موسسهی علوم فوتونیک، با همکاری ۱۲ آزمایشگاه در سرتاسر دنیا، چندین هزار نفر را گرد هم آورد تا قوانین فیزیک کوانتومی را در بوتهی آزمایش قرار دهند. هدف از آزمایش مذکور که BIG Bell Test نامیده میشود، این بود که نشان دهد جهان در ابعاد نانو، به همان اندازه عجیب است که فیزیک کوانتوم ادعا میکند؛ جهانی پر از جزئیات که تنها زمانی به هم میریزند که فردی آنها را تماشا کند و زیر نظر بگیرد. این پدیده توسط انیشتین به چالش کشیده شده و حتی از دید وی کاملا غلط است.
در طی این ۴۸ ساعت؛ افرادی که در این رویداد حضور داشتند، با انجام یک بازی ویدئویی، دستهای از صفرویکها ایجاد کردند تا بدین ترتیب نتایج حاصل تا حد ممکن شانسی و تصادفی باشند. هر یک از این بیتها برای کنترل شرایط آزمایشگاهی بهصورت زنده، به کار گرفته شد. آینههای در حال حرکت، فیلترها و سایر المانهایی که در آزمایش دخیل هستند، با استفاده از این بیتها کنترل شدند تا تستها کاملا بهصورت تصادفی انجام بگیرند.
شرککنندگان با این کار میلیونها شرایط تصادفی را برای آزمایش در اختیار محققان قرار دادند. این شرایط برای آنکه آزمایش بزرگ بل ارزش علمی داشته باشد، ضروری هستند. با استفاده از توالیهایی که توسط شرکتکنندگان در اختیار محققان قرار داده شد، آنها به دنبال اثبات درستی یا نادرستی نظریهی فیزیک کوانتومی بودند که البته اینشتین آن را قبول نداشت. این توالیها برای محاسبهی پارامتر بل یا S استفاده میشد. اگر جهان قابل پیشبینی باشد و از قوانین کوانتوم پیروی نکند، عدد S نمیتواند بزرگتر از ۲ باشد.
پس از گذشت ساعاتی از آغاز این رویداد، چندین هزار نفر در آن شرکت کردند و توالیهای ایجادشده نیز بیش از حد نیاز بودند. به مدت چند ساعت و بهصورت پایدار بیش از هزار بیت در هر ثانیه ایجاد میشد. در پایان، رویداد مذکور به نتیجهی مطلوب خود رسید و توانست نشان دهد این رفتار طبیعت با درک ما از آن همخوانی دارد.
برادران رایت در 17 دسامبر سال 1903 چهار پرواز را انجام دادند و باعث تحول کامل صنعت هوانوردی شدند.
رویدادهای انفجاری در فضا این پتانسیل را دارند که لایه اوزون زمین را که سپر محافظ ما دربرابر تابشهای مضر خورشید است، بهطور موقت تخریب کنند.
دانشمندان با توپهای پینگ پونگ سطوح آکوستیک برای حذف نویز فرکانس پایین ساختهاند.
طرفداران تیلور سوئیفت در کنسرت اخیر او در سیاتل آمریکا چنان جنبوجوش کردهاند که گویی یک زلزله 2.3 ریشتری رخ داده است.
دوشنبه، ۱۲ تیرماه (۳ ژوئیه ۲۰۲۳)، بهعنوان گرمترین روز کره زمین در طول تاریخ برمبنای دمای جهانی گزارش شد.
دکتر فیروز نادری که از نزدیک به دو هفته پیش به علت حادثهای در بیمارستانی در آمریکا بستری بود، شب گذشته درگذشت.
باستانشناسان بهتازگی در جزیرهی آتشفشانی ایستر، یک مجسمه موآی جدید پیدا کردهاند که با خشکشدن دریاچه از زیر آب سر درآورده است.
محققان فسیل موجودی را پیدا کردهاند که حدود 120 میلیون سال پیش زندگی میکرده است و میتواند فرایند تحول پرندگان را به ما نشان میدهد.
جمعیت جهان در تاریخ 24 آبان به 8 میلیارد نفر میرسد و در 2023 هند پرجمعیتترین کشور دنیا میشود.
محققان میگویند فسیلی از استخوان فک یکی از اجداد انسانها که چند هفته پیش در شمال اسپانیا پیدا شده بود، احتمالا قدیمیترین فسیل تاریخ از انسانها در اروپاست.