمک کنند.
تأمین اجتماعی در پیامکی اطلاعرسانی کرده است که از این بهبعد هزینهای بابت نسخ الکترونیک ارائهشدهی پلتفرمهای آنلاین پرداخت نمیکند.
مرد آلمانی مبتلا به اچآیوی ملقب به «بیمار برلین بعدی»، پس از دریافت سلولهای بنیادی غیرمقاوم دربرابر اچآیوی، عاری از این ویروس شده است.