یک تلویزیون اچ دی استاندارد رزولوشنی برابر با 1920 در 1080 پیکسل دارد اما این عدد در یک تلویزیون 4K، به 4096 در 2160 پیکسل میرسد، یعنی این تلویزیون رزولوشنی 4 برابر تلویزیونهای Full HD دارد. یکی از دلایلی که نام 4K برای این نوع تلویزیون انتخاب شده است هم همین است چون وضوحی تقریباً 4 برابر نسبت به تلویزیونهای FHD عرضه میکند.
رزولوشن 4K تصویری با 3,8 میلیون پیکسل ارائه میدهد که این رقم در واقع چهار برابر تعداد پیکسلهایی است که تلویزیونهای 1080 Pارائه میدهد.
4Kها در واقع نسل بعدی تلویزیونهای خانگی به شمار میروند و به نظر میرسد مانند تلویزیونهای سه بعدی زود گذر و از بین رفتنی نیستند اما در حال حاضر قیمت بالایی نسبت به نمونههای مشابه دارند. به عنوان مثال قیمت LEDسامسونگ با مدل 4K آن، اختلافی از یک میلیون به بالا دارد. البته در حال حاضر برندهای مختلف در تولید مدلهای جدیدتر، کاهش قیمت زیادی روی این رده تلویزیونها اعمال کردهاند.هم اکنون جهت خرید این مدل از تلویزیون ها عجله نکنید زیرا:
دلیل اول گران بودن این تلویزیونها است در حالی که میتوان تلویزیونهای Full HD با قیمت بسیار مناسبتر در بازار یافت. در ابتدا دو شرکت ال جی و سونی برای تولید این محصولات اقدام کردند، اولین LEDال جی مدل 4K قیمتش به حدی بالا بود که تقریباً میتوان گفت استقبال چندانی از آن نشد. هنوز هم در برههای از زمان قرار داریم که به دلیل نوظهور بودن این فناوری، قیمت عرضه آن بسیار بالاست اما مطمئناً مانند تجربه اولین ماههای عرضه تلویزیونهای فول اچ دی، در مدت کوتاهی شاهد افت قیمت 4K هم خواهیم بود.دلیل دوم این که بسیاری اعتقاد دارند مزایای این نوع تلویزیون به درک محدود انسان در جزئیات تصویر به آخر میرسد و با توجه به ابعاد منطقی تلویزیون و فاصله مخاطب از آن، به راحتی نمیتوان تفاوت کیفیت این تلویزیون را با نسلهای قدیمیتر مانند Full HD تشخیص داد. هرچه فاصله ما از تلویزیون دورتر باشد تشخیص آن هم سختتر خواهد شد. به همین دلیل این تکنولوژی در تبلتها، لپتاپها و اسمارتفونها محسوستر است چون چشمان شما به آنها بسیار نزدیکتر است.
دلیل آخر هم کمبود محتوای با کیفت 4K به خصوص برای ایرانیان است، فیلمها و محتواهای کمی با این کیفیت وجود دارند و اگر هم باشند به راحتی قابل تهیه نیستند. محتوای 4K از لحاظ کیفی 4 برابر غنیتر و به همان نسبت هم حجم آن تقریباً 4 برابر است بنابراین لود شدن و پخش آن اغلب مشکل ایجاد میکند. البته با گستردهتر شدن این فناوری به زودی بر حجم این فایلها افزوده خواهد شد اما در حال حاضر حجم محتوا قدری نیست که بتوانید رویش حساب باز کنید.
Lumio با حمایت مدیران پیشین شیائومی و فلیپکارت وارد هند شد.
مایکروسافت بهمنظور تمرکز بر مسائل امنیتی و پایداری، پشتیبانی از پردازندههای نسلهای ۸، ۹ و ۱۰ اینتل را در جدیدترین نسخه ویندوز ۱۱ متوقف کرد.
در این شکایت گفته شده که این چهار نوجوان هنگام تلاش برای انجام چالش به اصطلاح «بیهوشی» (blackout) جان خود را از دست دادهاند.
اپلیکیشن جدید Invites اپل، مدت کوتاهی پس از انتشار، آپدیت جدیدی دریافت کرد.
فاصلهی کمی تا رونمایی هندزفری پاوربیتس پرو ۲ باقی مانده است. این دستگاه همان نسخهی ورزشی ایرپاد پرو اپل به شمار میرود.
به نظر میرسد مایکروسافت دیگر نمیخواهد کاربران پیشنیازهای نصب ویندوز 11 را دور بزنند.
پلتفرم «توییچ» بزرگترین پلتفرم استریم در جهان شناخته میشود ولی بیش از ۲ سال است این پلتفرم در ایران فیلتر شده است.
شرکت مدیاتک احتمالاً در اسفند و فروردین پیش رو تراشهی قدرتمند دیمنسیتی ۹۴۰۰ پلاس را رونمایی میکند.
اطلاعات بهدستآمده از کرنل لینوکس، برخی ویژگیهای معماری نسلهای بعدی پردازندهی اینتل یعنی سری Nova Lake و Razer Lake را فاش میکند.
همچنین کمیسیون اروپا بخشی از تحقیقات ضدانحصار خود علیه اپل را منتشر کرده است.